[Informatický kroužek]

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod MELLO 11. 12. 2024 20:00

Tak NVMe disk koupenej, nainstalovanej Macrium Reflect na klonování disku, pro jistotu vytvořená bootovací USB flash s WIN10, zítra jdu na to, tak mi držte palce. :D
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod Arnie J 11. 12. 2024 20:03

flašku na zapití žalu máš kdyžtak taky připravenou, jo?
SkyActiv-G 165 / FA24D / 1.4 TSI ACT / Busso 3.2 24V / Honda NF13E
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod MELLO 11. 12. 2024 20:04

Jj, to se neboj. Aspoň bych si udělal radost a koupil si rovnou celej novej pc pod stromeček. :D
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod Arnie J 11. 12. 2024 20:07

kdo je připraven, není překvapen :D
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod MV_cz 11. 12. 2024 20:09

:D
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod glider 11. 12. 2024 21:22

MELLO píše:Tak NVMe disk koupenej, nainstalovanej Macrium Reflect na klonování disku, pro jistotu vytvořená bootovací USB flash s WIN10, zítra jdu na to, tak mi držte palce. :D

Disk Genius som pouzil par dni dozadu a vsetko ok.
Beziaci system na nove ssd.
glider
Ja chcem Slovak

Odeslat příspěvekod MV_cz 12. 12. 2024 07:06

Já normálka acronis, myslím že ne úplně nová verze je už free.
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod MgX 12. 12. 2024 18:55

MELLO píše:Jj, to se neboj. Aspoň bych si udělal radost a koupil si rovnou celej novej pc pod stromeček. :D

Koukám, že Ty bys nejraději, aby se to nepovedlo. Pak by ses vymlouval, že je nutné nové PC. Hříšníku! :D
S pozdravem MgX
MgX
Nováček

Odeslat příspěvekod MgX 12. 12. 2024 18:56

Arnie J píše:flašku na zapití žalu máš kdyžtak taky připravenou, jo?

Koupil si likérovou bonbošku v Lídlu.
S pozdravem MgX
MgX
Nováček

Odeslat příspěvekod MgX 12. 12. 2024 19:08

DOTAZ

Mám v PC W10. Aktivoval jsem požadovanou věc v UEFI, čímž se mně následně nabízely W11. Zatím jsem je odmítal, nechci ještě přecházet. Nicméně PC psalo, že mohu přejít. Najednou už PC nic nepíše a mám si ověřit pomoci nějakého nástroje, zda je schopné W11 akceptovat.

Můžete mně napsat, co zase v MS vymysleli, že nejdříve se mně W11 nabízí a najednou už mám kontrolovat, zda by vůbec na mém PC tento OS jel?

Díky
S pozdravem MgX
MgX
Nováček

Odeslat příspěvekod Arnie J 12. 12. 2024 19:27

nic, prostě jsi je urazil
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod MV_cz 12. 12. 2024 19:52

Normálka, nic se neděje. Když win 11 chceš tak si stáhni instalační médium a buď rovnou nainstaluj, udělá se upgrade. Nebo nabootuj pro čistou instalaci.
Oni to maj vymyšlené že se upgrade nabízí v ten nejblbší okamžik, aby s tim lidi omylem souhlasili
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod MgX 12. 12. 2024 19:58

No v aktualizační podnabídce v rámci W10 byla právě alternativa W11. Takže jsem nemusel stahovat médium, ale šlo to provést tou sice méně vhodnou, ale cestou přímé „aktualizace“. Teď to tam není.

A ano, nabídlo se to automaticky vždy v nejblbější okamžik. Nicméně W11 nechci. Rád bych zůstal u W10. Ale jestli nebudou chodit aktualizace, budu muset přejít.
S pozdravem MgX
MgX
Nováček

Odeslat příspěvekod MgX 12. 12. 2024 20:00

Arnie J píše:nic, prostě jsi je urazil

Oni urážejí dlouhodobě mě. Jednou jsem měl možnost telefonovat s pánem od nich - podpora. Hrdost byla jeho křestní jméno. Vše jim funguje, co je špatně, dělá software třetí strany. Hotovo - dvacet.
S pozdravem MgX
MgX
Nováček

Odeslat příspěvekod MV_cz 12. 12. 2024 20:03

MgX píše:No v aktualizační podnabídce v rámci W10 byla právě alternativa W11. Takže jsem nemusel stahovat médium, ale šlo to provést tou sice méně vhodnou, ale cestou přímé „aktualizace“. Teď to tam není.

A ano, nabídlo se to automaticky vždy v nejblbější okamžik. Nicméně W11 nechci. Rád bych zůstal u W10. Ale jestli nebudou chodit aktualizace, budu muset přejít.

Tak to neřeš.
MV_cz
Guru

Předchozí stránkaDalší stránka