mbank - zkušenosti

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Jouda.III 2. 11. 2023 10:42

Info bylo asi jen v IB, tam moc nechodím, e-mailem to nepřišlo. Tak jsem to od nich odsypal
Bývalý místopředseda ruské centrální banky:
"V pondělí dojde na měnovém trhu ke katastrofě"
Jouda.III
Komunistobijec

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 2. 11. 2023 11:32

Jouda.III píše:Co mám nedělat, aby mi v MAX nezrušili účet? Zatím ji mám jako nejefektivnější z hlediska spořícího účtu...

No, ještě Expobanka měla po dobu pár měsíců bonusový systém. Já přes něj protáhl pár (možná i pár desítek) milionů a vytáhl ze systému dvě letenky (tehdy do Petrohradu). Systém byl tehdy koncipován tak, že se nepočítalo s tím, že někdo nějakou odměnu vytáhne, dokonce neměli doprogramovaný systém na výběr odměn, museli ho kvůli mne doprogramovat :D.
Od té doby tam mám BAN a nepomohl ani prodej novému vlastníkovi a změna jména.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Nováček

Odeslat příspěvekod _maty_ 2. 11. 2023 11:33

:D :D :D
_maty_
Adminův miláček

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 2. 11. 2023 11:35

_maty_ píše:Patriku, airka nad 250 tis za 5.7% je retencni nabidka?

Přesně tak. Když jsem ve fóru na Finexpertu zjistil, že neaktivní uživatelé mají vyšší úrok, vše jsem vybral. Asi za půl roku přišla retenční nabídka.

Sazba je včetně doživotního bonusu 0,2 % pro první klienty Air.
Přílohy
air.png
air.png (13.92 ) Zobrazeno 911 krát
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Nováček

Odeslat příspěvekod Jouda.III 2. 11. 2023 11:43

PatrikChrz píše:
Jouda.III píše:Co mám nedělat, aby mi v MAX nezrušili účet? Zatím ji mám jako nejefektivnější z hlediska spořícího účtu...

No, ještě Expobanka měla po dobu pár měsíců bonusový systém. Já přes něj protáhl pár (možná i pár desítek) milionů a vytáhl ze systému dvě letenky (tehdy do Petrohradu). Systém byl tehdy koncipován tak, že se nepočítalo s tím, že někdo nějakou odměnu vytáhne, dokonce neměli doprogramovaný systém na výběr odměn, museli ho kvůli mne doprogramovat :D.
Od té doby tam mám BAN a nepomohl ani prodej novému vlastníkovi a změna jména.

Teď je otázka, jestli se ty dvě letenky vyplatily, když to teď dává desítku měsíčně...
Jouda.III
Komunistobijec

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 2. 11. 2023 11:51

1. v té době jsem nemohl vědět
2. kdo ví, jak dlouho to bude trvat, má se připravovat sloučení s Creditas
3. mám ještě Trinity s 6.08 (i když díky způsobu výpočtu úroku vychází Max drobně lépe) a VÚB s 6,35 %
4. "desítka měsíčně" je u pojištěného vkladu "proti nule" ne "proti konkurenci". Jak je vidět v mém přehledu, dostat se na nebo nad 5,5 % není u většiny bank problém
PatrikChrz
Nováček

Odeslat příspěvekod _maty_ 2. 11. 2023 11:57

UCB s Creditas?
hm to zní zajímavě, zkonstnatělá UCB s poměrně svěžím Creditas by mohla pohnout na trhu.. a vlastně Creditas sám o sobě je spíš pro exoty..
_maty_
Adminův miláček

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 2. 11. 2023 11:58

Ne, Maxbanka a Creditas. Mají stejného vlastníka. Resp. Creditas vlastní Maxbanku, po vypuknutí války na Ukrajině ji koupil od původního ruského vlastníka Expobanky.
PatrikChrz
Nováček

Odeslat příspěvekod _maty_ 2. 11. 2023 12:01

ajo, tak to dává větší reálný smysl než s UCB :D ta zůstává tedy zkostnatělá dál.. ale jako smartbanku má UCB celkem ucházející, IB je jak z dob, nevím 2010..
_maty_
Adminův miláček

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 2. 11. 2023 12:04

zásadní nedostatek vidím v tom, že Unicredit dodnes neumí okamžité platby.
PatrikChrz
Nováček

Odeslat příspěvekod Jouda.III 2. 11. 2023 12:13

Internetové bankovnictví jak Max, tak UCB je tragédie, ale na okamžité platby využívám jiné banky
Jouda.III
Komunistobijec

Odeslat příspěvekod _maty_ 2. 11. 2023 12:18

mě do UCB chodí mzda, a tu pak hned posílám na Monetu. Blbý je když to vyjde na pátek, to pak přijde mzda až v pondělí, tj. 3 dny bez úroku..
_maty_
Adminův miláček

Odeslat příspěvekod Milos 2. 11. 2023 12:27

Však slušný úrok nabízí i UCB. Takže když ti mzda přijde do UCB v pátek, tak přes víkend ji můžeš nechat v UCB a v pondělí převést jinam :-)
Milos
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Arnie J 2. 11. 2023 12:31

_maty_ píše:a vlastně Creditas sám o sobě je spíš pro exoty..

dlouhodobě nejlepší banka, ty exote :D
SkyActiv-G 165 / FA24D / 1.4 TSI ACT / Busso 3.2 24V / Honda NF13E
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod Jouda.III 2. 11. 2023 12:31

UCB dává víc, jak Moneta, teda teď při 3x platba kartou...
Jouda.III
Komunistobijec

Předchozí stránkaDalší stránka