Vlakový koutek

Dodge, Ford, Chrysler, Pontiac...

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Lukas063 9. 1. 2020 20:46

MarkFX píše:Nevím, já jsem tam byl po nějaké době jen na návštěvě, do baterkárny běžně nechodíme.. Ale na tom jednom nočníku je vidět nálepka jakože žíravina.. :D

tam si pracanti po práci máčej nohy...

:D
Lukas063
Guru

Odeslat příspěvekod MarkFX 9. 1. 2020 21:21

Jako pokaždé když máme školení bezpečnosti jednou za rok, tak tam říká ty třídy nebezpečí atd a že jednoho pracovníka máme i s tou uplně nejvyšší - a to je právě baterkář..

Jinak jo, když kontrolujeme destilku v těch jednotlivých článcích na mašině a zrovna je to připojené na nabíjení, tak je vidět jak to tam pěkně vaří, buble.. :D 8-)

Jinak právě v souvislosti s tím varem jsem nedávno psal ve vedlejším vlákně (koutek mobilních telefonů) jak se tam kdosi ptal jestli vadí když z bezdotykové nabíječky co chvila sundává telefon aby si něco napsal, skoukl..
Vím že se asi nedá porovnávat baterie v mobilu s baterií z vlaku, ale princip nabíjení bude podobný - tečou tam nějaké proudy, zahřívá se atd.., to neustálé přerušování té baterce bych řekl taky dvakrát nesvědčí..
:hm
Naposledy upravil MarkFX dne 9. 1. 2020 21:41, celkově upraveno 1
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Štamgast

Odeslat příspěvekod powerball 9. 1. 2020 21:28

taky mate li-pol nebo li-Ion baterky ve vlaku jo?
seek discomfort
powerball
Powerman

Odeslat příspěvekod MarkFX 9. 1. 2020 21:41

To né, určitě nemáme bezdrátové nabíjení.. :D však píšu že to takhle neporovnávám, jen prostě je to podobné..

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Štamgast

Odeslat příspěvekod agathodaimon 12. 1. 2020 20:50

kolik piv vypiješ tolikrát jsi člověkem.
Die With Beer In My Hand
agathodaimon
Inventář

Odeslat příspěvekod MarkFX 12. 1. 2020 21:15

Sem nějak kamionáka nepochopil, ale vláček hezky sundal bagr, hned může pracovat.. :D

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Štamgast

Odeslat příspěvekod Arnie J 12. 1. 2020 21:16

Bagřík zůstal ušetřen :D
SkyActiv-G 165 / FA24D / 1.4 TSI ACT / Busso 3.2 24V / Honda NF13E
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod JardaB 12. 1. 2020 21:18

Kamionak se klasicky plne venoval rizeni a asi si nevšimnul sranek dole, no. Bagrik 10 bodu :D
JardaB
Guru

Odeslat příspěvekod MELLO 12. 1. 2020 21:26

-10
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod polda 12. 1. 2020 21:46

Debil
polda
Veterán

Odeslat příspěvekod MELLO 12. 1. 2020 21:47

Vlastně se nic nestalo.
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod polda 12. 1. 2020 21:48

7.ledna 2020, Zbąszyń, POLSKO: Řidič kamionu přepravujícího bagr si u železničního přejezdu pozdě všiml závor a světelné signalizace. Nestačil už dobrzdit, sejmul závoru a tak to zkusil stihnout projet. Ve vlaku jedoucího z Berlína do Varšavy byli zraněni 4 lidé (2 strojníci v lokomotivě a 2 cestující), kamioňákovi se nestalo nic. 150 cestujících bylo do cíle cesty dopraveno autobusy. 
polda
Veterán

Odeslat příspěvekod MELLO 12. 1. 2020 21:58

To by se nemělo stávat.
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod Jack111 12. 1. 2020 22:37

Zajímavý, že to sice byl polák, ale z řidičů nákladních aut byl v té chytřejší půlce. Sice sere na přejezd jako běžný kamioňák, nezůstal tam ovšem stát a hned se snažil dostat pryč z přejezdu. To by 9 z 10 jeho kolegů neudělalo.
Jack111
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka