Nový Flame

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod JackNO.1 3. 7. 2005 19:32

maty: ale já vím, že plácám... :D Celou naši debatu o Schumim a věcech okolo beru už od počátku jako srandu...

Je mi jasný, že když Schumi nevede průběžnou tabulku, asi mu to moc nejde, ale nemůžeš tvrdit něco o kvalitě jezdců, protože nevíš, jestli má na výsledcích větší zásluhu jezdec, auto nebo gumy...

Já tady klidně veřejně uznám, že Alonso+Renault+Michelin a Kimi+McLaren+Michelin jsou letos lepší než Schumi+Ferrari+Bridgestone...

Ale tvrzení, že Kimi je lepší než Schumi je jen nepodložený výkřik do tmy, který nebude založen na rozumném faktu, dokud ti 2 nesednou do stejnýho auta... 8)
V2 60°
JackNO.1
Motorkář roku 2007

Odeslat příspěvekod Anonymni 3. 7. 2005 19:47

o.k tohle beru, konecne neco rozumnyho :D ale musime se naucit, (teda ja uz jsem naucen) ze prijdou novi a lepsi jezdci nez jsou shumi, gott taky nebude vecnej i kdyz neustale popira zakon logiky... 8)
Anonymni

Odeslat příspěvekod JackNO.1 3. 7. 2005 20:01

maty: Schumi je věčnej... 8) :D
V2 60°
JackNO.1
Motorkář roku 2007

Odeslat příspěvekod Anonymni 3. 7. 2005 20:04

divej ja ti to reknu takhle, byla takova soutez, byl tam shumi, loeb atd, jezdili: modena, nejaka bugina a citroen xsara(vsechno stejny parametry a vykony), no a kdo vyhral? Kovalainen- momentalne jezdec GP2 (cti dzipi tuu) (tos necekal ze tohle vytahnu co)???
Anonymni

Odeslat příspěvekod AndrewJ 3. 7. 2005 20:08

Myslím, že až bude kimi tak vyježděný jako schumi, tak to bude debata.... asobně si myslím, že schumi získal tolik titulů, protože tam nebyl pořádný jezdec v pořádném týmu... nebylo to jako když jezdil senna a prost... a podobných dvojic bylo víc... a myslím, že alonso a kimi spolu svedou ještě hodně soubojů.... škoda, že už je šumák tak starý...
AndrewJ
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Fl.89novy 3. 7. 2005 20:19

Zdar, jaky byly dnes F1cky, bylo se na co divat a nebo to byl "boring" zavod?Nedival jsem se rano z primyho prenosu, protoze jsme byli v Tampe a tak chci vedet jestli ma cenu se divat vecer na zaznam....
Proud To Be An American
Fl.89novy
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Anonymni 3. 7. 2005 20:22

reknu t to nakhle. Kimi startoval ze 13 mista a skoncil druhy, to zni jako lakava podivana ne? jinak to byla nuda jako vzdycky, skoro se nepredjizdelo :( nuuda
Anonymni

Odeslat příspěvekod JackNO.1 3. 7. 2005 20:23

maty: o tom se taky něco slyšel... Ale pokud porovnávám jezdce F1 jde mi o to, kterej co umí v F1 a ne o to, kterej je v podstatě nejvšestranější (o což na té akci šlo...)
V2 60°
JackNO.1
Motorkář roku 2007

Odeslat příspěvekod Fl.89novy 3. 7. 2005 20:27

-maty- píše:reknu t to nakhle. Kimi startoval ze 13 mista a skoncil druhy, to zni jako lakava podivana ne? jinak to byla nuda jako vzdycky, skoro se nepredjizdelo :( nuuda

maty:Dik, chvilu na to hodim cucku a uvidim, jinak Raikkonena moc nemusim a to hlavne kvuli Mercedesu....
Fl.89novy
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Anonymni 3. 7. 2005 20:27

cha chaaaaaaaaaaa, tak to se povedlo, proste shumi neni neprekonatelnej i se stejnou technikou, muzu ti rict ze kdyz to tenkrat projel tak nasadil svuj typycky xicht :D ja si od ty doby kovalainena pamatuju a kdyz jsem nahodou vcera zapnul eurosport tak tam jela serie GP2 docela me to dostalo, kola s drazkama monoposty vypadaly jak F1 pred 3 roky, a v popredi jezdil kovalainen tos sem si rikal sakra von je asi fakt dobrej, predpokladam ze v pristi sezone jde do F1... jinak to s tou vsestranosti si myslel snad ze srandy ne??? nejlepsi jezdec musi zvladnout vsechny stroje od benzinovy sekacky po F1...
Anonymni

Odeslat příspěvekod JackNO.1 3. 7. 2005 20:36

maty: pokud jezdí F1, nemusí být snad nejlepší na minisilničkách v rallye...! Kdyby tomu tak bylo, spousta jezdců F1 by na starý kolena šla do rallye, ale pokud vím, neděje se tak... Každý ty závody jsou něčím specifický a zatím nikdo nedokázal být nejlepší v několika odvětvích... (př. F1,rallye, apod...)
V2 60°
JackNO.1
Motorkář roku 2007

Odeslat příspěvekod Anonymni 3. 7. 2005 20:38

no to je jedno, asi zavolame berniemu at vezme treba renault, kimiho a michaela a at si to rozdaj na brnenskym okruhu, jo a mohlo by to byt nekdy v rijnu at se na to muzu jit podivat v realu :D
Anonymni

Odeslat příspěvekod JackNO.1 3. 7. 2005 20:44

maty: není to jedno... Jen uznej, že nemáš pravdu...

Formule a rallye jsou hodně rozdílný a pokud nikdo nikdy nedokázal být úspěšný v obojím, už to na něco ukazuje...

Třeba F1 a motorky pár lidí jezdilo a Mike Hawthorn byl mistr světa v obojím... V rallye jsem neslyšel nikdy o nikom, kdo by se aspoň chytnul, natož aby byl mezi nejlepšíma... A to samé naopak, aby se nějaký soutěžák chytnul v F1...
JackNO.1
Motorkář roku 2007

Odeslat příspěvekod Bond007 3. 7. 2005 21:10

Jacek: hele treba Enge obcas co sem slysel jezdi i rally a tak, takze bude celkem dobrej ve vsem...
D1.8T: no on ma to uno nejaky poladeny, ale myslim ze to nebude zas takovej vykvet techniky...ale uvidime nazivo...Jinak az budes tady u nas, zajed si na Slovensko k Malackam, neni to daleko a je tam trat na zavody do vrchu, uzasnej masakr, krasny klikaty cesty, ale zatacky nejsou uplny vracecky, takze se daji krasne driftovat, dneska a vcera jsem tam nechal poslednich par mm svych pneu :D Jen dneska tam byl rozsitej motorkar, coz trosku zkazilo radost z jizdy... :(
1 383 HP :)
Bond007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Bond007 3. 7. 2005 21:13

MaxvRS píše:
Bond007 píše:Jacek: no mam slibeny od nejakyho mistniho tunera ze mi natrhne hyzde s Fiatem Uno, myslimze 1,3Turbo, nejakej poladenej, hmotnost to ma 900 kg, tak jsem zvedavej jak to bude vypadat az ho nekde potkam :)

Uno turbo to je raketa, to porazí i Fabii RS Mr. Greenn/quote]

tak FRS porazi kde co :D
Bond007
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka