Maturita 2007 aneb nakonec to dopadlo dobře...

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Koby 11. 4. 2007 17:18

[quote="Předseda";Tak pánové..už i já mám slohovku za sebou. Teda tak blbý témata sem neviděl..
1) Hudební zážitek - reportáž
2) Jak nás ovlivňují média aneb uspěj nebo zemři - úvaha
3) Alergie - fejeton
4) Vliv beletrie na čtenáře v 21.století - esej

Psal sem 2ku :?C/quote]

Vybral bych si jedničku :) Psal bych o U2, Willimasovi nebo Stonesch, fakt beych neměl problém :D V tom jsem doufal, pak ještě ve výstavu, bohužel ani jedno se nesplnilo :(
Mazda MX5 NC1 2.0i expression - Bilstein podvozek, samosvor LSD, 6kvalt, xenony, Bose sound, Keyless systém, kůže + výhřev atd.. = opravdová RADOST Z JÍZDY
Koby
Inventář

Odeslat příspěvekod Koby 11. 4. 2007 17:23

Takže já sem se ted vrátil taky.

1) Knížka, kterou byste si vzaly na pustý ostrov ( utvar nevim, vzhledem k tomu že jsem v životě nečetl jedinou knížku, tak jsem to vynechal s povdezcehm: to to hezky začíná...)

2) seš kun jak blb, máš pak velký plk, smeješ li se někomu zezadu.... a nák to pokračovalo :D ( uvaha ) vubec jsem nepochopil o čem ten citát nebo co to bylo je, takže jsem tio vynechal a začal se docela potit..

3) Den bez mobilního telefonu ( fejeton ) - fejeton sem v životě žádenj nepsal, natož pak na 4 stránky, takže jsem si řikal a akurva, ted příde koncert nebo výstava aut... :D

4) nepřišla..
Začalo to tak nevinně... ( volný utvar ) tak jsem psal o kole a mojí biketrialový kariéře :) Jentak tak že jsem to stihnul a to sem psal furt, jinak dobrej pocit z toho nemám, mám tam blbosti..:( Chtělo to trošičku víc času...
Mazda MX5 NC1 2.0i expression - Bilstein podvozek, samosvor LSD, 6kvalt, xenony, Bose sound, Keyless systém, kůže + výhřev atd.. = opravdová RADOST Z JÍZDY
Koby
Inventář

Odeslat příspěvekod Koby 15. 4. 2007 15:18

Tak co pánové, učíte se? :( Já u toho ležim asi hodinu a už nemužu, tak du hrát tenis..
Koby
Inventář

Odeslat příspěvekod anonymni 15. 4. 2007 15:19

Koby: ty vole dneska sem se učil hodinu nešlo to tak sem se šel projet na kolo :) Ale já prostě nevim co se mám učit :( Většinu umím(aspon si to myslím) :(
anonymni

Odeslat příspěvekod Jeffe 15. 4. 2007 15:30

Lukas: at te nekdo vyzkousi a uvidis, jestli to umis. :)
Superforum - v malých dávkách neškodí v jakémkoliv množství :D
Jeffe
Inventář

Odeslat příspěvekod anonymni 15. 4. 2007 15:30

Jeffe: to není o zkoušení ale prostě měl sem cvičný příklady tak sem si je počítal a jako občas tam nějaká chybička byla ale zase tolik abych to neudělal jich tam nebylo :)
anonymni

Odeslat příspěvekod Koby 15. 4. 2007 15:32

lukas: No to se máš... Protože já umim zhruba pulku Aj a zhruba pulku Obrazu... Takže jakoby jeden předmět... Ale pořád se musim naučit další 3... 75 otázek.. Fakt nevim jak na to... Prostě mi to absolutně nejde se něco učit.. Učim se třeba pet fakt v Aj 2 hodiny atak... Docela ti závidim ty jo. Jako jeden předmet nechávám na svaták. Ale ted za ten mesíc se musim naučit 2 předmety a budu vklidu. Ale jestli se je naučim tak sem fakt mistr.
Koby
Inventář

Odeslat příspěvekod Předseda 15. 4. 2007 15:39

Já se dneska koukal na 3 otázky z čestiny. Nevěděl sem o tom nic a ted mám aspon jakejž takejž pojem vo čom to je. Jednu z tech 3 navíc umim celkem dobře. Takže sem spokojenej, ale jestě se na to kouknu
I shock the angel in you...
Is that what devils do?

I need to know now - can you love me again?
Předseda
Veterán

Odeslat příspěvekod anonymni 15. 4. 2007 15:43

Aha, já se ještě maturitní otázky neučim :D Jen sem se učil na praktickou :) Maturitní otázky se začínám učit od tohohle tejdne :)
anonymni

Odeslat příspěvekod Koby 15. 4. 2007 15:46

lukas: Tak praktickou mám dlohodobku, což znamená že sme ve skupinkách zhruba 3 lidi a vzheldem k tomu že jsem největší lempl ze třídy, tak je všem jasný že všechno udělali ty dva a já z toho těžim...
Koby
Inventář

Odeslat příspěvekod anonymni 15. 4. 2007 15:47

Aha, my máme praktickou v úterek. A to máš na 5,5 hodiny. A v tom máš prostě učetnictví, ekonomiku, statistiku a dopis v angličtině :hm A už fakt co se mám an to učit :hm Max ještě ty anglický fráze co se používají v dopisech. Ostatní si myslím že zvládám :hm

Jinak umím asi tak polovinu ájiny, 19otázek z UCE, 15 z Ekonomiky a 3-4 z CJ :hm
anonymni

Odeslat příspěvekod gogo7607 15. 4. 2007 18:42

borci neblázněte , chce to mít aspoň tak nějak přehled a nějak proplout , není nutný umět všechno na jedna ,

o známky totiž vůbec nejde , historie se neptá , důležitý je udělat je jedno za kolik
gogo7607
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod OS 15. 4. 2007 18:43

gogo: Za jedničky jsou stipendia :D
OS
Inventář

Odeslat příspěvekod brasci 15. 4. 2007 18:44

no mne sa uz stalo, ze pri uchadzani sa o pracu sa ma aj na maturitne znamky pytali.... este ze boli take dobre :)
brasci
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod gogo7607 15. 4. 2007 18:45

OS píše:gogo: Za jedničky jsou stipendia :D>/quote]

no leda tak , to záleží na rodičích :D
gogo7607
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka