Jak máte rychlý vaše připojení k netu ?

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod pozpatku_fijA 13. 2. 2025 09:25

ááá pán je odborník, tak cajk, vyřešeno :D :D
pozpatku_fijA
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 13. 2. 2025 09:26

ja nevim co resis ty, ale ja mam vyreseno uz davno... work smart not hard...
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod MV_cz 13. 2. 2025 09:30

Goesson píše:to je presne porad dokola... ja chci nekoho, kdo prijde a zprovozni to, udela nachysta, rozjed... ne ze budu jak kokot nakupovat milion veci a pak to nastavovat, abych to pak hodil do bedny, kde uz mam asi 30 zarizeni diky podobnym radam...

ted mam doma vusde net... 50 Mbit za 4kila... dyt ja sem spokojeny... to jsem mel i na te wifi... proc bych tmenil na ty dva roky

Tak to zase jo, navíc jestli nemáš dementní tarif, tak si ten modem přeneseš do novýho když se budete zabydlovat, než seženeš nějakej lepší net.
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod Goesson 13. 2. 2025 09:33

tak mam uz ted antonicek a kouka tam na mne optika od cetinu... to bude jiny svet :)
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 13. 2. 2025 09:34

sere mne jen to, ze zatimco domu jsou chopni dat neomezeny internet za 4kila mobilni ne
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod pozpatku_fijA 13. 2. 2025 09:37

Goesson píše:ja nevim co resis ty, ale ja mam vyreseno uz davno... work smart not hard...

vidim vidim :D
pozpatku_fijA
Veterán

Odeslat příspěvekod Arnie J 13. 2. 2025 09:51

Goesson píše:sere mne jen to, ze zatimco domu jsou chopni dat neomezeny internet za 4kila mobilni ne

tak mobilní má zas neomezenou rychlost, ten na doma je zpomalená ***** co se po večerech ještě zpomaluje
SkyActiv-G 165 / FA24D / 1.4 TSI ACT / Busso 3.2 24V / Honda NF13E
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod polda 13. 2. 2025 10:01

Jak komu

O místu jižně pod Brnem jsem už četl
polda
Veterán

Odeslat příspěvekod pozpatku_fijA 13. 2. 2025 10:04

já si na rychlost internetu nestěžuju :hm
pozpatku_fijA
Veterán

Odeslat příspěvekod MV_cz 13. 2. 2025 10:21

Goesson píše:sere mne jen to, ze zatimco domu jsou chopni dat neomezeny internet za 4kila mobilni ne

To máš pravdu, je nutný za to platit 510 korun měsíčně.
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod Goesson 13. 2. 2025 12:27

Arnie J píše:

tak mobilní má zas neomezenou rychlost, ten na doma je zpomalená ***** co se po večerech ještě zpomaluje

ty cece ocividne to jede u nas na maximum mozneho... bo doma pres mobil namerim u O2 v podstate stejnou rychlost, byt samo pak zalezi co si zaplatis v ramci "az"... a s ohledem na to, ze vseci kolem maji wifi + panelaky kabel, sem na to sam... takze parada

to je nabys byl *****
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 13. 2. 2025 12:27

MV_cz píše:

To máš pravdu, je nutný za to platit 510 korun měsíčně.

990
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod MV_cz 13. 2. 2025 12:30

Platim 510 no

Obrázek
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod Goesson 13. 2. 2025 12:37

jasne, k tomu si pricti volaci pausal a jsi na litru... navic to mas ty, ale neresi ti to domov a zbytek rodiny...

hele ja mam nolimit zdarma, bo prace... to je asi takovy tip no
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod MV_cz 13. 2. 2025 12:41

Tohle mám jako pevně nepevnej net normálně.
Jinak volací tarif v telefonu mam za 3 kila, k tomu nějaký data který nevyužiju, protože mám ještě další datovku a ta je zadarmo.

Za ceníkovku snad nikdo tarify nekupuje, to je jak škodovka.

Obrázek
MV_cz
Guru

Předchozí stránkaDalší stránka