Jaký automatický kávovar?

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Jouda.III 22. 8. 2023 06:43

Máme starýho Juru J50, má to oddělitelnou mléčnou trysku, což je podle mně výhoda, oproti dnešním modelům a hadičku do krabičky
Bývalý místopředseda ruské centrální banky:
"V pondělí dojde na měnovém trhu ke katastrofě"
Jouda.III
Komunistobijec

Odeslat příspěvekod Mr.Semtex 22. 8. 2023 13:57

Díky za komentáře.. Já hledám něco za rozumné peníze.. Tak do 20t. Kč..
Mr.Semtex
Hodnostář

Odeslat příspěvekod Lu_TSI 22. 8. 2023 13:58

Philips, a někde si sehnat 40% slevu na e-shop.
Lu_TSI
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Mr.Semtex 22. 8. 2023 14:00

Jako design a funkce pěkný, ale čtu na to dost negativní recenze..
Mr.Semtex
Hodnostář

Odeslat příspěvekod evlo 22. 8. 2023 14:18

ma to fake tlacitka?
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Mr.Semtex 22. 8. 2023 14:19

Tak něco.. :D
Mr.Semtex
Hodnostář

Odeslat příspěvekod garážmistr 22. 8. 2023 14:19

Proč vlastně chceš fake tlačítka?
rwd
garážmistr
Veterán

Odeslat příspěvekod grapherX 22. 8. 2023 16:42

Třetím rokem mám doma tento a spokojenost. Vím i o dalších 2 domácnostech kde je taky mají cca stejnou dobu a všechny jsou v pohodě. - https://www.tchibo.cz/products/40015980 ... ab96d5c45a
Corsa C 1.4 66kW & F3C 1.2TSI 81kw 7°DSG -> Scala fl 1.5TSI 110kW 7°DSG & Hyundai i30 1.6CRDi 85kw 7°DCT
grapherX
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod impact 22. 8. 2023 19:42

Fake tlačítka jsou hygieničtější. V domácnosti fajn. V autě nemaj co dělat.
impact
Inventář

Odeslat příspěvekod lu.kas 22. 8. 2023 22:19

Jak na čem no. Rychlovarku jsem teď taky vybíral aby fake tlačítka neměla. Z těch co mají regulaci teploty je má už většina. Na kávovaru bych je taky spíš nechtěl, ale stěžejní by to pro mě nebylo
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Štamgast

Odeslat příspěvekod evlo 23. 8. 2023 05:21

impact píše:Fake tlačítka jsou hygieničtější. V domácnosti fajn. V autě nemaj co dělat.

rozhodne nejsou hygienictejsi, chapal bych vyuziti nekde kde realne hrozi mega politi a je vyrazne levnejsi je vyuzit.
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod evlo 23. 8. 2023 05:22

lu.kas píše:Jak na čem no. Rychlovarku jsem teď taky vybíral aby fake tlačítka neměla. Z těch co mají regulaci teploty je má už většina. Na kávovaru bych je taky spíš nechtěl, ale stěžejní by to pro mě nebylo
tak on je to obcene hodne dobry indikator funkcnosti
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod impact 23. 8. 2023 06:36

evlo píše:
impact píše:Fake tlačítka jsou hygieničtější. V domácnosti fajn. V autě nemaj co dělat.

rozhodne nejsou hygienictejsi, chapal bych vyuziti nekde kde realne hrozi mega politi a je vyrazne levnejsi je vyuzit.

Chápu to tak, že když do mezer mezi tlačítky nevidíš, tak špína, která se tam dostane, neexistuje? :)
impact
Inventář

Odeslat příspěvekod Milos 25. 8. 2023 12:40

Máme doma Philips EP5447/90 https://www.philips.cz/c-p/EP5447_90/ph ... 400-series a mohu ho vřele doporučit. Před tím jsme měli DeLonghi ECAM 25.462B, takže mám s čím srovnávat. Využitím slevy 20% (například v rámci slevových programů Airbank, ČS či UCB) lze aktuálně pořídit za necelých 15000Kč.

Ten Philips má intuitivní ovládání pomocí dotykových tlačítek s obrázkem příslušné kávy. Jedním stiskem se vybere typ kávy, následně se stiskne tlačítko Start, příprava kávy je tedy na dva stisky :-) Uložit jdou osobní nastavení pro až 4 osoby a to pro každý typ kávy, celkem umí 12 různých typů káv. Nádobka na mléko se jednoduše a rychle čistí. Nerezový tácek je odolný a nedochází u něj k poškrábání, což je například slabina kávovarů DeLonghi.
Milos
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod m.a.x.i.m.u.s 25. 8. 2023 13:27

Nemá hadičku na mléko.
m.a.x.i.m.u.s
Potížista

Předchozí stránkaDalší stránka