Lol to mu trvalo jen rok, než mu došlo, že když někdo nosí masku z nařízení tak nefunguje tak dobře, jako když ji nosí, protože je ohleduplný?
Fakt mozek.
Šikana za nošení teda nevymizela úplně, ale je to lepší jak si lidi zvyklí.
Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
JardaB píše:https://www.novinky.cz/domaci/clanek/blatny-meni-strategii-uz-zadne-dalsi-restrikce-ted-uz-je-to-na-kazdem-z-nas-40351294
a uz je flinta v zite, je jasne, ze uz se neda proti sireni delat prakticky nic.
evlo píše:Proč, konečně rozumné opatření, teda podle mě
evlo píše:Proč, konečně rozumné opatření, teda podle mě
Arnie J píše:evlo píše:Proč, konečně rozumné opatření, teda podle mě
taky bych řek... stejně ať vymysleli cokoliv, tak to buď byla pičovina, a nebo i když náhodou nebyla, tak na to stejně absolventi VŠŽ úplně srali
Lukas063 píše:Takze teď kazdej sám za sebe? Vyborne, vláda to může rozpustit a poslední ať tam zhasne.. celou dobu tam byli k hovnu, hlavně že u korytka.
Lukas063 píše:Takze teď kazdej sám za sebe? Vyborne, vláda to může rozpustit a poslední ať tam zhasne.. celou dobu tam byli k hovnu, hlavně že u korytka.
Jouda.III píše:Lukas063 píše:Takze teď kazdej sám za sebe? Vyborne, vláda to může rozpustit a poslední ať tam zhasne.. celou dobu tam byli k hovnu, hlavně že u korytka.
A státní kasu to stálo půl bilionu a dalšího minimálně půl bilionu to bude stát letos
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků