[Informatický kroužek]

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod zdenek 24. 5. 2011 13:06

Jestli myslíš rozdíl kolik zaberou 64bit windows proti 32bit samy o sobě, tak to při 8GB RAM řešit nemusíš, samotnej photoshop zabere stejnou paměť na 32bit windows jako na 64bit, 64bit verze photoshopu má tu výhodu že může adresovat přes 4GB paměti pokud ji potřebuje
zdenek
Štamgast

Odeslat příspěvekod Saitek 24. 5. 2011 13:07

a 32 bit 3gb
Uživatel neexistuje. Sbohem.
Saitek
Nováček

Odeslat příspěvekod m4lcolm 24. 5. 2011 13:08

Už jsem z toho světa počítačů nějak vypadl. Byly doby, kdy jsem měl načteno a každou chvíli někomu stavěl PC, a teď se ptám jak BFU :hm
m4lcolm
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Saitek 24. 5. 2011 13:11

Počítače jsou zlo. o<:) Potvrzeno: Satan používá Mac
Saitek
Nováček

Odeslat příspěvekod Hyza 24. 5. 2011 13:15

m4lcolm píše:***** se mi board na domácím počítači, takže mám záminku trochu vylepšit počítač. Vybral jsem i5, desku od intelu a zajmá mě, jak jsou na tom 64bitové Win 7 s náročností na paměť. Bude 8 giga DDR3 na Fotokrám, Ilustrátor a podobný skopičinky stačit nebo raději víc?

bude.
Namluv si, co chceš.
Arguing on the Internet: "Somebody's wrong!"
-------------------------------------------------------------------------------------------
Militia est vita hominis super terram.
Bella res est mori sua morte.
Hyza
Inventář

Odeslat příspěvekod m4lcolm 24. 5. 2011 13:16

Díky.
m4lcolm
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod zdenek 24. 5. 2011 13:19

Ono fakt záleží jak náročný věci v tom budeš dělat, ale těch 8GB by mělo až extrémní stačit, v práci na C2Q a 4GB 64bit windows 7 a 64bit CS5 se dá bez swapování používat tak do 100Mpix bez nějakých složitých filtrů spíš jednodušší akce
Saitek píše:Počítače jsou zlo. o<:)

+1 :mrgreen:
zdenek
Štamgast

Odeslat příspěvekod Saitek 24. 5. 2011 13:20

8GB bude stačit asi tak 3x
Saitek
Nováček

Odeslat příspěvekod Saitek 24. 5. 2011 13:20

Nebýt počítačů tak jsem venku na sluníčku . :-S
Saitek
Nováček

Odeslat příspěvekod m4lcolm 24. 5. 2011 13:27

A spálil by ses, takže počítače jsou dobro a pomáhají ti a chrání tě.
m4lcolm
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Saitek 24. 5. 2011 14:17

:hm :hm pouvažuji nad tím
Saitek
Nováček

Odeslat příspěvekod Kibitz 24. 5. 2011 14:43

m4lcolm píše:Už jsem z toho světa počítačů nějak vypadl. Byly doby, kdy jsem měl načteno a každou chvíli někomu stavěl PC, a teď se ptám jak BFU :hm

jsem na tom uplne stejne. holt nejde sledovat vsechno. ted bych uz proste ani nenasel cas na to neco si precist z oblasti IT a i kdybych si nahodou nasel, tak bych zjistil, ze stejne nerozumim tomu o cem ctu. kdo chvili stal, uz stoji opodal....nebo jak se to rika
Kibitz
Zlatý avatar roku 2010

Odeslat příspěvekod orgasmic 24. 5. 2011 17:21

m4lcolm píše:***** se mi board na domácím počítači, takže mám záminku trochu vylepšit počítač. Vybral jsem i5, desku od intelu a zajmá mě, jak jsou na tom 64bitové Win 7 s náročností na paměť. Bude 8 giga DDR3 na Fotokrám, Ilustrátor a podobný skopičinky stačit nebo raději víc?

Ja sam mam na notebooku 4GB DDR3 a Win7 Ultimate 64bit a bohate mi ty 4GB staci. A to pouzivam programy a hry, ktere si vezmou hodne.
NEevlim, tedy jsem.
orgasmic
Poslední varování

Odeslat příspěvekod m4lcolm 25. 5. 2011 09:23

Tak počítač jsem večer přestavěl a pěkný, jen ještě přemejšlim, jestli tam rovnou nehodit lepší systémovej disk. V počítači na práci mám jeden z prvních vysokootáčkovejch WD Raptor, je super, druhej kus i spolehlivej, ale šíleně hlučnej. Jsou na tom dneska prodávaný Raptory stejně nebo už to vylepšili?

A když jsme u toho, deska hlásí jedno napětí jen asi 5 % od tolerance (tj. ještě je v normě), kdy to přechází v intelácký diagnostice ze zelenýho do žlutýho pole. Neřešit nebo si můžu koupit i nový zdroj? :D
m4lcolm
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Arnie J 25. 5. 2011 10:14

Co SSD? Když už přemýšlíš o předraženém úložišti :)
už nemám žádnou Mazdu :(
Arnie J
Tlusťoch

Předchozí stránkaDalší stránka