Ceska posta=zmetci!!!

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod m.a.x.i.m.u.s 4. 7. 2024 09:13

Ženská vole nikam chodit nebude. Si to objednala na adresu a ne na poštu a je to můj problém...
Lékárná j eadresát.
Umírat a jít si pro léky kde se k tobě bude chovat takhle za přepážkou jako se mnou po telefonu, tak jí raději ty léky chodím do ksichtu a chcípnu jí tam na podlaze...
m.a.x.i.m.u.s
Potížista

Odeslat příspěvekod TomeekHoleek 4. 7. 2024 09:35

Ideálně takovej balík na dobírku ještě
TomeekHoleek
VIP Galerie

Odeslat příspěvekod m.a.x.i.m.u.s 4. 7. 2024 09:40

Naštěstí nebyl, ale jako správný potížista jsem prý poslal místo 40 ks od zboží jen 38ks a 2ks jsem odesílal teda dodatečně včetně dárku jako omluvu a už se sralo všechno. Ale tady určitě dárek a ani omluvy nepomůžou.
m.a.x.i.m.u.s
Potížista

Odeslat příspěvekod Lukas063 5. 7. 2024 06:48

Práce s lidma..práce co ti kazdej závidí :D
Lukas063
Guru

Odeslat příspěvekod MV_cz 13. 8. 2024 12:58

Obrázek
:hm :nenapadne
renaultí 1.8 M5P EDC
pežotí 1.2 PT HN05 EAT8
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod MV_cz 26. 9. 2024 10:55

Jsem tu balíkovnu nějak přechválil.... teď jsem posílal balíček, protože zásilkovna tam hlásila že je plno (mno otázka zda bylo i v okamžiku doručení, ale to je pro mě nevysvětlitelná záhada), tak jsem to poslal balíkovnou vedle do alzaboxu. Doručeno na poštu.
Objednával jsem teď něco pro sebe, vyberu balíkovnu do alzaboxu. Přišla SMS že to je na poště, kam se díky otvíračcce nedostanu asi nikdy. Že prý nejbližší místo. Možná tak pro ně, že to maj nejjedodušší :/
Balíkoven aspoň s trochu rozumnou otvíračkou je v okolí hromada. Přesměrovat to samo nelze.
Tímhle stylem dostanou do mínusu i balikovnu jen co se odštěpí.
renaultí 1.8 M5P EDC
pežotí 1.2 PT HN05 EAT8
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod Arnie J 26. 9. 2024 11:12

však jsem to psal, vždycky to jebnou na poštu, podle mě už se ani o nic nepokouší
SkyActiv-G 165 / FA24D / 1.4 TSI ACT / Busso 3.2 24V / Honda NF13E
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod puk123 26. 9. 2024 11:12

Ještěže jsem si teď nechal poslat balíček rovnou na poštu, koukám. Tam dorazil OK.
puk123
Veterán

Odeslat příspěvekod Lukas063 26. 9. 2024 12:44

Poštou už jsem si dloooouho nenechal nic doručit...vyhejbam se ji jak můžu :D
Lukas063
Guru

Odeslat příspěvekod MV_cz 26. 9. 2024 18:28

Arnie J píše:však jsem to psal, vždycky to jebnou na poštu, podle mě už se ani o nic nepokouší

Ke mně to teda takhle došlo zatím poprvé
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod Goesson 26. 9. 2024 18:39

Lukas063 píše:Poštou už jsem si dloooouho nenechal nic doručit...vyhejbam se ji jak můžu :D

proc?
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod impact 26. 9. 2024 21:00

Tipnul bych, že je to proto, že musíš na poštu.

Balíkovna mě poslední balík (ty botasky :)) přesměrovala z Alzaboxu na poštu, ale byl jsem příjemně překvapenej, že na vyvolávacím terminálu na poště stačilo zadat kód a balík byl hnedka připravenej k výdeji, takže naštěstí nebylo nutné se v davu zdržovat po dobu delší, než nezbytně nutnou.
Hyundai je auto do konce života. Zaprvé, nikdy ti ho neukradnou. Zadruhé, nepodaří se ti ho prodat.
impact
Inventář

Odeslat příspěvekod tslany 15. 10. 2024 13:05

Potřeboval bych hodit věc 120x130x30cm z jednoho koutu ČR na druhej a řekl jsem si, že možná by bylo levnější to poslat nějakým kurýrem než řešit auto/vozejk/dementy na FB skupinách. Je nějaká služba na tyhle rozměry?
Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečnost.

Z is for залупа!
tslany
Inventář

Odeslat příspěvekod Jouda.III 15. 10. 2024 13:17

Toptrans
Bývalý místopředseda ruské centrální banky:
"V pondělí dojde na měnovém trhu ke katastrofě"
Jouda.III
Komunistobijec

Odeslat příspěvekod Milos 15. 10. 2024 13:24

Jj, na velké či těžké věci je Toptrans fajn, taky ho používáme :-) Cena se odvíjí od vzdálenosti a hmotnosti/rozměrů.
Případně si můžeš vybrat z různých přepravních společností na https://www.zaslat.cz/
Milos
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka