Máte nebo znáte někdo nějaký prográmek na formátování SD karet? Potřeboval bych přeformátovat kvůli navigaci z FAT 32 na FAT
Mé příspěvky vyjadřují mé názory. Chcete se mnou nesouhlasit? Můžete, ale to je asi vše, co můžete.
Bože, dej mi sílu, abych změnil, co změnit mohu, dej mi trpělivost, abych snesl to, co změnit nemohu, dej mi moudrost, abych to od sebe rozeznal. Nekácet!
robbert: pokud to nenabízí v menu rovnou ta navigace, tak ve čtečce v počítači, pravý tlačítko na disk a "naformátovat" zvolíš souborový systém a odškrtneš pokud chceš rychlý formát Nebo ti tohle nefunguje?
Tady je právě jenom jedna možnost a to ta původní tedy na 32... A tu zase neumí TT na 4GB SD najít...
Mé příspěvky vyjadřují mé názory. Chcete se mnou nesouhlasit? Můžete, ale to je asi vše, co můžete.
Bože, dej mi sílu, abych změnil, co změnit mohu, dej mi trpělivost, abych snesl to, co změnit nemohu, dej mi moudrost, abych to od sebe rozeznal. Nekácet!
Start - nastavení - ovládací panely - nástroje pro správu - správa systému. No a tam najdeš diskový manager.
Píšu to zhlavy, pokud bude ta cesta trošičku jinak, tak sorry... Jinak bacha, winy mají omezení na velikost oddílů pro FAT a FAT32, pokud chceš třeba dormátovat 200GB oddíl na FAT32, tak ti to winy kvůli velikým clusterům nenabídnou...
je to dále správce počítače, správce disků a tam to je možnost FAT i FAT32...