Jsem přijat...

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Radek Ondrášík 12. 5. 2007 10:07

asi ano. Kazdopadne jim to preju a preju uspesne prijamcky vsem zdejsim at jsou z jakekoli socialni skupiny a jdou na jakoukoli skolu. Zase mne bude hrat pocit, ze me dane jsou dobre zuzitkovany :)
Radek Ondrášík
Veterán

Odeslat příspěvekod NiceOne 12. 5. 2007 10:13

...nebud tak ironickej :)

Nase dane nebudou nikdy dobre zuzitkovany. Ma sestrenka studuje pedak, prihlasila se do nejakeho programu, skola ji vyslala do Recka na studijni pobyt, kde si cely rok hlavne uzivala a jeste ji za to platili asi 10000/mesic. ....a pak se divime proc platime takove dane :(
Peugeot 308 SW 1.6 HDI
iPhone SE
NiceOne
Inventář

Odeslat příspěvekod Good 12. 5. 2007 10:48

Radek O. píše:Stejně je zajímavé, jak děti vysoce postavených lidí jak ve státní správě, akademické půdě, nebo podnikové sféře, mají to štěstí, že se na podobné školy z 99,9% dostanou. Obzlváště na práva..../quote]

to je zase blud jak z pera Miroslava Sládka :roll:

1) vím o dost případech dětí vysoce postavených lidí, které jsou na soukromých školách protože se nikam nedostaly
2) noviny informují stejně bludně jako vasco v jeho úvodním příspěvku - často jdou děti prominentů na bc. obory, kam není takový problém se dostat, ale noviny to podají stylem že jdou na práva a každý potom rozumí standardní mgr. obor
3) s postavením rodičů plyne lepší informovanost - ne že by získali nějaké testy dopředu, ale informace o tom, co škola chce. Tyto informace jsou ovšem veřejně přístupné....

Teď jsem mluvil o PrF v brně a praze. "sorbony" v OL a PZ - tam je možné vše.

Odeslat příspěvekod Radek Ondrášík 12. 5. 2007 10:51

Fune zde se hodi "potrefena husa..." ale ja to resit nebudu. Ja tim nechtel nic rici, jenom to, ze je to zajimave. Nechapu proc se tu hned ohradis, ze to ci ono. Toto jsem tu resit nechtel...
Radek Ondrášík
Veterán

Odeslat příspěvekod anonymni 12. 5. 2007 11:04

Good píše:v OL - tam je možné vše
anonymni

Odeslat příspěvekod Saman 12. 5. 2007 11:07

Petr Kuchařík"t[quote="Good píše:v OL - tam je možné vše
6 hrnku dopovanych dvema feny
Saman
Inventář

Odeslat příspěvekod anonymni 12. 5. 2007 11:11

Saman píše:
Petr Kuchařík"t[quote="Good píše:v OL - tam je možné vše
anonymni

Odeslat příspěvekod p0etrik 12. 5. 2007 11:25

Saman píše:jak vypada prudka inteligence ?

Tebe to zajimat nemusi. :wink:
p0etrik
Servismen

Odeslat příspěvekod Michal P 12. 5. 2007 11:58

Radek O. píše:Stejně je zajímavé, jak děti vysoce postavených lidí jak ve státní správě, akademické půdě, nebo podnikové sféře, mají to štěstí, že se na podobné školy z 99,9% dostanou. Obzlváště na práva..../quote]

Něco na tom bude, můj táta byl v době mého přijetí na VŠ šéfkuchařem závodní jídelny a máma hospodářka školní jídelny.

Ale i to mi nepomohlo a školu jsem pro svojí neschopnost se učit zakrátko opustil.
...
Michal P
Nováček

Odeslat příspěvekod Saman 12. 5. 2007 12:10

Michal P píše:
Něco na tom bude, můj táta byl v době mého přijetí na VŠ b]šéf
6 hrnku dopovanych dvema feny
Saman
Inventář

Odeslat příspěvekod RRAAFF 12. 5. 2007 12:14

Gratuluji, tak hlavně vydržet až do konce :wink:
Fabia 3 Combi 1,0 TSI 6MP Style MY21 - blind spot, adaptivní tempomat, care connect, DAB, parksystem P/Z...
Ex.Fabia 3 Combi 1,0 TSI DSG Style + 2x Škoda Rapid FL 1,0TSI ambition

Opel Vectra B 1.8 16V CD sedan 306000km
RRAAFF
Inventář

Odeslat příspěvekod Michal P 12. 5. 2007 12:26

Saman píše:
Michal P píše:
Něco na tom bude, můj táta byl v době mého přijetí na VŠ b]šéf
...
Michal P
Nováček

Předchozí stránka