Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Arnie J píše:Nope, to snad nikdo už nenabízí, ne?
Terminator3 píše:Ahoj,funguje Vám někomu Bankovní identita? Mně vždy selže její aktivace, přitom údaje mám ok..
Arnie J píše:To mi připomíná, jak jsme kdysi s kámošem měli e-shop s hadrama fungující na principu přeprodeje ze sportsdirect, tak jsem nákup platil citi kreditkou, která tehdy vracela 2% neomezeně. Docela dobrej šolich, navíc jsem tím neustálým nakupováním vytáhnul kreditní limit asi na půl míče
Redlajn píše:Arnie J píše:To mi připomíná, jak jsme kdysi s kámošem měli e-shop s hadrama fungující na principu přeprodeje ze sportsdirect, tak jsem nákup platil citi kreditkou, která tehdy vracela 2% neomezeně. Docela dobrej šolich, navíc jsem tím neustálým nakupováním vytáhnul kreditní limit asi na půl míče
Že zrovna ty budeš obchodník s módou, to jsem nečekal.
MV_cz píše:Redlajn píše:Arnie J píše:To mi připomíná, jak jsme kdysi s kámošem měli e-shop s hadrama fungující na principu přeprodeje ze sportsdirect, tak jsem nákup platil citi kreditkou, která tehdy vracela 2% neomezeně. Docela dobrej šolich, navíc jsem tím neustálým nakupováním vytáhnul kreditní limit asi na půl míče
Že zrovna ty budeš obchodník s módou, to jsem nečekal.
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků