od ace2 3. 7. 2006 19:48
Minulej týden jsem se omylem přichomejnul k představovací akci Daimleru s Dodge Caliber, tak na to auto koukám a říkám si že celkem fajn auto, pěkný a originální design podle posledního muskulaturního stylu Chryslera. Kouknu na interier a narovinu to je přesně to, proč bych si to auto nikdy nekoupil. To je přímo strašný, od neskutečně lacině působících potahů sedaček, přes neskutečně "cost-effective" působící palubní desku. A aby ta deska vypadala ještě laciněji tak byla z šedivé plastu. Neskutečný, Kia proti tomu je maximální luxuska. To samé pozadí budíků, ono nemůže být černé, ono nemůže vypadat trochu "normálně" ne ono to pozadí budíku je snad z bílé čtvrtky koupené zarohem v papírnictví.
Ať mi nikdo netvrdí, že nejde udělat levně dobře působící palubní deska, když to dokáže Toyota ve starém Yarisu, Renault v Megane, Škodovka ve Fabii tak proč to nedovede koncern DaimlerChrysler...
Auto dobré, motory akceptovatelné, cena konkurence schopná, ale díky interiéru, který mě vyděsil bych si to nikdy nepořídil.