Co na to říct, snad jen škoda, že tam nevidím modrou Vectru

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Dr. 120L píše:já tam teda ohrožení vidim a protože dokážu myslet dopředu vim že stačí jeden "škodovkář" kterej se ve 110 ujme předjíždět rumunský kamion tak mu tenhle kokot při troše smůli ropáře celoživotní úspory od kufru k motoru ....
nepochopim že lidi sou tak tupý a informaci max. povolená rychlost nechápou ...
sMartin píše:Honila, ale nedohonila... Nebo jo?
Dr. 120L píše:já tam teda ohrožení vidim a protože dokážu myslet dopředu vim že stačí jeden "škodovkář" kterej se ve 110 ujme předjíždět rumunský kamion tak mu tenhle kokot při troše smůli ropáře celoživotní úspory od kufru k motoru ....
Mr.Semtex píše:Mluvíš o kokotech, kteří se neumí podívat do zpětného zrcátka, nemají žádný odhad, neumí předvídat, nebo jsou prostě bezohlední?
Mr.Semtex píše:Dr. 120L píše:já tam teda ohrožení vidim a protože dokážu myslet dopředu vim že stačí jeden "škodovkář" kterej se ve 110 ujme předjíždět rumunský kamion tak mu tenhle kokot při troše smůli ropáře celoživotní úspory od kufru k motoru ....
Mluvíš o kokotech, kteří se neumí podívat do zpětného zrcátka, nemají žádný odhad, neumí předvídat, nebo jsou prostě bezohlední?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků