Dokumenty krimi CZ

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod zamis 25. 1. 2025 08:54

No jo no, ocividne selhani systemu a ztrata schopnosti spolecnosti rozlisovat dobre a zle. Kdyby lidi byli normalni, zavrou ho, zahodi klice a budou delat vsechno pro to, aby se na nej zapomnelo, a ne mu davat medialni prostor a delat z nej celebritu. Stejne smutny pripad jako u nas s kajinkem.
zamis
Mr. Balaton

Odeslat příspěvekod Lukas063 25. 1. 2025 10:42

A jak si Jirka teď žije...
Lukas063
Guru

Odeslat příspěvekod zamis 25. 1. 2025 10:46

No jo, nase zvracena spolecnost. Skolni kucharky, ktery krmi nase deti samy bojuji, aby nezdechly hlady a z vrahu jsou celebrity na vysluni...
zamis
Mr. Balaton

Odeslat příspěvekod zamis 21. 2. 2025 12:48

co je na tom divnýho? Udělal to, protože to udělat chtěl a protože ho to lákalo... Takže žádná nemoc, prostě jen *****...
Když spočítat znáš hromadu svých zisků a na jediný hod vše riskovat, zas po prohře se vracet k východisku a nezavzdychnout nad mořem svých ztrát, pak vítěz na širé jsi zemi.

Já jsem ten člověk, před kterým Vás rodiče varovali.
zamis
Mr. Balaton

Odeslat příspěvekod Lukas063 21. 2. 2025 14:21

Žádná skoda takového *****..
Lukas063
Guru

Odeslat příspěvekod zamis 21. 2. 2025 14:55

však ještě žije ne? A bude po něm, může se nám trošku ulevit
Když spočítat znáš hromadu svých zisků a na jediný hod vše riskovat, zas po prohře se vracet k východisku a nezavzdychnout nad mořem svých ztrát, pak vítěz na širé jsi zemi.

Já jsem ten člověk, před kterým Vás rodiče varovali.
zamis
Mr. Balaton

Odeslat příspěvekod Arnie J 21. 2. 2025 19:11

no dostane max. 10 let, pak vyleze a může pokračovat
už nemám žádnou Mazdu :(
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod Goesson 21. 2. 2025 19:14

zamis píše:co je na tom divnýho? Udělal to, protože to udělat chtěl a protože ho to lákalo... Takže žádná nemoc, prostě jen *****...

ja bych rekl ze kapku misuge bude. jak moc je ta kapka velka uvidime. zdravy clovek by takove chtice nemel a pokud ano tak by se udrzel.
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod aaaa 21. 2. 2025 19:42

Arnie J píše:no dostane max. 10 let, pak vyleze a může pokračovat

Znam jednoho, co sedel za vrazdu 6 let (v dobe cinu byl mladistvy), da se rict, ze se polepsil, je asi 4 roky venku z lochu, nyni ma rocni dceru, ktera zije u pestounu, on jen huli travu a krade, nikdy v zivote nepracoval, je bezdomovcem, ale uz nevrazdi, polepsil se.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Goesson 21. 2. 2025 19:45

pokud ma nekdo zajem aby nevylezl je pak lepsi aby ho uznali nepricetnym. tim by nedostal trest odneti svobody sle ustavni lecbu ktera na rozdil od maximalniho trestu 10 let za vrazdu muze byt nekonecna
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod m.a.x.i.m.u.s 21. 2. 2025 19:50

Já se třeba v práci bojím tohodle. Borce vyhodili z hospody a vrátil se tam s dárkem... Prej zařval, že tady máte dárek a hodil tam molotov.
Někoho odmítnu, což se děje často, a hodí mi tam podobný dárek.
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-poz ... e-40506631
m.a.x.i.m.u.s
Potížista

Odeslat příspěvekod Goesson 21. 2. 2025 19:54

njn tomu verim no
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod Lukas063 21. 2. 2025 21:00

Se maxovi ani nedivím, taky bych se bál, kor když dělá v oboru v kterém děla...tam jedna s kdekym.
Lukas063
Guru

Odeslat příspěvekod Goesson 21. 2. 2025 21:00

holt nejsou ty miliardy zadarmo no
Goesson
Veterán

Předchozí stránkaDalší stránka