Arnie J píše:chce "výrazně levnější než 5 tisíc"... to chci vidět teda
Což je každopádně *****

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
ale píše:Máte někdo nápad na levné prohlížení webu? Mamka se konečně jakž takž naučila s internetem, používá teď ale můj starý PC který už ani ten web nestíhá, resp. furt tam vyskakují buď nějaké hlášky nebo zamrzá, je už holt ne uplně uživatelsky přívětivý. Tak bych to chtěl co nejlevněj nahrafit.
Jde mi opravdu ze 100% jen o prohlížení webu. Aby se přihlásila do bankovnictví a poplatila složenky, případně si vyhledala nějaké své různé blbosti ke koupi co řeši s kamarádkama. Užití tak 2x měsíčně, výhradně internetový prohlížeč. Díval jsem se na nějaké to mini-pc co se dá namontovat zezadu monitoru ale i to je kolem 5 tis. a víc. Není nějaká (výrazně) levnější možnost? Ale zároveň 100% funkční, nesekající se, nelagující apd.
MV_cz píše:Ony ty m.2 sloty jsou rozmístěný tak super, že buď se disk peče přímo pod grafikou, nebo mezi grafikou a CPU. Jako by na desce nebylo dost místa jinde, ale to není dost fancy. V tom se mi líbí třeba miniITX desky, které mají slot zezadu, teď ještě využít bočnici kejsu jako chladič a je to vyřešené
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků