Žena a život (aneb vtipne a mile pribehy)

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod MV_cz 13. 1. 2020 15:40

mfilip píše:Dal jsem ji ho. Ale muj napad to nebyl, to je pravda.

:hm :D
renaultí 1.8 M5P EDC
pežotí 1.2 PT HN05 EAT8
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod Nissan350Z 13. 1. 2020 15:41

Co popisuješ je už docela extrém. Evidentně kecá vždycky a do všeho. Mít s ní malý děti, asi bych se to snažil taky vydržet, ale v momentální situaci bych jí kopnul doprdele hned, i kdybych měl bejt do smrti sám :D

Btw a jak jí snášej v práci? Taky do všeho všem kafrá?
Nissan350Z
Veterán

Odeslat příspěvekod MV_cz 13. 1. 2020 15:42

zřejmě to v práci všechno vede (anebo ne a tak si to kompenzuje doma)
renaultí 1.8 M5P EDC
pežotí 1.2 PT HN05 EAT8
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod Nissan350Z 13. 1. 2020 15:46

Zase kdyby šéfovala ona, nikdo by pod ní nedělal a kdyby jí šéfoval někdo jinej, tak by ona nedělala pod ním, případně by brzy letěla. Proto se ptám, takovej začarovanej kruh :D
Nissan350Z
Veterán

Odeslat příspěvekod Vagi 13. 1. 2020 16:29

Nedalo mi to :D
Obrázek
3.0 V6
Vagi
Veterán

Odeslat příspěvekod Jack111 13. 1. 2020 17:10

m.a.x.i.m.u.s píše:Jsem tak nějak myslel, že přítelkyně

Jako ze by ho koupila od jeho pritelkyne? To by trochu vysvetlovalo chovani... :D
Jack111
Inventář

Odeslat příspěvekod Jouda.III 13. 1. 2020 17:12

Bývalý místopředseda ruské centrální banky:
"V pondělí dojde na měnovém trhu ke katastrofě"
Jouda.III
Komunistobijec

Odeslat příspěvekod glider 13. 1. 2020 17:18

mfilip píše:Takze hosi, az vas bude zena sr.at, vzpomente si na me vesele historky a hned se vam ulevi, ze to tak spatne zase neni :D

:D :(
glider
Ja chcem Slovak

Odeslat příspěvekod glider 13. 1. 2020 17:19

mfilip píše:
m.a.x.i.m.u.s píše:A ona si ho koupila, nebo dostala do užívání?

Jako prodavat auto manzelce?
Dal jsem ji ho. Ale muj napad to nebyl, to je pravda.

Fu.
glider
Ja chcem Slovak

Odeslat příspěvekod vipe 13. 1. 2020 19:20

osvobozen, já bych ji zabil už u Hektora :-)
vipe
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Lukas063 13. 1. 2020 20:33

polda píše:Podíval bych se do kalendáře jak je to dlouho kdys to mohl vyřešit jednou provždy, zda bys už nebyl za dobrý chování podmínečně propuštěn.

:D
Lukas063
Guru

Odeslat příspěvekod pech. 14. 1. 2020 02:20

mfilip píše:Jeste to uplne nepreteklo, ale uz k tomu bylo velmi blizko.
Neni to tak jedndoduche, kazdemu bych taky radil, at se na to vysere, ale kdyz to ma clovek v realu, tak to rozhodnuti neni tak jednoduche. Uz proste v 45 premyslim jinak. Mit treba jeste tech 40 tak s ni uz asi nejsem.

A šoustá dobře? To někdy ovlivňuje rozhodování značně... :-[
Rip: Škoda 105 DeLuxe 5Q
Sold: Favorit 135LX zvaný Sysel
Aneb já to říkám furt, zlatej karburátor!
A nyní učebnicový příklad produktu globalizace a Francouzským jménem a Českým pasem a strojem jež je svědkem Rumunské obrody s Francouzským srdcem :-)
pech.
Inventář

Odeslat příspěvekod pech. 14. 1. 2020 02:28

mfilip píše:
hobitt píše:Jako... Chapu to. Ono to takhle muze vypadat, ze je zenska strasna megera, ale urcite ma spoustu vyhod a taky je supr nebyt sam, tesit se domu a tak....

Ano, vyhody jsou, sice nejsou vsude tam, kde bych je chtel nejvice, ale jsou. Neprevazuji, ale zatim se i po extremni hadce jeste dokazeme udobrit a fungovat, ovsem zase do dalsi extremni hadky. Tim myslim, kdyz steka 4h v kuse, ja obcas neco steknu a pak spolu nemluvime 3-4dny. Duvody hadek jsou jeste absurdnejsi, nez jeji nazory na veci kolem aut/domu.

Dělá ze tebe blbce a protahuje věci... Klasické obstrukce... Ingnoraci jsi zkoušel? Když všechno ví, tak ať si to dělá po svým a za svý... Ono by se jí to za čas začalo zajídat...

Nicméně pokud to jinak funguje jde pořád celkem o *****... nauč se dělat si "bublinu" a když mele hovna, tak tomu nevěnovat pozornost. Sice ti pak může něco uniknout, ale to se nic neposere...

Znám násobně pekelnější případy... 8-)
A nyní učebnicový příklad produktu globalizace a Francouzským jménem a Českým pasem a strojem jež je svědkem Rumunské obrody s Francouzským srdcem :-)
pech.
Inventář

Odeslat příspěvekod pech. 14. 1. 2020 02:29

Lukas063 píše:
polda píše:Podíval bych se do kalendáře jak je to dlouho kdys to mohl vyřešit jednou provždy, zda bys už nebyl za dobrý chování podmínečně propuštěn.

:D

za vraždu v nepříčetnosti se dává kolem 8 let... takže za 4,5 roku doma? (vyřízení půlky trvá pár měsíců :-) ).
pech.
Inventář

Odeslat příspěvekod pech. 14. 1. 2020 02:32

Nissan350Z píše:Co popisuješ je už docela extrém. Evidentně kecá vždycky a do všeho. Mít s ní malý děti, asi bych se to snažil taky vydržet, ale v momentální situaci bych jí kopnul doprdele hned, i kdybych měl bejt do smrti sám :D

Btw a jak jí snášej v práci? Taky do všeho všem kafrá?

Je otázkou jestli to vydrží on že na něj mlátí pyskem nebo pokud on přestane ty obstrukce tolerovat, že to nevydrží ona, když ji náhodou nenapadne se cyhtit za rypák a srovnat se... :-)
pech.
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka