VZKAZY

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Moucha 19. 8. 2011 16:18

Ja jsem na V8 ale zatim 3 auta :-))
Moucha
ing. Spokojený

Odeslat příspěvekod Slawall 19. 8. 2011 16:21

A z toho jeden Yaris jo? :D
Slawall
Vošický lover

Odeslat příspěvekod Moucha 19. 8. 2011 16:32

Nn jsem tu dodavkou, koukam na ty mraky co se zenou to bude veselo :-D
Moucha
ing. Spokojený

Odeslat příspěvekod gashack 19. 8. 2011 23:38

Pajjoun píše:Kdyby ti někdo vyloupnul logo Buicka, asi by si taky neskákal blahem, že kusy plastu jsou ti k ničemu a vlastně ti pomoh.

Tak predne logo na Buicka je kovove - pochromovane. A ano mas pravdu, neskakal bych blahem, ale urval bych mu pracky za neco takoveho, ostatne jako za kazdou kradez. Vlastnicke pravo je mi natolik prijemne, ze jsem prestal trhat treba i jenom ovoce ze stromu, o kterych nevim, komu patri.
Poklice jsou dle meho uplne k hovnu, protoze neplni zadnou funkci, krome esteticke no a kdyz halt nekdo povazuje za vrchol "vkusnosti" plastovou poklici, tak to je pak tezke. Nebudu tady nikomu poslapavat babovicky, ale myslim si o tom svoje.

BTW jak to, ze mate orezle plechace? Na mem druhem aute je nemam sice jako ze skatulky, ale rezave taky nejsou.
Nový mazel: V6 - 3,8 l a 128 kW
gashack
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JackNO.1 20. 8. 2011 10:28

Slečně v modré Mazdě 121 včera večer v Letovicích na křižovtce od koupaliště/pražská: seš vylízaná *****, dej si 2 facky a vrať řidičák :-)
V2 60°
JackNO.1
Motorkář roku 2007

Odeslat příspěvekod ultima__ratio 20. 8. 2011 10:29

Byla aspoň hezká?
ultima__ratio
Inventář

Odeslat příspěvekod Jean ViC 20. 8. 2011 18:19

Seane Paule ty tem reprakum davas na ***** :)
TDI DSG
Jean ViC
Pan Sklenička

Odeslat příspěvekod Pajjoun 21. 8. 2011 19:31

gashack píše:
Pajjoun píše:Kdyby ti někdo vyloupnul logo Buicka, asi by si taky neskákal blahem, že kusy plastu jsou ti k ničemu a vlastně ti pomoh.

Tak predne logo na Buicka je kovove - pochromovane. A ano mas pravdu, neskakal bych blahem, ale urval bych mu pracky za neco takoveho, ostatne jako za kazdou kradez. Vlastnicke pravo je mi natolik prijemne, ze jsem prestal trhat treba i jenom ovoce ze stromu, o kterych nevim, komu patri.
Poklice jsou dle meho uplne k hovnu, protoze neplni zadnou funkci, krome esteticke no a kdyz halt nekdo povazuje za vrchol "vkusnosti" plastovou poklici, tak to je pak tezke. Nebudu tady nikomu poslapavat babovicky, ale myslim si o tom svoje.

BTW jak to, ze mate orezle plechace? Na mem druhem aute je nemam sice jako ze skatulky, ale rezave taky nejsou.

Nikde nepíšu, že je vrchol vkusnosti, to sis tam vložil sám. A logo plní jakou jinou funkci kromě estetiky, že to dáváš na jinou úroveň než poklice, který maji právě úplně stejnej význam?

Ad BTW: U takhle starýho auta, jako je ta Octa mě ani nepřekvapuje, že na nich nějaká rez je. Známejm začaly reznout na povrchu už druhou zimu... :hm
TS
Pajjoun
Veterán

Odeslat příspěvekod Pajjoun 21. 8. 2011 19:33

ultima__ratio píše:Byla aspoň hezká?

Tak mazdu si snad vygooglíš a vylízanou ***** už si snad taky někdy viděl, ne?
TS
Pajjoun
Veterán

Odeslat příspěvekod Slawall 21. 8. 2011 20:01

Moucha píše:Nn jsem tu dodavkou, koukam na ty mraky co se zenou to bude veselo :-D

Tyy vole, jak já jsem zmoknl v pátek těsně po dostavění stanu...***** to byla panečku přeháňka.
Slawall
Vošický lover

Odeslat příspěvekod ToMMyK 22. 8. 2011 19:32

Chlapi, prijedte v sobotu na autokino do Uh. Brodu ;)
Kdyz turbo tlaci, tri valce staci
ToMMyK
Moderátor

Odeslat příspěvekod m4lcolm 24. 8. 2011 22:37

hezky plzeň :)
m4lcolm
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Arnie J 25. 8. 2011 00:22

jj
už nemám žádnou Mazdu :(
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod ToMMyK 25. 8. 2011 00:42

co sa? konecne uvarili dobre pivo?
Kdyz turbo tlaci, tri valce staci
ToMMyK
Moderátor

Odeslat příspěvekod Slawall 25. 8. 2011 07:29

to bude spise o fotbalu...:) videl jsem chvili nez dostali gol, hrali hezky.
Slawall
Vošický lover

Předchozí stránkaDalší stránka