Nový Flame

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod kosch 2. 7. 2005 21:39

tak to jsem zažil něco podobnýho, akorát to likvidovlo grafičky, dotyčný tam taky spáli asi tři...
The universe never did make sense; I suspect it was built on government contract.
Robert A. Heinlein
kosch
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod The_Mask 2. 7. 2005 21:42

no vypadalo to asi takhle:
Obrázek
The_Mask
Nováček

Odeslat příspěvekod kosch 2. 7. 2005 21:44

pěkný :tleskani :tleskani jak dlouho jsi to dělal??
The universe never did make sense; I suspect it was built on government contract.
Robert A. Heinlein
kosch
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod The_Mask 2. 7. 2005 21:47

no ten celej kom tak 80h,z ty fotky to mozna navypada,ale hlavne ta klavesnice byla dodetailu,textury vsech klaves a renderovala se 10 minut :), jinak celej pokojik uz se tezko odhaduje,mozna tak do 200h.Ja ho mam tedka novy takze mam zase o praci postarano :)
The_Mask
Nováček

Odeslat příspěvekod The_Mask 2. 7. 2005 21:48

celej pokojik vypadal asi takhle:
Obrázek
The_Mask
Nováček

Odeslat příspěvekod kosch 2. 7. 2005 21:48

tak to nasere o to přijít Mr. Green
Robert A. Heinlein
kosch
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod The_Mask 2. 7. 2005 21:51

kosch:nastesti jsem prisel jen o ten komp,ostatni jsem zalohoval :) ,po pul roce jsem dokonce nasel jeste zalohovanej case.A to jsem kvuli tomu chtel dat ty dat obnovit,ale pak zjistili ze uz to z toho ani dostat nejde.Stejne mam tedka LCD :)
The_Mask
Nováček

Odeslat příspěvekod kosch 2. 7. 2005 21:55

njn, tak máš zas co dělat :-)
Robert A. Heinlein
kosch
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod D1.8T 3. 7. 2005 09:34

To GT: Potřebuju podporu. Dohaduju se ve fóru pod článkem o novým Swiftu s Mirkem Dušínem o vlivu pneumatik a geometrie na zpětnou vazbu v řízení. Mrkni na to a vyjádři se k tomu. Pokud s tím máte kdokoli jiný zkušenosti, tak je tam dejte taky. Prostě pokecáme po dlouhý době o autech.

Tady je link. Teď je tam 48 odpovědí a je to kousek od konce. http://www.autorevue.cz/Automobilka/F.a ... D=20&RFS=1
1.0eb 5,6l/100km
D1.8T
Veterán

Odeslat příspěvekod MaxvRS 3. 7. 2005 14:04

Bond007 píše:Jacek: no mam slibeny od nejakyho mistniho tunera ze mi natrhne hyzde s Fiatem Uno, myslimze 1,3Turbo, nejakej poladenej, hmotnost to ma 900 kg, tak jsem zvedavej jak to bude vypadat az ho nekde potkam :)

Uno turbo to je raketa, to porazí i Fabii RS Mr. Green
MaxvRS
Nováček

Odeslat příspěvekod Anonymni 3. 7. 2005 14:39

Jacku Jacku, musim ti sdelit ze z nas dvou placas ty, po dnesnim dalobyserict triumfu kimiho jsem si argumentem ze na nej shumi nema jisty...
Anonymni

Odeslat příspěvekod JackNO.1 3. 7. 2005 15:59

maty: ale prosímtě taková haluz... Kimi jel jen 2 zastávky, Ferrari zkonilo strategii, gumy byly na ho*no, atd... Schumi za to nemůže... On jen musí jezdit tou plečkou, kterou mu nachystají... :-)
JackNO.1
Motorkář roku 2007

Odeslat příspěvekod D1.8T 3. 7. 2005 16:08

Bond007 píše:Jacek: no mam slibeny od nejakyho mistniho tunera ze mi natrhne hyzde s Fiatem Uno, myslimze 1,3Turbo, nejakej poladenej, hmotnost to ma 900 kg, tak jsem zvedavej jak to bude vypadat az ho nekde potkam :)

U nás jezdí dvě Una 1,3T a byl jsem svědkem kdy kamarád s Corradem VR6 ve spintu na 400m na p rdel dostal. Takže já to vidim reálně.
1.0eb 5,6l/100km
D1.8T
Veterán

Odeslat příspěvekod Anonymni 3. 7. 2005 17:07

proste si vedle, ted uz fakt placas a placas :D :D :D, tak uz konecne uznej ze Kimi a McLaren je best a jinak me dnes vazne dostal Nikodym, to jak zacal s tim ze Kimi nema smlouvu a kdepak asi skonci, jak moh jen spojit jeho jmeno s Ferrari, dyk McLaren je postavenej celej kolem nej... fakt scestny...
Anonymni

Odeslat příspěvekod AndrewJ 3. 7. 2005 17:42

Ale stejně kimi dobrej... ze 13. na druhý.... schumacher měl náskok deset fleků, a co předvedl :)
AndrewJ
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka