Policie honila závodníky

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod sMartin 16. 4. 2008 17:19

Honila, ale nedohonila... Nebo jo? :)
sMartin
Štamgast

Odeslat příspěvekod Mr.Semtex 16. 4. 2008 17:21

Jaké závodníky? Já na videu vidím dva v pohodě jedoucí řidiče, kteří nikoho neohrožují a uhnou i do pravého pruhu, aby ten za nima mohl projet pokud chce.. ;-)
Mr.Semtex
Hodnostář

Odeslat příspěvekod rewi 16. 4. 2008 17:27

Jezisi to je zase titulek :oboze ..prej zavodnici...
Ti ani nevnimali,ze vali 2 kila za hodku a nasi prislusnici z toho meli malem poplach... Jeste by me zajimalo, v cem je nahaneli :-D
Naposledy upravil rewi dne 16. 4. 2008 17:27, celkově upraveno 1
Zákon schválnosti mi komplikuje život.

Za snížené viditelnosti používejte potkávací = tlumená světla, nikoliv světla pro denní svícení ! ! !
rewi
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod -vasek- 16. 4. 2008 17:27

Jsou to piráti! Bez milosti popravit! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
-vasek-
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Dr. 120L 16. 4. 2008 17:40

já tam teda ohrožení vidim a protože dokážu myslet dopředu vim že stačí jeden "škodovkář" kterej se ve 110 ujme předjíždět rumunský kamion tak mu tenhle kokot při troše smůli ropáře celoživotní úspory od kufru k motoru ....

nepochopim že lidi sou tak tupý a informaci max. povolená rychlost nechápou ...
Dr. 120L
Inventář

Odeslat příspěvekod warhog 16. 4. 2008 17:46

Dr. 120L píše:já tam teda ohrožení vidim a protože dokážu myslet dopředu vim že stačí jeden "škodovkář" kterej se ve 110 ujme předjíždět rumunský kamion tak mu tenhle kokot při troše smůli ropáře celoživotní úspory od kufru k motoru ....

To mas tak... ja som zas na ceste Ivanka pri Dunaji -> BA (cesta okolo Avion Shopp.) kde je 80tka predbiehal pomalsie auta v pravom pruhu a cmudiacu Aviu, valim si to 100kmh vlavom, dobehne ma Toyota Camry s spz: BA-999xx a zacne ma predbiehat v pravom pruhu asi v 150tke.. a este zazera na mna ze co za debila.

Ako keby nemohol vyckat kym sa zaradim do prava... a 80tka pre nho zrejme neplati lebo ma cool SPZ a super okuliarky ala Sicilia....
BMW 520i 1997 - 8.1l/100km
ex:Mazda 323 1.6i(64kW) 1990 - 7.5l/100km - 214tkm
warhog
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod HondaMan 16. 4. 2008 18:27

warhog: To že jedeš nad limit neznamená, že ten kdo jede rychleji te nemuze predjet...
Já tuhle taky predjizdel jednu X5 zprava... jel v levém 150 a protože jsem chtěl jet rychleji a nechtěl jsem ho stresovat troubením a blikáním, tak jsem ho prostě vzal zprava... a to nemám "premiovou" RZ :-) někdy to prostě jinak nejde :-D
"He who sacrifices freedom for security deserves neither." Benjamin Franklin
HondaMan
Řezník Garáže

Odeslat příspěvekod Honzusko 16. 4. 2008 18:42

sMartin píše:Honila, ale nedohonila... Nebo jo? :)

Jasný, toho v tom Saabu prej zkasírovali.
Honzusko
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Mr.Semtex 16. 4. 2008 19:01

Dr. 120L píše:já tam teda ohrožení vidim a protože dokážu myslet dopředu vim že stačí jeden "škodovkář" kterej se ve 110 ujme předjíždět rumunský kamion tak mu tenhle kokot při troše smůli ropáře celoživotní úspory od kufru k motoru ....

Mluvíš o kokotech, kteří se neumí podívat do zpětného zrcátka, nemají žádný odhad, neumí předvídat, nebo jsou prostě bezohlední? :hm
Mr.Semtex
Hodnostář

Odeslat příspěvekod beat 16. 4. 2008 19:07

Mr.Semtex píše:Mluvíš o kokotech, kteří se neumí podívat do zpětného zrcátka, nemají žádný odhad, neumí předvídat, nebo jsou prostě bezohlední? :hm

I tací na našich silnicích bohužel jezdí. A když se potká blb co jede dvoustovkou a blb co nečumí do zrcátka, může to odskákat někdo třetí, který je v tom nevinně...
beat
Štamgast

Odeslat příspěvekod Black_Talon 16. 4. 2008 19:09

myslet dopredu by mel zejmena ten "skodovkar", ostatne je to on, komu jde o zivot :)

jo a lidi samozrejme informaci o max. povolene rychlosti naprosto chapou, jen to nikoho z nich nezajima, a pochopit by to mohl i deb*l jako ty...
Black_Talon
Nováček

Odeslat příspěvekod JackNO.1 16. 4. 2008 19:09

Mr.Semtex píše:

Mluvíš o kokotech, kteří se neumí podívat do zpětného zrcátka, nemají žádný odhad, neumí předvídat, nebo jsou prostě bezohlední? :hm

jj, přesně o těch mluví :-)
V2 60°
JackNO.1
Motorkář roku 2007

Odeslat příspěvekod MELLO 16. 4. 2008 19:10

Toto mi zcela vyjímečně připadalo taky úplně v pohodě. 8-)
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod pán Tragáčik 16. 4. 2008 19:19

Najdôležitejšia je ohľaduplnosť. Nejaké konkrétne označivanie rýchlostí na určitých úsekoch je viac menej nezmyslom. Možno tak doporučená rýchlosť, to hej, ale tá ohľaduplnosť, rozumnosť, zodpovednosť...tak na tom záleží. :!:
Žiadny zákon nie je dokonalý, ani nikdy nebol a bohužiaľ ani nebude. Ako to tak vidím ja, tak ľudí treba učiť už spomenuté veci, ono sa to dá naučiť a potom ubudne na cestách nehôd. Myslím že sa to volá prevencia. Až potom nejaká tá škola šmyku a pod. Veď ľudia majú vlastné mozgy a keď sa naučia, ako tú šedú kôru mozgovú treba využívať, bude radosť jazdiť.
A tiež som tam nevidel nejaké cool závody, len svižnú jazdu. Dokonca aj slušnú, keď uhli. Neviem, či policajti mali nejaké výstražné svetelné/zvukové znamenia, ale asi nie, lebo nespomaľovali...
Viete, čo je paradox?
Že táto skurvená doba sa bude o pár rokov volať staré dobré časy:)
pán Tragáčik
Nováček

Další stránka