Existuje nekdo, kdo UMI opravovat auta typu toho park avenue apod.? Nekdo komu bych treba rekl, ze chci vymenit vsechny gumove dily u stare ameriky a dalsi seroucice se casti a on to umel udelat a **** = tj. vse by poctive vyzkousel atd. + idealne aby umel dat do auta lpg tak aby to nebylo napycu.
Zdar, mam dotaz: jak bych mel postupovat kdybych tohle auto chtel koupit pouze na dily? Jako ze by stalo nekde v garazi a postupne bych si z toho bral co bych potreboval ... Jak nalozit s ouradama? Ma s tim nekdo zkusenosti? Diky moc za odpoved.
Taky mě to zajímá a přesně tohle mám v plánu. Nejradši bych dal placky do depozitu a pak je tam nechat na věčné časy. Auto bych časem postupně rozebral. Myslím nebo doufám, že by časem šlo napsat nějaký čestný prohlášení.
tak zrovna v pripade amerik se da docela jednoduse koupit neco treba s americkyma nebo rakouskyma papiryma co nikdy u nas bylo registrovany a v klidu si to rozebrat
Jo já vím. Ty ale nastoupí až dojdou legální možnosti. Jen by mě zajímalo, co budou ělat až zjistěj, že jim třeba 5 let ležej v depozitu papíry a značky.
GM dnes představilo motor pro novou Corvette C7. Pátá generace motoru small block s označením LT1 6.2-liter V-8 má být nejrevolučnější v historii, osmiválec bude mít přímé vstřikování a vypínání válců. Výkon v základní verzi Corvetty má být nejméně 450 koní, zrychlení z 0-60 mil pod 4 sekundy. C7 se představí 13. ledna v Detroitu.