Vlakový koutek

Dodge, Ford, Chrysler, Pontiac...

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod JardaB 6. 1. 2020 21:01

Vzdyt tohle neni zadna zima venku :D
JardaB
Guru

Odeslat příspěvekod Jouda.III 6. 1. 2020 21:07

JardaB píše:Vzdyt tohle neni zadna zima venku :D

Takže doma taky netopíš?
Bývalý místopředseda ruské centrální banky:
"V pondělí dojde na měnovém trhu ke katastrofě"
Jouda.III
Komunistobijec

Odeslat příspěvekod Jack111 6. 1. 2020 21:21

Poruchy topení mají asi občas všichni. Na nefunkční topení myslí ve svých přepravních podmínkách v části o kompenzacích. V arrivě přej jeli zadarmo, to je dost možná víc, než by dostali u ČD nebo Regijetu.
Jack111
Inventář

Odeslat příspěvekod Jouda.III 6. 1. 2020 21:26

Že to mají občas všichni má být omluvou? Vžyť to nebyl jediný lapsus dopravce. Jaký problém byl s tou lokomotivou? Neměla parní vyvíječ nebo nebyl funkční generátor? A vlastně, jaká to byla lokotka, elektrická nebo motorová?
Bývalý místopředseda ruské centrální banky:
"V pondělí dojde na měnovém trhu ke katastrofě"
Jouda.III
Komunistobijec

Odeslat příspěvekod MarkFX 6. 1. 2020 21:50

Tak jestli nasadili vagony co mají topení jen parní, tak pochybuju že k tomu najdou nějakou mašinu co by je zvládla vytápět..

Já jsem to viděl v depu jen jednou když nám přivezli z muzea bardotku na prohlídku, vevnitř to mělo ten Pegas, ale jestli byl funkční to nevím..

Takže max nějakou lokotku z muzea.. :D
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Štamgast

Odeslat příspěvekod Jack111 6. 1. 2020 21:59

Jouda.III: Když to jelo do tanvaldu, tak je jasný, že to nemohla být elektrická.
Zpátky to už tahala jiná lokomotiva.
Jack111
Inventář

Odeslat příspěvekod George_Couser 6. 1. 2020 23:58

PatV píše:
robbert píše:Tohle bylo?

https://www.novinky.cz/ekonomika/clanek ... y-40308850

To si dělají srandu, ne? Omezení času?

Za mě ok, pokud se to bude používat rozumně. Naprosto běžně lidi v Praze sednou do bistra, ve dvou si dají jedno kafe a jeden medovník a popotahují až do Olomouce, aby si nemuseli přesedat.

-- 6. 1. 2020 14:18 --

Naposledy mě dorazila paní, která si dala medovník a vodu a tu si postupně tajně ředila vlastním džusem. :D

TEn limit tam je právě jako obrana proti "cucačům"...ještě se mi nestalo, že by mě někdo vyhazoval, pokud jsem normálně konzumoval delší dobu ale normální rychlostí (tzn polévku, jídlo, dezert apod...).

-- 6. 1. 2020 22:59 --

Jack111 píše:Jouda.III: Ty jsi taky chytrej jak rádio. Závadu na topení dost těžko odhalíš předem.
Jiná věc je, že s tím nemělo odjet, když na to přišli na začátku cesty, ale určitě si nepůjčovali netopící lokomotivu a nikdo jim nepůjčoval netopící lokomotivu. Tu závadu prostě předem nevíš. Teda pokud nejsi jouda, který si myslí, že je to vytápěný párou a proto to netopilo.

Je rozdíl loko se závadou na topení a loko pro náklady bez vybavení na topení...

-- 6. 1. 2020 22:59 --

Jack111 píše:V arrivě přej jeli zadarmo, to je dost možná víc, než by dostali u ČD nebo Regijetu.

To ale nebylo kvůli topení, ale kvůli tomu, že nemají lidi...
George_Couser
Moderátor

Odeslat příspěvekod Jack111 7. 1. 2020 02:13

CG: Jo fakt? Jaký máš zdroj na tvoje tvrzení o nevybavení lokomotivy a jízdě zdarma, protože nemaj lidi?
Já mám zdroj (mimo jiné) jejich FB, kde píši: ráno se bohužel projevila závada na pronajaté lokomotivě, která nebyla schopna vozy vytápět. V obou vlacích, které dnes netopily, jsme nevybírali jízdné a cestujícím, kteří si jízdenku koupili dopředu, peníze vrátíme!

Oni snad nevybírají peníze za jízdenky koupený přes eshop, protože nemaj lidi? To jsou mi věci.
Jack111
Inventář

Odeslat příspěvekod MELLO 7. 1. 2020 15:54

:D
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod Lukas063 7. 1. 2020 16:41

Ach nebe :D
Lukas063
Guru

Odeslat příspěvekod hopa26 7. 1. 2020 17:42

Mi dneska volal kamos, co tam jezdi a je militantne naladenej. Konejsil sem ho teplymi slovy, ale byl velmi sprosty.
hopa26
Venclovský

Odeslat příspěvekod jurajec 7. 1. 2020 17:47

Jakýho ďábla napadlo že by si sami kraje měli domlouvat co a jak s vlakama, zatím si úspěšně serou do bot
jurajec
Štamgast

Odeslat příspěvekod Hustoles 7. 1. 2020 17:56

Snad už brzo nastane jednotná jízdenka, aby byl tady téhle chocholouškárně konec..
Hustoles
Chameleon Garáže

Odeslat příspěvekod Jack111 7. 1. 2020 18:45

Se mi to líbí. Do teď člověk při cestě vlakem nevěděl pouze čas příjezdu. To naštěstí zůstalo a přidala se k tomu neznalost celkové částky, kterou zaplatí.

Jinak co si tam lidé zvolili do vedení, to mají. Pěkná práce.
Jack111
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka