VZKAZY

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Pajjoun 18. 8. 2011 17:02

m.a.x.i.m.u.s píše:Zbytek si vezme jindy :-D
Nám to takhle udělali před moc lety na Favoritu v Tatrách. Jednu noc zmizela jedna a druhou noc už zbytek...

To snad ne, jsou drahý jak svině...

A to sem si nedávno řikal, jak je tahle čtvrť klidná a bez zlodějů. Jednou sem nechal v autě přes noc telefon s peněženkou a dokladama - zůstal do rána. Předevčírem noťas na zadnim sedadle tý Okty, který zmizela poklice, taky zůstal až do odpoledne...
TS
Pajjoun
Veterán

Odeslat příspěvekod Pajjoun 18. 8. 2011 17:07

_maty_ píše:dobře podražili tj

Za zmrzlinu od tohohle chlápka je to přiměřený. Dělá velký porce a dětem a holkám i kopeček navíc jako figurku. Neni to z tý fotky moc vidět, ale lepší neni a já nechci tahat foťák, abych lepší našel, sem línej. :D
Obrázek
TS
Pajjoun
Veterán

Odeslat příspěvekod gashack 18. 8. 2011 23:13

To je vam vazne tak lito nejakeho mizerneho kusu plastu? Vzdyt je to hnus velebnosti.
Nový mazel: V6 - 3,8 l a 128 kW
gashack
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod powerball 18. 8. 2011 23:18

btw - koukam na tvuj podpis co to mas za karu? ja jenom ze muj motor ma uplne stejny parametry :)
seek discomfort
powerball
Powerman

Odeslat příspěvekod gashack 19. 8. 2011 00:26

Je to Buick Electra Park Avenue 87 - byvaly majitel ma web naseameriky.cz a tusim, ze to auto je hodne proflakle ...
gashack
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod powerball 19. 8. 2011 00:32

jo vim o jaky jde, kamos mel modry nakej podobnej rok, moc pekny auto :) ja mam tu novejsi generaci park avenue, r.v. 1991 se stejnym motorem :)
seek discomfort
powerball
Powerman

Odeslat příspěvekod gashack 19. 8. 2011 00:41

Jojo, koukal jsem na to a je to moc hezke auto. Zatim se ve svete amerik neorientuji dokonale, ale propadl jsem tomu a uz stradam na nejakou poradnou V8 s aspon sesti metry delky :) Nejdriv vsak musim dat do kupy tento kousek.
Modry? Byl na prodej nekde kolem Karlovych varu ne? Taky jsem nad tim uvazoval, ale cerna je hezci. I kdyz zrovna v mem pripade je lak dost poniceny, tak uvazuji o celolaku - nebo aspon kapotu at to netrpi. Nemas aspon trochu predstavu kolik by to mohlo vyjit? Nezebych byl skrblik, ale precijenom celolak bude ranec.
gashack
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod powerball 19. 8. 2011 00:46

je porad na prodej, ted ho prodava pro zmenu zase jinej kamos :) http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... ra/8340045 jinak celolak bych taky potreboval ale mam takovyho otloukanka na denni jezdeni tak to nema moc cenu, jinak cenu za lak odhadem tak zhruba 25-30 tisic, zkus popremejslet o folii, vypada to dobre a stoji to podstatne min
seek discomfort
powerball
Powerman

Odeslat příspěvekod powerball 19. 8. 2011 00:48

jinak neco jeste starsiho s V8 a rwd chci taky casem prikoupit, uz sem jedno mel a je to dost navykova vec :)
seek discomfort
powerball
Powerman

Odeslat příspěvekod gashack 19. 8. 2011 00:57

Mam takovy zamer, ze dam celolak + tu folii aby byl Dunbar pekne v bezpeci, ale zatim nemam takove ty kulate nesmysly(penize) na rozhazovani a porad je potrebuju nekde jinde. S folii je problem, ze se nemuze davat na poskozeny lak a ten muj ma uz docela dost za sebou. Jsou v nem volnym okem viditelne praskliny a na kapote odprysknute dulky od kaminku. A ano, presne jak pises - RWD a V8 je moje meta. Vezl jsem si zadek u znameho v Impale a je to imposantni svezeni.
gashack
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Moucha 19. 8. 2011 15:21

HK: to by me zajimalo kdo vymyslel hip hop kemp do toho zavrit pulku hk kvuli zavodu na kolach a jeste k tomu opravovat silnice jste borci
Moucha
ing. Spokojený

Odeslat příspěvekod Slawall 19. 8. 2011 15:27

Kurec ten Hip hop kemp musí být super...jedno velké místo kde se shlukne "elita" národa. :D
Slawall
Vošický lover

Odeslat příspěvekod Major Kure 19. 8. 2011 15:34

jedeme?
[quote="goes"] je to postaveno na mych znalostech o vsem[/quote]
[quote="antracit"]Já jsem se ještě nezmýlil.[/quote]
[quote="maincoonsback"]V zásadě je můj názor na tuto věc správný.[/quote]
[quote="goes"]Major ma pravdu[/quote]
[quote="goes"]Mam ho rad.[/quote] (Majora)
Major Kure
Veterán

Odeslat příspěvekod Slawall 19. 8. 2011 15:35

Ne :-P já se chystám do Kravař. :-)
Slawall
Vošický lover

Odeslat příspěvekod Pajjoun 19. 8. 2011 15:37

gashack píše:To je vam vazne tak lito nejakeho mizerneho kusu plastu? Vzdyt je to hnus velebnosti.

Ano je.
1) Nasere to už z principu
2) Shánění nový zabírá čas a jezdit na orezlejch plechách neni nic moc
3) Za cenu poklice přímo ve škodě se dva lidi slušně ožerou/ popřípadě kvalitně najedi, když neni nálada na ožírání

Kdyby ti někdo vyloupnul logo Buicka, asi by si taky neskákal blahem, že kusy plastu jsou ti k ničemu a vlastně ti pomoh.
TS
Pajjoun
Veterán

Předchozí stránkaDalší stránka