marek: to je slovo do pranice... ja sem furt nejak vic nakloneny k te 6234 hlavne kvuli upisu... asi do ni pujdu spise i kdyz zas budu mit kustomizaci, ted t-mobile pak vodafone a simkarta O2 ale tak co uz
ja nevim o co prijdes ale na mem SE mam misto menu cinosti pripojeni na net a v menu prvni dve polozky jsou t-zones a t-music... u vodafone bude live! portal... :-\
jeste je jedna varianta,vykaslat se na to, koupit samsung za 500,- a prodat za 2000,- pri pausalu 200,- na mesic mam 1500 / 200 nejakych cca 7 pausalu zdarma
prijdes tusim o to ze prave tlacitko pod displayem je napevno prirazeno portalu live! to mi docela vadi a musel by se preflashovat ale zas bye bye zaruka..
_maty_: přiřazeno na pevno? U Nokie? Těžko... V defaultním nastavení mé 6233 od T-mobilu je to tlačítko taky přiřazeno T-zones, ale stačí navštívit nastavení a přiřadit tomu jinou funkci...
to jo, ale znamená to příliš mnoho námahy a velkou ztrátu hodnoty. Navíc mi na té Nokii vadí absence xenonovýho blesku, páč ten foťák poměrně dost využívám. Jinak už mám totiž jen obří zrcadlovku a ta se vážně všude tahat nedá.