[Informatický kroužek]

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod evlo 6. 5. 2011 17:00

Jeste si muzes zkusit vygooglit jak udelat md5 soucet a toto overit s udaji na msdnaa jestli to sedi. Akorat nevim jestli to na AA je, na normalni msdn jo.
Neni uplne od veci overit u tuto, vcelku zakladni vec.
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod kejki3 6. 5. 2011 19:51

Tak instalačky zkoušel dvě, vypalovačky taky. Zkus to live CD nebo USB, může být v háji disk. Zdá se, že je to nějaká starší sestava, otevři bednu a prohlédnu kondenzátory na desce, jestli to jsou válečky s rovným vrškem, je to v pořádku, jestli jsou nafouklé, nebo z nich něco leze, tak sběrný dvůr. A otestovat disk jde i z diskety, nebo live CD.
„Ale proč? Aby to bylo v rozkladu? Aby se to totálně rozvrátilo. Proč?“
kejki3
Štamgast

Odeslat příspěvekod MarkFX 7. 5. 2011 10:53

Diskem to snad nebude, v počítači předtím jsem měl pár leti systém na 80GB disku s 8MB pamětí plus 250GB, pořád to blblo, plus modré obrazovky tak sem řikal že to bude diskem a 80tku oddělal a ted instaluju na 250tku a taky blbne..

Je možný že ta bootovací fleška má 1,2GB i když na CD je jenom 500 něco MB?
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Štamgast

Odeslat příspěvekod evlo 7. 5. 2011 18:51

Jak se dostanu na konfiguraci wifi access pointu, ktery nema ip? :)
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Arnie J 7. 5. 2011 20:05

ten co mám já se musí vyresetovat, jemu se pak nastaví pevná IP (něco jako 192.168.0.1) a pak se k němu připojíš kabelem a nastavíš jak je potřeba
už nemám žádnou Mazdu :(
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod evlo 7. 5. 2011 22:01

To je prave to co nechci.
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod evlo 7. 5. 2011 22:10

Koukam, ze je to asi jedno protoze z dir-635 proste printserver realne udelat nejde, jsou to jen marketingove kecy :) Ma to jen nejakou demenci co ji rikaj shareport, coz me fakt nebere.

Leda by bylo nejaky to wrt user friendly, ale to bude asi vsechno v duchu linuxu. EDIT: aha, tak wrt na to stejne nejde. Takze vyreseno. Proste usb je na tom napradu.
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod MarkFX 9. 5. 2011 09:26

Už se mi podařilo dokončit instalaci, ale vyskakuje mi ta modrá obrazovka.. Jestli je to fakt pamětí tak koupím nové, ale třeba jeden z těch 2 modulů je dobrý.. Jak to otestovat? Vždycky po jedné, nebo může obě najednou a to vypíše která je špatně.. Nebo je střídat při práci s počítačem a která bude vyhazovat chyby tak vyhodit?
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Štamgast

Odeslat příspěvekod kejki3 9. 5. 2011 11:19

Otestovat po jedné, nebo používat po jedné.
„Ale proč? Aby to bylo v rozkladu? Aby se to totálně rozvrátilo. Proč?“
kejki3
Štamgast

Odeslat příspěvekod zdenek 9. 5. 2011 11:26

Otestovat jednotlivě i dohromady, jsou chyby způsobený vadnými buňkami, a jsou i problémy který se vyskytnou při osazení více modulů způsobenými nekompatibilitou, případně se chyby projevují jen v některých slotech
zdenek
Štamgast

Odeslat příspěvekod tomcat999 12. 5. 2011 09:18

nevíte co se dá vše nahrát do tomtoma go 630? Má 2GB paměť a slot na sd. Zatím jsem aktualizova mapy, daj se nějak přidat i radary apod? Nebo to chce jinej soft(iGo, mio...) Díky
Ford Mondeo MKIV 2.0TDCI
Ford Focus II FL 2.0TDCI
tomcat999
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Oops! 12. 5. 2011 14:42

Poi.cz
Oops!
Stříbrný avatar roku 2010

Odeslat příspěvekod Kibitz 13. 5. 2011 13:52

aktualizoval se mne firefox na verzi 4 a sere me par veci

- pri stahovani se dole v okne zobrazovalo kolik zbyva, ve 4 uz ne
- a naopak nahore byl nazev aktualniho okna, ve 4 uz taky ne

da se to nejak nastavit?
Kibitz
Zlatý avatar roku 2010

Odeslat příspěvekod m_tsch 13. 5. 2011 19:13

Mám trošku asi lamovskej dotaz. Mám doménu www.xxx.cz, potřeboval bych nastavit, aby se adresa (pokud ji někdo zadá do prohlížeče) www.xxx.cz/y automaticky přesměrovala na www.xxx.cz/z, jde to někde nastavit? kde?
Říkám na svou čest, Toledo je the Best.
m_tsch
Veterán

Odeslat příspěvekod m_tsch 13. 5. 2011 19:14

Jinak tu doménu nemám, funguje náhodou :-)
Říkám na svou čest, Toledo je the Best.
m_tsch
Veterán

Předchozí stránkaDalší stránka