Top Gear

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod JP 4. 9. 2005 12:45

Nechci tady opevovat kvalitu tohoto motoristickeho poradu. Chtel jsem se spis zeptat, jestli nekdo neznate nejaky podobne zajimavy, napr. americke produkce.

Dotaz c. 2: netusite, kdy zacne 7. serie?
Dotaz c. 3: nemate nekdo nekde k dispozici dily 2x05, 2x07, 2x08 a 2x09?
JP
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod JP 4. 9. 2005 17:50

Sledujete to vubec nekdo? ;-)
JP
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod JP 4. 9. 2005 17:55

no to ja to mam podobne, ale dily z druhe rady mi chybi a nemuzu je nikde najit
JP
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod JP 4. 9. 2005 18:06

na to taky koukam, ale nejsou tam dily
2x05 z 8.6.2003
2x07 z 22.6.2003
2x08 z 29.6.2003
2x09 z 6.7.2003

pokud je tam nekde vidis, nechces mi napsat presne nazvy toho, co mam hledat?
JP
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod a 4. 9. 2005 18:11

ja fungujem tymto stylom:
chcem top gear
zapnem p2p
zadam top gear
najde top gear
pozrem co nemam
nemam nic, takze dam stahovat vsetko
rano checknem co som stiahol
nestiahol som ani bajt, lebo mam na ***u internet
nadavam
nadavam
preklinam
odinstalujem p2p

fakt sa to neda stiahnut z nejakeho ftp?
a
Nováček

Odeslat příspěvekod huugh 4. 9. 2005 18:16

ja videl nekolik dilu 5th gear (tiff needel) a je to dost blby
topgear je stran hodnoceni a specifikaci vubec casto podivny, ale zase je to zabavna sou tak co bych chtel ze :)
huugh
Nováček

Odeslat příspěvekod Dusan 4. 9. 2005 18:26

Na Top Gear jsou nejlepsi ty kecy. :-)
Auto: Infiniti M37s
AV: Onkyo 805, Sony VPL-HW55ES, HTPC
Mob: Galaxy S8+
Dusan
Inventář

Odeslat příspěvekod JP 4. 9. 2005 18:28

5th Gear je docela nuda. Hodnoceni Top Gearu se opravdu nekdy neda brat moc vazne, ale clovek se u toho vetsinou velmi dobre pobavi. Obzvlast v rubrice News :-) Je taky celkem komicke jak se jejich designove citeni obcas dost lisi od nas kontinentalnich krys. Mam Top Gear vazne hodne rad a nenarazil jsem na nic podobneho, co by bylo podobne zabavne.

Kdyby clovek chtel seriozni automobilovy porad, ve kterem opravdu vychazi rozumna srovnani automobilu, tak by se mohl divat treba na Motorvision, ale to me moc nebavi.
JP
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod huugh 4. 9. 2005 18:45

jp - na netu se obcas vali ruzne utrzky z japonskych ala "top gear" show a to je teprve neco (skvele bylo jedno video kde srovnavali acuru nsx-r, nissan skyline a nevim co jeste - to srovnavani uchvatne nebylo, ti co ridili auta ano (nebylo to jako v TG kde jezdi jeden, jel se zavod))
huugh
Nováček

Odeslat příspěvekod Ivory 4. 9. 2005 18:56

Dotaz: Top Gear znám a pár jich mám stažených, ale kde jsem to stahoval už nejsou :-( Kde to mám sehnat?
VW New Beetle 1.9 TDi - CULT CAR
Mercedes-Benz C class 240 aut. - BEST CAR
Ivory
Nováček

Odeslat příspěvekod mayklmaykl 4. 9. 2005 19:14

jojo topgear mam taky rád....a týpky co driftujou s kdecim a behem toho moderujou a stouraj se v nose taky :-)
mayklmaykl
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod JP 4. 9. 2005 20:06

huugh: no tak to by me zajimalo - netusis, jak se to jmenovalo? nebo to bylo jen vystrihnute a stahoval jsi jen jako jednotlive testy?

Ivory: p2p site .... daji se vygooglovat torrenty, je to na eDonkey, eMule atd.

maykl: jj, DB7 pod zadkem, cumi do kamery, dela HOHOHO, ani jedna ruka na volantu ..... a jinak pohoda :D nastesti to provadi aspon na testovaci trati. Ale jinak se mi strasne libi jejich challenge a taky zavody po Evrope, kdy auto proste vzdycky je nejrychlejsim dopravnim prostredkem.
JP
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Caddy 5. 9. 2005 10:33

taky jich par mam, ale vzhledem k me urovni angliny to mam jako obrazkvoy porad :) Pak mam jeste sbirku pimp my ride :) (tim nerikam, ze se mi moc libi, co s temi auty delaji...ale neni to nezajimave) :))
Caddy
Amík roku 2006

Odeslat příspěvekod JP 5. 9. 2005 11:43

Caddy: na Pimp my ride se mi strasne libi, jak delaji sedacky, pristrojovku a volant, ale miliony CD/DVD prehravacu, miliony reproduktoru a plazmovych obrazovek se mi fakt nelibi. Trosku lepsi je Pimp My ride Uk Style, ale tam zase neumi moc strikat barvy a jejich predstava o cool flames je fakt otresna. Spis me na tom bavi to, ze jsou schopni docela hezky predelat treba Pandu, nebo stary pohrebak. Jiank ale Pimp My Ride nezalohuju ...
JP
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Andr3w 5. 9. 2005 12:07

Rad by som si TopGear tiez stiahol ale moj provider uplne zakazal p2p siete, takze viete niekto nejaky http alebo ftp server, ja poznam len http://www.racingflix.com ale to je dost pomaly server a obsah tiez neni bohvieco :hm
Seat - Auto emotion
Andr3w
Štamgast

Další stránka