mfilip píše:Dal jsem ji ho. Ale muj napad to nebyl, to je pravda.

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
mfilip píše:Dal jsem ji ho. Ale muj napad to nebyl, to je pravda.
m.a.x.i.m.u.s píše:Jsem tak nějak myslel, že přítelkyně
mfilip píše:Takze hosi, az vas bude zena sr.at, vzpomente si na me vesele historky a hned se vam ulevi, ze to tak spatne zase neni
mfilip píše:m.a.x.i.m.u.s píše:A ona si ho koupila, nebo dostala do užívání?
Jako prodavat auto manzelce?
Dal jsem ji ho. Ale muj napad to nebyl, to je pravda.
polda píše:Podíval bych se do kalendáře jak je to dlouho kdys to mohl vyřešit jednou provždy, zda bys už nebyl za dobrý chování podmínečně propuštěn.
mfilip píše:Jeste to uplne nepreteklo, ale uz k tomu bylo velmi blizko.
Neni to tak jedndoduche, kazdemu bych taky radil, at se na to vysere, ale kdyz to ma clovek v realu, tak to rozhodnuti neni tak jednoduche. Uz proste v 45 premyslim jinak. Mit treba jeste tech 40 tak s ni uz asi nejsem.
mfilip píše:hobitt píše:Jako... Chapu to. Ono to takhle muze vypadat, ze je zenska strasna megera, ale urcite ma spoustu vyhod a taky je supr nebyt sam, tesit se domu a tak....
Ano, vyhody jsou, sice nejsou vsude tam, kde bych je chtel nejvice, ale jsou. Neprevazuji, ale zatim se i po extremni hadce jeste dokazeme udobrit a fungovat, ovsem zase do dalsi extremni hadky. Tim myslim, kdyz steka 4h v kuse, ja obcas neco steknu a pak spolu nemluvime 3-4dny. Duvody hadek jsou jeste absurdnejsi, nez jeji nazory na veci kolem aut/domu.
Lukas063 píše:polda píše:Podíval bych se do kalendáře jak je to dlouho kdys to mohl vyřešit jednou provždy, zda bys už nebyl za dobrý chování podmínečně propuštěn.
Nissan350Z píše:Co popisuješ je už docela extrém. Evidentně kecá vždycky a do všeho. Mít s ní malý děti, asi bych se to snažil taky vydržet, ale v momentální situaci bych jí kopnul doprdele hned, i kdybych měl bejt do smrti sám![]()
Btw a jak jí snášej v práci? Taky do všeho všem kafrá?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků