Tulipanova spekulacni horecka

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod evlo 8. 6. 2017 14:10

MV_cz píše:Já jsem z toho pochopil, že se frfníky těžit dají. Tohle mi přišlo zajímavé https://www.nicehash.com/
Teda že v závislosti na hardware a kurzech to počítá zrovna, co je výhodný, to se posílá kamsi na jejich servery a oni z toho nějakým svým kurzem přepočtou na BTC denně/týdně/měsíčně. Samozřejmě to asi nebude tak výhodný, jako bych si tu měnu obchodoval sám, ale tak s tím si už počítám (zase kvůli těm pár korunám na omezenou dobu tím asi není vhodné ztrácet nějak moc času; neříkám kdybych s tím fakt obchodoval jako evlo)
To asi dava smysl vic nez overovat transakce konkretnich alt coinu, kdyz se nevyznas v technickych detailech.
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod evlo 8. 6. 2017 14:11

dismissing píše:
evlo píše:Je me jasný, ze bys strašně chtěl vědět jak na to a jaktoze me ty eura na účet litaj, když ctes někde o tom jak to na bitfinexu nejde nebo co, ale to jsis mel rozmyslet dřív než ses choval povýšeně a urážel me, je tu par lidi, kterým poradim, ale každému vrátím tak jak se on chová ke me.

To tvoje pokřivené vnímání reality mě nnepřestává fascinovat. Takový arogantní týpek jako ty a bude někomu vyčítat povýšenost a urážení jiných? Sorry jako, ale to jsi pokrytec par excellence.

btw jsem pochopitelně nečekal, že z tebe vypadne jediná informace s nějakou hodnotou a i když se tak omylem stalo, tak jsi to zabil ještě předtím, než jsem tě mohl pochválit, ale na to si konečně suveréním zůsobem stačíš sám.

Jsem rad, ze te dusledky tveho vlastniho chovani takto serou.
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod anonym 8. 6. 2017 14:12

Když přestanou všichni těžot coiny tak je ten coin v háji nebo jaká je toho vlastně architektura?
anonym

Odeslat příspěvekod evlo 8. 6. 2017 14:16

cokoliv zalozeneho na blockchain je v haji
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod yndezit 8. 6. 2017 14:53

dismissing píše:To tvoje pokřivené vnímání reality mě nnepřestává fascinovat. Takový arogantní týpek jako ty a bude někomu vyčítat povýšenost a urážení jiných?

A hlavně nezapomeň dodat že to je určitě nemorální, ty kryptoměny. Evlo by tu vyzobával rozinky a ostatní nezbude a celé to krachne, a to jen kvůli jeho nenažranosti, buržousta jednoho.
yndezit
Inventář

Odeslat příspěvekod MV_cz 8. 6. 2017 14:59

Já to náhodou evlovi přeju, doufám, že si dostatečně vydělá a pak si bude moci pořídit bydlení podle představ.
renaultí 1.8 M5P EDC
pežotí 1.2 PT HN05 EAT8
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod Pajjoun 8. 6. 2017 15:00

+1
TS
Pajjoun
Veterán

Odeslat příspěvekod dismissing 8. 6. 2017 18:20

yndezit píše:
dismissing píše:To tvoje pokřivené vnímání reality mě nnepřestává fascinovat. Takový arogantní týpek jako ty a bude někomu vyčítat povýšenost a urážení jiných?

A hlavně nezapomeň dodat že to je určitě nemorální, ty kryptoměny. Evlo by tu vyzobával rozinky a ostatní nezbude a celé to krachne, a to jen kvůli jeho nenažranosti, buržousta jednoho.

Jak jsi k takové konstrukci dospěl? :D
dismissing
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod dismissing 8. 6. 2017 18:22

evlo píše:Jsem rad, ze te dusledky tveho vlastniho chovani takto serou.

Věřím, že tomu věříš :D
dismissing
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod yndezit 8. 6. 2017 19:29

dismissing píše:Jak jsi k takové konstrukci dospěl? :D

To už jsi zapomněl na diskuzi ohledně bonusů z kreditek?
yndezit
Inventář

Odeslat příspěvekod evlo 8. 6. 2017 20:04

MV_cz píše:Já to náhodou evlovi přeju, doufám, že si dostatečně vydělá a pak si bude moci pořídit bydlení podle představ.

Dik, ale ted zrovna cestu nevidim, i kdyz jsem ochotny jit do, podle spousty lidi,velkeho rizika.

Za minuly mesic, kdy to fakt letelo jen 140-160% a slo urcite tisice procent. Navic jsem se do toho bal narvat hodne vlastních penez. Tedka mam nejake pripravene, ale do niceho nevidim potencial jit, a to bych sel i do hodne hype veci.
Naposledy upravil evlo dne 8. 6. 2017 20:08, celkově upraveno 1
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod JardaB 8. 6. 2017 20:05

Jen technicka - 2 dny mi vrta hlavou, kdo je Tulian ??? ;-)
Jinak doufam, ze evlo ty miliony spravne zdani ;-)
JardaB
Guru

Odeslat příspěvekod evlo 8. 6. 2017 20:08

Tulipan ;)
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod orgasmic 8. 6. 2017 20:31

Zkus investovat do evloinů.
NEevlim, tedy jsem.
orgasmic
Poslední varování

Odeslat příspěvekod evlo 8. 6. 2017 21:17