Co vše zachytí on board camera....

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod garážmistr 7. 12. 2024 09:22

zelvotron píše:Načurděnej mustangář, že mu nevyšlo podjetí na kruháku :D :D :D

Imho seš motovidlo, který by stejnou rychlostí a bez jakýhokoli omezení projelo kruhák pravým pruhem, Mustang mohl být pryč. Z pohledu Mustangu to nárokovaltelný asi není, plynulosti jsi nepřispěl.
rwd
garážmistr
Veterán

Odeslat příspěvekod zelvotron 7. 12. 2024 09:28

Mno spíš mě a kodiaku docvaklo, že cisterna bude na kruháku a výjezdu pomalá a mustangářovi holt ne, tak si počkal...svojí plynulosti jsem prospěl výtečně a plynulost mustangáře je jeho boj, že mu to nevyšlo není tak nějak můj problém. ;)
zelvotron
Inventář

Odeslat příspěvekod MELLO 7. 12. 2024 09:44

aikoN píše:Tak, v hustém provozu. Ten tam právě nevidím. Jsem v mrtvém úhlu, tak buď zpomalím a nebo zrychlím, ať se naše vzájemné polohy posunou a vidíme na sebe. Nerad vedle někoho jedu stejně rychle, protože to zavání právě tímto průserem.

Mám to úplně stejně.
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod MV_cz 7. 12. 2024 10:01

Mně spíš přišlo, že ta cisterna jede na kruháči docela rychle (na cisternu), líp než to motovidlo v kodiaku v levym, asi se bál aby se mu to nepřekotilo
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod MELLO 7. 12. 2024 10:09

Třeba byla prázdná.
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod Goesson 7. 12. 2024 10:24

zelvotron píše:Na tebe sem celou dobu čekal :D

Super, už aspoň vím kdo dělá ty špunty a kolony, on je to goes :D

tezko u tebe dojit k zaveru proc delas co delas. vytvaret z zbytecne krizovky pak to publikovat a brecet jak jsou jini zli. no proc ne.
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod aikoN 7. 12. 2024 10:27

zelvotron píše:
přidávat nebo ubírat kdykoliv se vedle tebe objeví auto, to bych za tebou nechtěl jet :D

Já obvykle všechny předjíždím, takže tenhle problém, že bych někomu za sebou překážel, právě nastává velice zřídka, jelikož řeším převážně přidáním :D
aikoN
Veterán

Odeslat příspěvekod NoSwearek 7. 12. 2024 10:32

zelvotron píše:
NoSwearek píše:Jestli si byl levoproudař před kruhákem stejnej, jako po, tak toho mustangáře i celkem chápu. Až na to auto… a oblečení… a vizáž. Ale jinak jo.

Máš tam i začátek, abys byl levoproudař na "obchvatu" Benešova, tak to bys musel jedině jet protisměrem :D

Já vím, kde to je a díky tomu vím, že jsi třeba mohl takto blokovat levý pruh ještě před Benešovem (od sjezdu na golfový hřiště, po kruhak na začátku Bene), pak totiž předjíždět takřka nejde, takže by za tebou musel celou tu cestu až k tomu kruháku, odkud začíná video, jet chtě/nechtě za tebou. :)
NoSwearek
Štamgast

Odeslat příspěvekod MELLO 7. 12. 2024 10:39

aikoN píše:
zelvotron píše:
přidávat nebo ubírat kdykoliv se vedle tebe objeví auto, to bych za tebou nechtěl jet :D

Já obvykle všechny předjíždím, takže tenhle problém, že bych někomu za sebou překážel, právě nastává velice zřídka, jelikož řeším převážně přidáním :D

:D
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod garážmistr 7. 12. 2024 12:28

zelvotron píše:Mno spíš mě a kodiaku docvaklo, že cisterna bude na kruháku a výjezdu pomalá a mustangářovi holt ne, tak si počkal...svojí plynulosti jsem prospěl výtečně a plynulost mustangáře je jeho boj, že mu to nevyšlo není tak nějak můj problém. ;)

To by mohlo platit, kdyby ses udržel za Kodiakem v rozumný vzdálenosti, ne s mezerou na dva autobusy. Druhak by tě průjezd kruháku za cisternou nijak neomezil.
Jinak jsi ukázkový příklad motovidla, co si myslí jak to udělal dobře, nicméně provoz přečíst neumí a zdržuje. Ale nebuď na to pyšný, je vás v provozu spousta.
rwd
garážmistr
Veterán

Odeslat příspěvekod MELLO 7. 12. 2024 12:29

:D
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod zelvotron 7. 12. 2024 12:33

Goesson píše:
zelvotron píše:Na tebe sem celou dobu čekal :D

Super, už aspoň vím kdo dělá ty špunty a kolony, on je to goes :D

tezko u tebe dojit k zaveru proc delas co delas. vytvaret z zbytecne krizovky pak to publikovat a brecet jak jsou jini zli. no proc ne.

Jízda konstatní rychlostí je krizovka, tak jo :D Já nebrečim, tyhle reakce, hlavně od tebe, sem tu čekal a stýskalo se mi po nich, jinak bych sem nedával, jediný co mě zklamalo bylo, že si přišel dost pozdě 8-P

-- 7. 12. 2024 12:37 --

garážmistr píše:
zelvotron píše:Mno spíš mě a kodiaku docvaklo, že cisterna bude na kruháku a výjezdu pomalá a mustangářovi holt ne, tak si počkal...svojí plynulosti jsem prospěl výtečně a plynulost mustangáře je jeho boj, že mu to nevyšlo není tak nějak můj problém. ;)

To by mohlo platit, kdyby ses udržel za Kodiakem v rozumný vzdálenosti, ne s mezerou na dva autobusy. Druhak by tě průjezd kruháku za cisternou nijak neomezil.
Jinak jsi ukázkový příklad motovidla, co si myslí jak to udělal dobře, nicméně provoz přečíst neumí a zdržuje. Ale nebuď na to pyšný, je vás v provozu spousta.

Ano na výjezdu mi kodiak trochu poodjel ale v okamžiku kdy končila plná čára a já bych mohl doprava tak sem byl za kodiakem tak 15 až 20 metrů a zrychloval jsem, ani nemáš odhad vzdálenosti, ale ostatní jsou motovidla. :D
zelvotron
Inventář

Odeslat příspěvekod aikoN 7. 12. 2024 12:39

Já souhlasím s garážmistrem. Připomíná mi to klasickou jízdu takového toho městského zombie řidiče, který jede jakoby okolní svět neexistoval. Ničemu se nepřizpůsobí, využívá tak 10% dynamických schopností auta, zabírá pro sebe na silnici kapacitu tak na 5 aut tím, že i v řídkém provozu efektivně blokuje všechny možnosti, jak předjet. Takoví jsou hlavní důvod, proč vznikají kolony a prodlužují se dojezdové časy.
aikoN
Veterán

Odeslat příspěvekod zelvotron 7. 12. 2024 12:41

NoSwearek píše:
zelvotron píše:
NoSwearek píše:Jestli si byl levoproudař před kruhákem stejnej, jako po, tak toho mustangáře i celkem chápu. Až na to auto… a oblečení… a vizáž. Ale jinak jo.

Máš tam i začátek, abys byl levoproudař na "obchvatu" Benešova, tak to bys musel jedině jet protisměrem :D

Já vím, kde to je a díky tomu vím, že jsi třeba mohl takto blokovat levý pruh ještě před Benešovem (od sjezdu na golfový hřiště, po kruhak na začátku Bene), pak totiž předjíždět takřka nejde, takže by za tebou musel celou tu cestu až k tomu kruháku, odkud začíná video, jet chtě/nechtě za tebou. :)

To sem rád, že to víš jak to bylo protože je to 3 roky a já už si to nepamatuju, jen sem našel todle video zapomenutý na disku a že sem ho nenahrál. Nicméně taky sem se tam moh někde napojit asi ze třech vedlejších co tam jsou mezi tím...ale určitě bych tím napojením taky někoho omezil co? :lol:

-- 7. 12. 2024 12:43 --

aikoN píše:Já souhlasím s garážmistrem. Připomíná mi to klasickou jízdu takového toho městského zombie řidiče, který jede jakoby okolní svět neexistoval. Ničemu se nepřizpůsobí, využívá tak 10% dynamických schopností auta, zabírá pro sebe na silnici kapacitu tak na 5 aut tím, že i v řídkém provozu efektivně blokuje všechny možnosti, jak předjet. Takoví jsou hlavní důvod, proč vznikají kolony a prodlužují se dojezdové časy.

Meleš blbosti, kdybych využíval 10% dynamickým možností auta tak bych jel nastejno jak ta cisterna. takže na jednu stranu mám ubrat za autem abych náhodou nebyl ve slepým úhlu ale zároveň nesmím nikoho zdržovat tím že bych ubral. To ti fakt nevychází :D
zelvotron
Inventář

Odeslat příspěvekod Goesson 7. 12. 2024 12:54

[quote="zelvotron"][
Jízda konstatní rychlostí je krizovka, tak jo :D Já nebrečim, tyhle reakce, hlavně od tebe, sem tu čekal a stýskalo se mi po nich, jinak bych sem nedával, jediný co mě zklamalo bylo, že si přišel dost pozdě 8-P [/quote

to ze tak jedes zamerne a pak to sem davas pro ty reakce je neco na cem jsme od pocatku ve shode. jen uz ne to nuda no. takze si tech oet minut slavy uzij a nebrec tolik
Naposledy upravil Goesson dne 7. 12. 2024 12:55, celkově upraveno 1
Goesson
Veterán

Předchozí stránkaDalší stránka