Žena a život (aneb vtipne a mile pribehy)

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod maXX_CZ 15. 1. 2020 22:21

powerball píše:
burty s krenem píše:Jinak teď popíráš smysl existence většiny žen.

a muzu.zensky pomlouvaj svoje chlapy kdyz jsou na damskejch jizdach a chlapi delaj to stejny v hospode s kamosema taky.ale mozna to tak v nejaky vyssi spolecnosti neni :hm

Zensky hlavne delaj uplne to stejny, co mfilip tady, akorat v mnohem vetsi mire a casto jeste hur. Akorat forum se nejmenuje garaz.cz ale modrykonik.cz :)
maXX_CZ
Veterán

Odeslat příspěvekod tslany 15. 1. 2020 22:25

burty s krenem píše:Tady je to anonymní.

Fakt ne. Kdyby si někdo dal práci a chvilku garáž sledoval, pak díky socialním sítím vyzjistí všechno, kdo se jak jmenuje, jak vypadá, kde pracuje, jeho rodinu, kde bydlí... že se nikomu do toho zatím bechtělo je věc druhá, ale ta možnost tady fakt existuje.
Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečnost.

Z is for залупа!
tslany
Inventář

Odeslat příspěvekod burty s krenem 15. 1. 2020 22:25

Jsem v šoku
burty s krenem
Demakokot

Odeslat příspěvekod Slawall 15. 1. 2020 22:26

Vsak mfilip ji nijak neurazi atd..proste si jen postezoval.
Slawall
Vošický lover

Odeslat příspěvekod tslany 15. 1. 2020 22:26

Vočko,Szyslak píše:
glider píše:Presne, ale tak Vocko rad robi zavery o cloveku.

Nerobím závery, sa uvedom. Dělám si názor na věc. A skutečně si myslím, že prát (z jakéhokoliv důvodu) veřejně nějaké špinavé prádlo za zády někoho, s kým žiju, je na pováženou. Rozumím tomu, že v tomto případě to možná bylo ve snaze udělat se zajímavým. Na druhou stranu...jak se tomu člověku chceš podívat rovně do očí, když o něm veřejně píšeš takové věci?

Třeba já si nikdy moc nestěžoval veřejně, ale jsem to před dvěma týdny vyventiloval směrem k té osobě, od té doby jsem sám :D
Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečnost.

Z is for залупа!
tslany
Inventář

Odeslat příspěvekod Vočko,Szyslak 15. 1. 2020 22:26

maXX_CZ píše:
powerball píše:
burty s krenem píše:Jinak teď popíráš smysl existence většiny žen.

a muzu.zensky pomlouvaj svoje chlapy kdyz jsou na damskejch jizdach a chlapi delaj to stejny v hospode s kamosema taky.ale mozna to tak v nejaky vyssi spolecnosti neni :hm

Zensky hlavne delaj uplne to stejny, co mfilip tady, akorat v mnohem vetsi mire a casto jeste hur. Akorat forum se nejmenuje garaz.cz ale modrykonik.cz :)

To jsi *****, zapomenout mimibazar a eMimino, kde se tahle klientela převážně vyskytuje.
Vočko,Szyslak
Insomniak roku 2019

Odeslat příspěvekod tslany 15. 1. 2020 22:27

burty s krenem píše:Jsem v šoku

Taky mě nepleť jestli to myslíš ironicky nebo jak..

Z is for залупа!
tslany
Inventář

Odeslat příspěvekod burty s krenem 15. 1. 2020 22:28

Budu na to myslet :)
Ale ironicky neironicky.. jasně ze pečlivě se da vystopovat skoro každy. Ale kdo by to dělal. Nezajímá nas to. Proto svým způsobem anonymní.
burty s krenem
Demakokot

Odeslat příspěvekod powerball 15. 1. 2020 22:29

presne.my se tady navzajem vubec nezname a ani nechceme.
seek discomfort
powerball
Powerman

Odeslat příspěvekod powerball 15. 1. 2020 22:30

ale je pravda ze vetsinu lidi z garaze ze srazu neznam jmenem takze i kdyz se zname tak se nezname.
seek discomfort
powerball
Powerman

Odeslat příspěvekod anonymni 15. 1. 2020 22:30

tslany píše:
burty s krenem píše:Tady je to anonymní.

Fakt ne. Kdyby si někdo dal práci a chvilku garáž sledoval, pak díky socialním sítím vyzjistí všechno, kdo se jak jmenuje, jak vypadá, kde pracuje, jeho rodinu, kde bydlí... že se nikomu do toho zatím bechtělo je věc druhá, ale ta možnost tady fakt existuje.

Pouze u tech co tu vedome davaji osobni informace. O tech se tu ale vetsinou vi.hodne i diky osobnim kontaktum nekterych. O velke spouste zdejsich nezjistis nic. Moc se divas na youtube.
anonymni

Odeslat příspěvekod Vočko,Szyslak 15. 1. 2020 22:32

tslany píše:
Vočko,Szyslak píše:

Nerobím závery, sa uvedom. Dělám si názor na věc. A skutečně si myslím, že prát (z jakéhokoliv důvodu) veřejně nějaké špinavé prádlo za zády někoho, s kým žiju, je na pováženou. Rozumím tomu, že v tomto případě to možná bylo ve snaze udělat se zajímavým. Na druhou stranu...jak se tomu člověku chceš podívat rovně do očí, když o něm veřejně píšeš takové věci?

Třeba já si nikdy moc nestěžoval veřejně, ale jsem to před dvěma týdny vyventiloval směrem k té osobě, od té doby jsem sám :D

:D
Vočko,Szyslak
Insomniak roku 2019

Odeslat příspěvekod pech. 15. 1. 2020 22:32

Když ani neví kdo s kým a jak žije a co dalšího pozitivního zmíněné očerňované osoby do vztahu přinášejí a že zrovna to je třeba ten důvod proč v tom vztahu setrvat... Znám jen jeden pár co je spolu desítky let v dokonalém souznění a beru to jako vzácnou výjimku. Vždycky se na partnerovi najde něco čím bude toho druhého srát... Mělo by to ale být v menšině proti tomu co je prospěšné.....
pech.
Inventář

Odeslat příspěvekod pech. 15. 1. 2020 22:35

tslany píše:
Vočko,Szyslak píše:

Dokud v tom nefiguruje nikdo další než ti dva, tak se to řeší snadno....
pech.
Inventář

Odeslat příspěvekod burty s krenem 15. 1. 2020 22:37

tslany je hrdina. Ale honit si ho bude teď sám :D
burty s krenem
Demakokot

Předchozí stránkaDalší stránka