SPOLEČNOST AUTOOUTLET HLEDÁ MECHANIKY

Dodge, Ford, Chrysler, Pontiac...

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod robbert 14. 1. 2016 22:27

Melloj nepůjde, ten popije, ne?
Mé příspěvky vyjadřují mé názory. Chcete se mnou nesouhlasit? Můžete, ale to je asi vše, co můžete.

Bože, dej mi sílu, abych změnil, co změnit mohu, dej mi trpělivost, abych snesl to, co změnit nemohu, dej mi moudrost, abych to od sebe rozeznal.
Nekácet!
robbert
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod anonym 14. 1. 2016 22:29

No jo, ten se vlastně skutálí, možná i ze schodů :D
anonym

Odeslat příspěvekod PeTr7650 14. 1. 2016 22:29

Muzu u cpvas delat, i kdyz neznam ani jednu znacku toho echt prislusenstvi co prodavate? Nechapu, proc nereknes ťongovi, co to dela, at tam natiskne lepsi znacku, treba Merito . .
Слава Україні!
PeTr7650
Veterán

Odeslat příspěvekod anonym 14. 1. 2016 22:30

To už spíš Nemerito, ne? :D
anonym

Odeslat příspěvekod robbert 14. 1. 2016 22:31

GrandeurV6 píše:No jo, ten se vlastně skutálí, možná i ze schodů :D

A ty z fora, že?
Mé příspěvky vyjadřují mé názory. Chcete se mnou nesouhlasit? Můžete, ale to je asi vše, co můžete.

Bože, dej mi sílu, abych změnil, co změnit mohu, dej mi trpělivost, abych snesl to, co změnit nemohu, dej mi moudrost, abych to od sebe rozeznal.
Nekácet!
robbert
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod anonym 14. 1. 2016 22:33

Obrázek
Asi by to i bolelo :hm
anonym

Odeslat příspěvekod MELLO 14. 1. 2016 22:45

Teď už vím, jak se baví hluchej s blbým :mrgreen:
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod Lukas-E30 14. 1. 2016 22:50

K86 píše:
GrandeurV6 píše:Nemáte otevřenou pozici na testovacího jezdce nebo člověka co ty auta zajíždí? Mám teda jen maturitu ale to bychom se nějak kdyžtak dohodli

Podivej se a jobsy, dej si tam plzenskej kraj, tam nabirali ridice na smeny na testovani MB a Infinity, jezdilo se po cele CR, nejcasteji po Praze, zakladna v Plzni v prumyslove zone, pozadavek cistej TR, bez bodu a nebejt debil, ale je to par let zpatky co jsem to tam videl.
Ohodnocene to bylo nic moc.

Jezdila se bud Praha, nebo Plzen - Plzen byla lepsi, neb tam se nejezdilo jen mesto, ale i cela ČR.

Vyberove rizeni bylo "trikolove", prvni byl vedomostni test - co znamena ktera kontrolka na palubce, druhy bylo poznat ruzne veci an motoru, podvozku atd..., a treti byla zkusebni jizda na letisti - vyhybaci manevr a parkovani.

A placeny to nebylo nijak zazracne. Jo a doporucuju zakladni znalosti nemciny, bez ni ses druhej.
Lukas-E30
Servismen

Odeslat příspěvekod Moucha 14. 1. 2016 22:51

AutoOutlet veze své techniky novou fábkou na výlet
Moucha
ing. Spokojený

Předchozí stránka