Hledá se průměrný čech, aneb chci splynout s davem!

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Saman 26. 12. 2006 17:49

tark píše:Ja taky ne :) Volam SE, ponozky do sandalu NENOSIM, zbastleny komp nemam (ac bych rad, ale trochu tomu rozumim ;) ), nemam rad AMD ;)

ja mam AMD rad, diky tomu ze sou tak nema Intel monopol a nema premrsteny ceny :D
6 hrnku dopovanych dvema feny
Saman
Inventář

Odeslat příspěvekod George_Couser 26. 12. 2006 17:56

Mám radši AMD, už kvůli tomu, co napsal Saman, ale kupuju to, co je pro mě výhodnější, takže za posledních pár let to byl Celeron 400/Duron 750/Athlon XP 2200+/Pentium M 1.73/no a pokud v nejbližší době něco, tak Core 2....
George_Couser
Moderátor

Odeslat příspěvekod Jack111 26. 12. 2006 18:06

průměrnej čech každý ráno jede do práce-asi tak na 8-9hodinu. plat menší než je průměr v čr (ne nutně celkově-myšleno z jedné práce-mít nějaký příjem "bokem" a tak se může dostat nad průměr). má nějaký levnější auto tak do 300K(pokud bydlí v praze, tak auto mít nemusí). v práci si vše snaží usnadnit jak jen to jde a maximálně se snaží, aby náhodou neudělal něco navíc. závidí resp. nadává na všechno/všechny (hlavně na ty úspěšný a bohatý). večer kouká na televizi.pokud je to chlap, tak je velkým fanouškem hokeje, kopané, apod. zvláště toho sportu, kde se čechům zrovna daří porážet soupeře (němce, usa, atd. jsou plus). má nějakou půjčku/něco splácí. mluví (třeba i jen trochu) jedním cizím jazykem.
Jack111
Inventář

Odeslat příspěvekod (uzivatel odstranen) 26. 12. 2006 18:08

Jack111 píše:průměrnej čech každý ráno jede do práce-asi tak na 8-9hodinu. plat menší než je průměr v čr (ne nutně celkově-myšleno z jedné práce-mít nějaký příjem "bokem" a tak se může dostat nad průměr). má nějaký levnější auto tak do 300K(pokud bydlí v praze, tak auto mít nemusí). v práci si vše snaží usnadnit jak jen to jde a maximálně se snaží, aby náhodou neudělal něco navíc. závidí resp. nadává na všechno/všechny (hlavně na úspěšný a bohatý). večer kouká na televizi.pokud je to chlap, tak je velkým fanouškem hokeje, kopané, apod. zvláště toho sportu, kde se čechům zrovna daří porážet soupeře (němce, usa, atd. jsou plus). má nějakou půjčku/něco splácí. mluví (třeba i jen trochu) jedním cizím jazykem. /quote]

... pravidelně chodí do hospody a volí zásadně Paroubka.
:D :D :D
(uzivatel odstranen)
Štamgast

Odeslat příspěvekod Jack111 26. 12. 2006 18:14

osobne píše:
Jack111 píše:průměrnej čech každý ráno jede do práce-asi tak na 8-9hodinu. plat menší než je průměr v čr (ne nutně celkově-myšleno z jedné práce-mít nějaký příjem "bokem" a tak se může dostat nad průměr). má nějaký levnější auto tak do 300K(pokud bydlí v praze, tak auto mít nemusí). v práci si vše snaží usnadnit jak jen to jde a maximálně se snaží, aby náhodou neudělal něco navíc. závidí resp. nadává na všechno/všechny (hlavně na úspěšný a bohatý). večer kouká na televizi.pokud je to chlap, tak je velkým fanouškem hokeje, kopané, apod. zvláště toho sportu, kde se čechům zrovna daří porážet soupeře (němce, usa, atd. jsou plus). má nějakou půjčku/něco splácí. mluví (třeba i jen trochu) jedním cizím jazykem. /quote]

... pravidelně chodí do hospody a volí zásadně Paroubka.
:D :D :DD/quote]

a to zase ne pozor2 do hospody ženy moc nechodí (chlapy samozřejmě ano). paroubek dostal míň jak 50%, takže ho průměrnej čech nevolí (ó díky bože)
Jack111
Inventář

Odeslat příspěvekod Trophy 26. 12. 2006 23:31

Jack111 píše:průměrnej čech každý ráno jede do práce-asi tak na 8-9hodinu.h/quote]

pozor2
Když to nejde po dobrém, dělej to násilím. Jestliže se to ulomí, šlo o vadnou součástku...
Trophy
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod TomZ 27. 12. 2006 00:37

a prumernej cech kouka na TV sNova :)
TomZ
Štamgast

Odeslat příspěvekod pech. 27. 12. 2006 01:09

no tak zbastlenej komp mám, ale s intelem, hátépé nemám mám 105L:-), do chorvatska by mne nedostali ani párem volů, protože jsou tam jen hory a šutry, volám ze siemense, sandály téměř nenosím, protože v létě jezdím převážně na motorce a ny tý se v sandálech jezdit moc nedá.... platově tak na celostátním průměru...
na televizi nekoukám vůbec

no tak 1/5 průměrnýho čecha.... :-)
pech.
Inventář

Odeslat příspěvekod fahrman 27. 12. 2006 10:18

kua, tak jsem se tady pekne rozepsal a pak mi to hodilo error ...
ve zkratce a bez zduvodneni:

1) obleceni z Textil Halle prip. Takko apod levne butiky
2) mobil Nokia 3310 nebo SE T630
3) koukat na megaestrady na Nove a na Rodinna pouta na Prime, na videu mit s reklamami nahrany Kamena 1, 2, 3
4) jezdit ve faceliftovane Felicii
fahrman
Inventář

Odeslat příspěvekod Anonymni 27. 12. 2006 10:33

prumerny cech si rano da panaka na vzpruzeni, pres den doplni par pivkama, pracuje i v sobotu i ndeli, pokud je v duchodu tak pracuje taktez, mobil ma tedy 3310 nebo 5110, jeste mozna 6230, ma v garazi fabii, do prace jezdi autobusem, chodi/sleduje fotbal/hokej, prumerne vypusti denne 10 vetru, nosi hadry od tamana z trznice s hustyma velkeyma napisama NIKE pres cele zada, boty ma taky od vietkongu, :hm uz na pul mluvi vietnamsky :hm :) dovolena je zasadne v chorvatsku, stravovani z vlastnich zasob v kufru v zavarovackach, dale pak plna penze :) tot vse pripisu dal az me neco napadne
Anonymni

Odeslat příspěvekod tark 27. 12. 2006 11:08

T630?? Ale jdi...
tark
Nováček

Odeslat příspěvekod sMartin 27. 12. 2006 11:15

Zapomneli jste na dulezite poznavaci znameni cecha - igelitka! :D
sMartin
Štamgast

Odeslat příspěvekod sMartin 27. 12. 2006 11:16

tark píše:T630?? Ale jdi...

Taky jsem spis pro tu 3310 apod. Jinak tu T630 mam ja... :cry: Mr. Green
sMartin
Štamgast

Odeslat příspěvekod p0etrik 27. 12. 2006 11:17

Prumerny Cech sere na pravopis a kdyz nekomu mizerne napsany text vadi, zacne vykrikovat ze to je fuk, ze smysl pochopil atd... :D
p0etrik
Servismen

Odeslat příspěvekod sMartin 27. 12. 2006 11:20

p0etrik: :) A hlavně průměrní češi už neumí vůbec psát s diakritikou, že? :D
sMartin
Štamgast

Předchozí stránkaDalší stránka