Osobně a jeho působení na ostatních fórech

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Dostane podle vás osobně ban i na mobilmanii ?
Ano 32 %  31%  [ 32 ]
Možná 4 %  3%  [ 4 ]
Ne 12 %  11%  [ 12 ]
Nevím 2 %  1%  [ 2 ]
Je mi to jedno 52 %  50%  [ 52 ]
Celkem hlasů : 102

Odeslat příspěvekod Pickuper 11. 2. 2007 08:39

Osobně je fakt hustočlověk Mr. Green ještě jsem neviděl, aby si někdo založil thread (pod nickem Václav Klaus) a pak si v něm sám odpovídal (pod nickem Osobně) :tleskani :tleskani
http://mobilforum.mobilmania.cz/viewtopic.php?t=35968
"a ja cekal, ze budes tak nejak jednodussi clovek, ktery kdyz mu nekdo nekyve hlavou na ty jeho blbosti, tak holt mu to hlava nepobere a musi davat vsem pres drzku. No proc ne, tim vice se potvrzuje to, co se tu o tobe rika." Goes
Pickuper
Štamgast

Odeslat příspěvekod brasci 11. 2. 2007 08:46

Mr. Green
brasci
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Heini 11. 2. 2007 09:34

No ať si tam hošánka užijou, tady prudil dost dlouho... Mr. Green
Není na světě člověk ten, aby se zalíbil lidem všem.

Umění žít spočívá v tom umět se včas rozhodnout, na co se dřív *****.
Heini
Inventář

Odeslat příspěvekod ToMIG 11. 2. 2007 09:48

Mě pánové připadá že se vám po něm stejská ... :wink:
Power is nothing without control
ToMIG
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Jeffe 11. 2. 2007 11:38

Pickuper: mozno to rozdvojenie osobnosti chytil od nejakeho moderatora
(urcite bol s nimi casto v styku :D ), u niektorych z nich sa vraj tato choroba prejavila. :D Ale menovat radsej nebudem. :D
Naposledy upravil Jeffe dne 12. 2. 2007 22:08, celkově upraveno 2
Superforum - v malých dávkách neškodí v jakémkoliv množství :D
Jeffe
Inventář

Odeslat příspěvekod Pade 12. 2. 2007 20:27

Petr1968 píše:
dushanski píše:já bych jim ho tam nechal, zapadne velmi rychle mezi ty týpky, co tam lezou a jsou nejchytřejší ze všech...e/quote] No jo :D To jsou ti co tvrdí ,že š 130 má ve předu bubny SE 800 má 3 násobný optický zoom a jiné perly. :D :D-/quote]

:o :shock: :| :hm Mr. Green
Pade
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Deli 12. 2. 2007 21:28

Pickuper píše:Osobně je fakt hustočlověk Mr. Green ještě jsem neviděl, aby si někdo založil thread (pod nickem Václav Klaus) a pak si v něm sám odpovídal (pod nickem Osobně) :tleskani :tleskani
url]http://mobilforum.mobilmania.cz/viewtopic.php?t=35968[/url]

Krutopřísnej vožeh Mr. Green
- You’re disturbing my oboe practice.
- You don’t play the oboe.
- I could play the oboe.
8)
Deli
Bronzový avatar roku 2010

Odeslat příspěvekod Deli 12. 2. 2007 21:31

ToMIG píše:Mě pánové připadá že se vám po něm stejská ... :wink:w/quote]

Mě teda vůbec ne, hošánku.
pozor2 pozor2 pozor2

:lol:
- You’re disturbing my oboe practice.
- You don’t play the oboe.
- I could play the oboe.
8)
Deli
Bronzový avatar roku 2010

Odeslat příspěvekod ToMIG 12. 2. 2007 21:36

:D
Power is nothing without control
ToMIG
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Kibitz 12. 2. 2007 21:47

Dobre jim tak :!:
Kibitz
Zlatý avatar roku 2010

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 13. 2. 2007 21:21

Pánové, kdybyste si raději sami sáhli do svědomí. V mnoha zdejších diskuzích jste byli horší než Osobně. Měli jste jen štěstí, že vás proti němu bylo víc, proto se zvolilo menší zlo a Osobně získal ban.

Čím to je, že na MobilManii s ním nejsou žádné problémy? Pokud se nějaké objevily, je to jen kvůli rýpání někoho z vás.

Takže prosím: buďte rádi, že se s Osobně tady nemusíte potýkat, a nepruďte jinde. Takové příspěvky vám moderátoři MobilManie smažou.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod Filip Novák 13. 2. 2007 21:32

Koukám, že nás na AR nemáte moc v lásce. Ale jenom proč? Že by to bylo tím, že tady na AR provozujete takový mírný režim a u nás MM to je pro Vás "moc tvrdé"?
Garáž se snad ani nedá snad ani nazývat fórem o autech, jakožto spíše o pokec fóru s lehkým zaměřením na auta. Vy si to nepřipouštíte, ale je to tak.
A pokud si nechcete povídat o mobilní problematice, tak radši na MM fórum ani nechoďte, jelikož několik Vašich kolegů se tam maximálně naráží do ostatních atp. Neříkám, že všichni (ti, o kterých mluvím moc dobře ví) ...
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ J. R. R. Tolkien | Moderátor diskuzního fóra MobilMania.cz | Změna přezdívky z „filiptoje” | Nokia N85 + 8GB |
Filip Novák
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod M@tezz 13. 2. 2007 23:03

filiptoje: Ale né, to není určitě nic osobního. Někteří Garážisti prostě jenom neradi omezování. Na MM je to prostě jiné, drží se tam diskuze víc na uzdě. Tady je to víceméně takový klub lidí, kteří se mj. zajímají o auta. V podstatě by se dalo říct, že člověk může chodit na několik různých specializovaných fór nebo ušetřit čas a všechno to vyřešit "pod jednou střechou" v Garáži :-)

Bývaly doby, kdy jsem na MM byl docela často, ale už jsem z oboru a to téma už mě unavovalo, tak jenom občas nahlídnu. Necítil jsem se tam omezovaný. Respektoval jsem MM pravidla, mluvil k tématu a bylo to OK. Ale nikdy jsem se tam necítil "doma". Chyběla mi tam zdejší pohodová neformální atmosféra. MM je sterilnější a vyloženě nepříjemné byly ty tábory fanatických zastánců jednotlivých operátorů nebo výrobců mobilů, mnohdy ještě nemající občanku. Tady jsem taky v takové míře nezaznamenal vzájemné urážky.

Každý máme svoje. Myslím, že není třeba se vzájemně mezi fóry provokovat. Osobneho vystupování prostě nezapadalo do zdejších zvyklostí, na MM třeba udělá větší štěstí. Když jsi v hospodě s kámošema a přisedne si k vám někdo, kdo vám nesedí, tak mu taky doporučíte, aby se přesunul k vedlejšímu stolu. Jeho osazenstvo si s ním třeba rozumět bude.
Jůzr rekvestuje akces do fajlu na šérpojntu. Responsibl menedžr jeho rekvest ridžektnul.

Upozornění: Přečtením tohoto příspěvku potvrzujete, že souhlasíte s jeho obsahem.
M@tezz
Režisér roku 2007

Odeslat příspěvekod OS 13. 2. 2007 23:20

Tady jsou zase fanatické tábory zastánců značek aut, typu paliva, potom tu jsou notoričtí porušovači zákona apod. Prostě je to stejné.
člověk, když tu hledá informaci, tak si musí projet 20 stránek mimo mísu a mezi tím vyzobává věcné informace.
OS
Inventář

Odeslat příspěvekod M@tezz 13. 2. 2007 23:21

Nemám pocit, že by tady lidi po sobě tak ostře vyjížděli.
Jůzr rekvestuje akces do fajlu na šérpojntu. Responsibl menedžr jeho rekvest ridžektnul.

Upozornění: Přečtením tohoto příspěvku potvrzujete, že souhlasíte s jeho obsahem.
M@tezz
Režisér roku 2007

Předchozí stránkaDalší stránka