Maturita 2007 aneb nakonec to dopadlo dobře...

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Koby 14. 5. 2007 20:25

Manli2 píše:já se potim už teď.. :D-/quote]

bodejte, takovej hic.. hlavně že kriplovíé strašili jaký budou lijáky...
Mazda MX5 NC1 2.0i expression - Bilstein podvozek, samosvor LSD, 6kvalt, xenony, Bose sound, Keyless systém, kůže + výhřev atd.. = opravdová RADOST Z JÍZDY
Koby
Inventář

Odeslat příspěvekod anonymni 14. 5. 2007 20:26

Tak tak... Doufám že bude zejtra, aspon mě to nebude táhnout na kolo a budu se moct jít učit :)
anonymni

Odeslat příspěvekod Koby 14. 5. 2007 20:29

lukas: Přesně, já sem se tak těšil že bude pršet a bude bouřka :D Super vec první bouřka v roce :D Takovej nezvyk :D
Mazda MX5 NC1 2.0i expression - Bilstein podvozek, samosvor LSD, 6kvalt, xenony, Bose sound, Keyless systém, kůže + výhřev atd.. = opravdová RADOST Z JÍZDY
Koby
Inventář

Odeslat příspěvekod ##_## 14. 5. 2007 20:35

ůůůůps: Základy společenských věd, celkem mě to baví, resp. tak 3/4 otázek.

Jsou tam práva, občanské, trestní, obchodní a tak, pak mez.vztahy, ekonomie, politologie, psychologie, sociologie a hodně filozofie
##_##

Odeslat příspěvekod Manli2 14. 5. 2007 20:53

§ 4
Opravné zkoušky

1. Jestliže byl žák při závěrečné zkoušce klasifikován z písemné zkoušky nebo praktické zkoušky nebo ústní zkoušky stupněm 5 - nedostatečný, potom ze zkoušky, ve které neprospěl, koná opravnou zkou v měsíci září. Neprospěl-li žák při opravné zkoušce, může zkušební komise, na žádost žáka, povolit konání druhé opravné zkoušky. Tuto zkoušku žák koná v prosinci. Neprospěje-li žák ani u druhé opravné zkoušky, nebo nebyla-li mu druhá opravná zkouška povolena, opakuje celou závěrečnou zkoušku v příštím roce v červnu, pokud o to zkušební komisi požádá.
2. Jestliže byl žák při závěrečné zkoušce klasifikován z více než jedné zkoušky stupněm 5 - nedostatečný, opakuje celou závěrečnou zkoušku v příštím školním roce v termínu stanoveném zkušební komisí.
3. Celou závěrečnou zkoušku může žák opakovat pouze jednou.
Manli2
Inventář

Odeslat příspěvekod OS 14. 5. 2007 20:55

vasco píše:ůůůůps: Základy společenských věd, celkem mě to baví, resp. tak 3/4 otázek.

Jsou tam práva, občanské, trestní, obchodní a tak, pak mez.vztahy, ekonomie, politologie, psychologie, sociologie a hodně filozofie /quote]

Fujtajbl. :eh
OS
Inventář

Odeslat příspěvekod Jony 14. 5. 2007 21:13

tak dneska jsem zjistil ze z pisemne mam za chvalitebny.... spokojenost... nakonec ucitel ani nedal zadnou 4....
"Keď Ťa život omrzí, keď Ti už nič nejde,
sadni si na diaľnicu, ono Ťa to prejde."
Jony
Nováček

Odeslat příspěvekod ##_## 14. 5. 2007 23:20

Aj, zde leží zem ta před okem mým slzy ronícím, někdy kolébka, nyní národa mého rakev. Stůj noho, posvátná místa jsou kamkoli kráčíš, k obloze, Tatry synu, vznes se, vyvýše pohled...

Tak už umím i něco do literatury:D
##_##

Odeslat příspěvekod Arnie J 14. 5. 2007 23:24

Maturanti, buďte v klidu. Co jsem si stačil všimnout, tak žádný z vás není takový blbec, aby snad hrozilo, že to nedá Mr. Green
už nemám žádnou Mazdu :(
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod Vody 14. 5. 2007 23:25

doubt píše:Maturanti, buďte v klidu. Co jsem si stačil všimnout, tak žádný z vás není takový blbec, aby snad hrozilo, že to nedá Mr. Green
MB W202 C200 100KW
Vody
Inventář

Odeslat příspěvekod ##_## 14. 5. 2007 23:27

Já ne, já jsem si 100% jistý, že to dám... Styděl bych se za sebe, kdybych to nedokázal...
##_##

Odeslat příspěvekod Vody 14. 5. 2007 23:29

vasco píše:Já ne, já jsem si 100% jistý, že to dám... Styděl bych se za sebe, kdybych to nedokázal...
MB W202 C200 100KW
Vody
Inventář

Odeslat příspěvekod Jeffe 14. 5. 2007 23:32

doubt píše:Maturanti, buďte v klidu. Co jsem si stačil všimnout, tak žádný z vás není takový blbec, aby snad hrozilo, že to nedá Mr. Green
Superforum - v malých dávkách neškodí v jakémkoliv množství :D
Jeffe
Inventář

Odeslat příspěvekod Arnie J 14. 5. 2007 23:33

Jeffe: Chodím, ale mám tolik práce, že nestíhám psát :D
už nemám žádnou Mazdu :(
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod ##_## 14. 5. 2007 23:33

Vody: okno mají jenom ženské...;) To nám říkala i učitelka, že u kluků se jí to ještě nestalo, vždycky holka...
##_##

Předchozí stránkaDalší stránka