[Informatický kroužek]

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod powerball 16. 5. 2011 17:34

poradte mi nakej program na stahovani pres rapidshare.normalne mam ucet a zaplaceny predplatny ale treba pres operu to stahuje pomalu, pres ofiko klienta to stahuje jeste pomalejs a pres nakej free rapid downloader to stahovalo maximalni moznou rychlosti ale zase to neumi prihlasit se na ucet takze na stazeni dalsi souboru bych musel hodinu cekat :-l
seek discomfort
powerball
Powerman

Odeslat příspěvekod evlo 16. 5. 2011 18:34

jDownloader, free rapid podle me ucet umi, ale nevim to jiste
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod zdenek 17. 5. 2011 09:32

rapidshare při těch jeho kompletních změnách tarifů 4x ročně už snad ani nemá cenu platit, nechám v práci zapnutej komp s frd přes noc a postahuje pár giga za den i přes free
zdenek
Štamgast

Odeslat příspěvekod evlo 18. 5. 2011 11:45

Kurna teda musim uznat, ze ta protispamovaci ochrana v phpbb3 je docela vychytana, me potreapila snad pul hodiny nez jsem na to prisel. Dobre oni.

Tak ja mam premium na filesonicu a pak me premium davaj furt ruzni ostatni at k nim uploaduji. Sanci ma nejspis jen wupload, tak tam mozna uplodovat budu.

Dost ted premyslim o tom udelat si vlastni warez stranku, dokonce i verim, ze bych tam sehnal "moderatory" co by to zadarmo spravovali, ale problem je, ze mam zkusenost s for, ze tyhle lidi jsou dost otravni, takze sice spravuji, ale furt neco chtej, coz dost kazi radost z toho, ze to nekdo zadarmo spravuje. Dylema no :)
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod orgasmic 18. 5. 2011 17:48

S timhle pristupem by si jiste mel uspech.
NEevlim, tedy jsem.
orgasmic
Poslední varování

Odeslat příspěvekod lu.kas 21. 5. 2011 02:47

evlo píše:jDownloader, free rapid podle me ucet umi, ale nevim to jiste

jop, funguje a dobře
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Štamgast

Odeslat příspěvekod powerball 21. 5. 2011 05:22

jj dobra vec
seek discomfort
powerball
Powerman

Odeslat příspěvekod PeTr7650 21. 5. 2011 08:16

nema nekdo na prodej DDR1 400 MHz cca 512 MB? Nebo i jine kapacity?
Слава Україні!
PeTr7650
Veterán

Odeslat příspěvekod George_Couser 23. 5. 2011 18:03

Nemáte teď někdo po ruce OvisLinka 5460? Potřebuju vědět, jaké trafo se k němu dodává (9V, xx mA?)
George_Couser
Moderátor

Odeslat příspěvekod George_Couser 23. 5. 2011 18:37

Nějaké divné, k 1120 byly 9V 700 mA a normálně to navzájem funguje. :hm
George_Couser
Moderátor

Odeslat příspěvekod tibika 23. 5. 2011 21:19

No tak výkon adaptérov býva obvykle predimenzovaný a čo sa týka napätia, tak asi je ten Ovis vcelku tolerantný. Inak aspoň požadované napätie by na tom Ovise malo byť napísane.
tibika
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod m4lcolm 24. 5. 2011 12:42

***** se mi board na domácím počítači, takže mám záminku trochu vylepšit počítač. Vybral jsem i5, desku od intelu a zajmá mě, jak jsou na tom 64bitové Win 7 s náročností na paměť. Bude 8 giga DDR3 na Fotokrám, Ilustrátor a podobný skopičinky stačit nebo raději víc?
m4lcolm
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod zdenek 24. 5. 2011 12:55

m4lcolm: tak to je spíš o náročnosti toho photoshopu, ne? ;-) a hlavně to záleží co v tom photoshopu a illustratoru budeš dělat, na něco stačí 1GB, na při něčem bude swapovat i při těch tvých 8GB
zdenek
Štamgast

Odeslat příspěvekod m4lcolm 24. 5. 2011 12:56

Spíš mi jde o to, co s tím udělá 64bitový systém, dosud jsem jel na 32 bit a tomu odpovídající velikosti paměti.
m4lcolm
Trvalý BAN

Předchozí stránkaDalší stránka