od Pavouk106 21. 3. 2011 14:05
Já poštou posílám jen vyjímečně. Když jde o věci, na kterých mi záleží (např. helma na motorku), tak sáhnu po klasický balíkový službě (v mym případě teda PPL, je za rohem a ceny nejsou přemrštěný). Z eshopů s nechávám posílat taky jen balíkovkama, DHL, DPD a jiný. Nikdy se mi nestalo, že bych s nima měl problém, což o ČP prohlásit nejde.
Obyčejnej dopis ztratili tak dokonale, že i když jsem přišel osobně na pobočku, tak o něm nevěděli (obyčejnej = neevidovanej, nemá číslo, nenalezitelnej). Nemůžu říct, že za to může počťačka, nebo ženská za okýnkem, za to může systém pošty jako takový.
O poškození zboží bych taky měl co říct. Šlo sice o věc za 300, dalo se to podomácku opravit, ale i tak...
Když jsem nedávno posílal grafickou kartu ČP, tak jsem chtěl nechat dát nálepku "Křehké". Že prej je krabice moc měkká... Ještěže vedle stál kámoš a říkal, ať se na to vykašlu, že s tim stejně nebudou zacházet o moc líp...
Česká pošta jako Český dráhy - zdražujou, ale služba je ve finále pořád stejná (kvalitou, spolehlivostí). ČSAD (autobusy) taky zdražujou, ale jezdí se alespoň v nových. MHD jako ty autobusy, kupujou nový vozy/rekonstruujou. ČP nemá budoucnost, brzo budu i dopisy posílat balíkovkou...