Goesson píše:zelvotron píše:Na tebe sem celou dobu čekal
Super, už aspoň vím kdo dělá ty špunty a kolony, on je to goes
tezko u tebe dojit k zaveru proc delas co delas. vytvaret z zbytecne krizovky pak to publikovat a brecet jak jsou jini zli. no proc ne.
Jízda konstatní rychlostí je krizovka, tak jo
Já nebrečim, tyhle reakce, hlavně od tebe, sem tu čekal a stýskalo se mi po nich, jinak bych sem nedával, jediný co mě zklamalo bylo, že si přišel dost pozdě
-- 7. 12. 2024 12:37 --garážmistr píše:zelvotron píše:Mno spíš mě a kodiaku docvaklo, že cisterna bude na kruháku a výjezdu pomalá a mustangářovi holt ne, tak si počkal...svojí plynulosti jsem prospěl výtečně a plynulost mustangáře je jeho boj, že mu to nevyšlo není tak nějak můj problém.
To by mohlo platit, kdyby ses udržel za Kodiakem v rozumný vzdálenosti, ne s mezerou na dva autobusy. Druhak by tě průjezd kruháku za cisternou nijak neomezil.
Jinak jsi ukázkový příklad motovidla, co si myslí jak to udělal dobře, nicméně provoz přečíst neumí a zdržuje. Ale nebuď na to pyšný, je vás v provozu spousta.
Ano na výjezdu mi kodiak trochu poodjel ale v okamžiku kdy končila plná čára a já bych mohl doprava tak sem byl za kodiakem tak 15 až 20 metrů a zrychloval jsem, ani nemáš odhad vzdálenosti, ale ostatní jsou motovidla.