Filmový koutek

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Tomas B 29. 8. 2024 13:56

včera jsme dali konečně teho Romulusa v Imaxu a zhodnotili jsme to jako povedené
Tomas B
Guru

Odeslat příspěvekod polda 2. 9. 2024 23:55

My dnes Vlny. Čím jsem starší tím mě 68' neskutečně víc a víc sere.
polda
Veterán

Odeslat příspěvekod puk123 3. 9. 2024 01:11

Co tě na tom sralo?
puk123
Veterán

Odeslat příspěvekod Tomas B 3. 9. 2024 08:54

kolega byl na tom o víkendu a přesně taky říkal: tak jak to vidím teď Ukrajina a viděl jsem film, tak jsem si zase jen připomněl jaký jsou prostě Rusáci čůráci :D
Tomas B
Guru

Odeslat příspěvekod ale 3. 9. 2024 08:59

Ve čtvrtek v kinech startuje druhý Beetlejuice. Ten původní je naprosto boží, jsem teda zvědavý na pokračování po skoro 40 letech :)
C220d (S206)
ale
šek

Odeslat příspěvekod polda 3. 9. 2024 09:16

puk123 píše:Co tě na tom sralo?

Ve filmu nic.
polda
Veterán

Odeslat příspěvekod puk123 3. 9. 2024 09:33

Já myslel, že tě sere, jak se 68. připomíná. Tak, to je pak spíše do politického koutku.
puk123
Veterán

Odeslat příspěvekod impact 3. 9. 2024 09:43

To je dobře, že se připomíná.
impact
Inventář

Odeslat příspěvekod MgX 6. 9. 2024 17:05

Tak jsem hledal, na co se podívat. Chuť byla stále na něco mírně staršího. Našel jsem výborně zpracovaný kriminální film dle skutečných událostí Hořící Mississippi.

Jak Hackmana tak Dafoe úplně nemusím. Nicméně zde jim role (pro mě) padly. Jak někdo někde psal, film trochu postrádá více hloubky zasazené do jeho tempa. Jakýsi větší filozoficko-psychologický rozměr. Spíše jde cestou popisu kriminálky s přívlastkem, že se jedná o film dle skutečné události.
S pozdravem MgX
MgX
Nováček

Odeslat příspěvekod puk123 7. 9. 2024 06:15

Jo, ten se mi líbil. Ještě vím, že byl dlouhý, páč k němu mám veselou historku z přetáčení. Dřív se filmy posílaly vlakem v plastových bednách. Do jedné bedny vešly až 3 cívky. Většina filmů se vešla do 2 beden, dlouhé potřebovaly 3, jako právě H.M.. Šel jsem chystat film na promítání, 1. bedna OK, ale další 2 stejné. Zjistili jsme, že měly jít do vsi, odkud jezdili na stejné nádraží. Prostě vzali 3 bedny se správným názvem. Šéf vzal bednu do auta a jel ji tam vyměnit. Povedlo se, dovezl správný konec (možná až během představení ;-) ). Ptal jsem se: "Byli rádi, že mají film kompletní?". On: "Oni to hráli už včera.". 8-) :D

Ještě přidám jiný film z té doby, co se mi líbil, podobného žánru a jsou tam i nějaká auta: Cal https://www.csfd.cz/film/22560-cal/prehled/.
puk123
Veterán

Odeslat příspěvekod MgX 7. 9. 2024 09:20

V minulosti jsem slyšel podobný příběh na živo od člověka z kina. Nevím, kterého filmu se to týkalo, ale asi podobných situací bývalo víc.
MgX
Nováček

Odeslat příspěvekod puk123 7. 9. 2024 12:33

Jo, semtam se stalo, že člověk díl omylem přehodil, vynechal. Někteří film krátili záměrně.
puk123
Veterán

Odeslat příspěvekod ale 7. 9. 2024 23:14

Beetlejuice, Beetlejuice - fajn pokračování, jeden z toho mála případů kdy to není výrazně horší film než ten původní.
C220d (S206)
ale
šek

Odeslat příspěvekod MgX 13. 9. 2024 18:25

Jsem si uvědomil, že jsem dlouho neviděl Jméno růže.
S pozdravem MgX
MgX
Nováček

Odeslat příspěvekod zamis 13. 9. 2024 18:33

Taky jsem uz dlouho nelistoval zadnym hambatym casopisem...
Když spočítat znáš hromadu svých zisků a na jediný hod vše riskovat, zas po prohře se vracet k východisku a nezavzdychnout nad mořem svých ztrát, pak vítěz na širé jsi zemi.

Já jsem ten člověk, před kterým Vás rodiče varovali.
zamis
Mr. Balaton

Předchozí stránkaDalší stránka