Ceska posta=zmetci!!!

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod code 14. 1. 2011 11:47

Objednávál jsem zboží z UK, které bylo odesláno 17.12, myslíte, že ho ještě někdy uvidím?
code
Nováček

Odeslat příspěvekod Slawall 25. 1. 2011 16:55

No hezkypěkně, 15.1. odeslnána záslika z Hong Kongu a dneska mi to přišlo. :tleskani
Slawall
Vošický lover

Odeslat příspěvekod kidli 25. 1. 2011 17:32

Provokatére :D Mě bylo odesláno 12.1 a zatím čekám
"God save me from my friends, I can protect myself from my enemies"
kidli
Nováček

Odeslat příspěvekod Slawall 25. 1. 2011 17:53

:)
Slawall
Vošický lover

Odeslat příspěvekod ToMMyK 25. 1. 2011 19:08

ja cekam jak se pochlapi USPS. 17 odeslo, v trackingu je 22. zpracovano v Jamaica station a tak cekam. Normal casopis prisel za 11. dni
Kdyz turbo tlaci, tri valce staci
ToMMyK
Moderátor

Odeslat příspěvekod CHiP 25. 1. 2011 19:19

Mě dneska přišla sms v kolik se doručovatel od ČP s balíkem staví :-P
Ale tohle už byla protekce, přiznávám
S autobusem ujeto 300tis. km bez zaviněné nehody 8)
CHiP
Autobusák roku 2009

Odeslat příspěvekod ToMMyK 25. 1. 2011 19:24

Jo to se me stane dycky dva baliky po napsani stiznosti...

Btw, jak je to s problacenim sluzeb mezi postama? Kdyz si to necham poslat ze statu USPS a doruci me to CP
ToMMyK
Moderátor

Odeslat příspěvekod kidli 27. 1. 2011 16:20

Slawall píše:No hezkypěkně, 15.1. odeslnána záslika z Hong Kongu a dneska mi to přišlo. :tleskani

kidli píše:Provokatére :D Mě bylo odesláno 12.1 a zatím čekám

Slawall píše::)

Tak už dorazilo :tleskani
"God save me from my friends, I can protect myself from my enemies"
kidli
Nováček

Odeslat příspěvekod Pavouk106 21. 3. 2011 14:05

Já poštou posílám jen vyjímečně. Když jde o věci, na kterých mi záleží (např. helma na motorku), tak sáhnu po klasický balíkový službě (v mym případě teda PPL, je za rohem a ceny nejsou přemrštěný). Z eshopů s nechávám posílat taky jen balíkovkama, DHL, DPD a jiný. Nikdy se mi nestalo, že bych s nima měl problém, což o ČP prohlásit nejde.

Obyčejnej dopis ztratili tak dokonale, že i když jsem přišel osobně na pobočku, tak o něm nevěděli (obyčejnej = neevidovanej, nemá číslo, nenalezitelnej). Nemůžu říct, že za to může počťačka, nebo ženská za okýnkem, za to může systém pošty jako takový.

O poškození zboží bych taky měl co říct. Šlo sice o věc za 300, dalo se to podomácku opravit, ale i tak...

Když jsem nedávno posílal grafickou kartu ČP, tak jsem chtěl nechat dát nálepku "Křehké". Že prej je krabice moc měkká... Ještěže vedle stál kámoš a říkal, ať se na to vykašlu, že s tim stejně nebudou zacházet o moc líp...

Česká pošta jako Český dráhy - zdražujou, ale služba je ve finále pořád stejná (kvalitou, spolehlivostí). ČSAD (autobusy) taky zdražujou, ale jezdí se alespoň v nových. MHD jako ty autobusy, kupujou nový vozy/rekonstruujou. ČP nemá budoucnost, brzo budu i dopisy posílat balíkovkou...
Pavouk106
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bleach 21. 3. 2011 14:11

posta je v poho
bleach
Inventář

Odeslat příspěvekod Kubax 21. 3. 2011 16:39

_maty_ píše:kdy mám očekávat balík z USA objednaný 19.12.2010?

a jak je to s tím clem? jedná se o hodinky s cenou 148$ vč. pošty. někde jsem četl, že se má cosik zvednout clo nebo co...

No mě aktuálně na poštovní "celnici" tvrdne telfon z USA..koupený 5.3.přišel dopis, že mám zásilku ze zahraničí a kopie US etikety, s tím že mám poslat doklad o zaplacení, tka jsem poslal... a příšla odpověď, že mám dodat potvrzení ještě na zbylé 2 krabičky pže se jednalo mobil + car dock+kolibka, bohužel prodavající to tak pěkně rozepsal že cena na balíku je skoro o třetinu víc než za kolik jsem to jako celek koupil...
Tak jsem jim poslal screen z ebay, že jsem to koupil jako celek za doloženou cenu a platbu 2 zbývajících položek nemám jak doložit, pže žádná neproběhla...
Have you tried turning it off and on again ???
------------------------------------------------------
Kubax
Nákupčí roku 2007

Odeslat příspěvekod code 23. 3. 2011 11:14

Tak nedávno jsem měl s poštou vesměs pozitivní zkušenost. Nechal jsem si poslat novou lampu na auto, když jsem ji chtěl namontovat zjistil jsem, že je ulomená jedna packa.

Jenže to bylo 4 dny od doručení, reklamace se musí uplatňovat do 48h, ale stejně jsem to zkusil, i když jsem na to právně neměl nárok, sice asi skoro hodina papírování, ale za týden mě přišlo rozhodnutí, že to byla chyba přepravy a, že mně vrátí peníze, který jsem si sám stanovil :). Za další 3 dny přišla složenka.

Jinak PPL u mně vesměs většinou o hodně horší zkušenosti než ČP.
code
Nováček

Odeslat příspěvekod powerball 23. 3. 2011 11:21

u PPL a podobnejch je na prd ze musis bejt doma kdyz prijedou plus navic vzdycky to dohadovani po telefonu kde ze je presne ten tvuj barak a tak no...radsi sem kdyz mi hodi postacka do schranky papir a ja si balicek vyzvednu na poste kterou mam asi tak minutu od baraku :)
seek discomfort
powerball
Powerman

Odeslat příspěvekod ToMMyK 23. 3. 2011 12:23

pokud ten papir hodi
ToMMyK
Moderátor

Odeslat příspěvekod powerball 23. 3. 2011 12:24

no taky pravda :)) driv se mi parkrat stalo ze mi ho nehodila ale po stezovani si nejdriv u vedouci a pak na hlavni poste uz je to v cajku :)
seek discomfort
powerball
Powerman

Předchozí stránkaDalší stránka