Tulipanova spekulacni horecka

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod dismissing 7. 6. 2017 16:26

Na které burze funguješ? Ze zvědavosti dění kolem kryptoměn sleduju, ale nešel abych do toho. Podle mě je to naprostý hazard. Na burzu se ptám, protože třeba bitfinex má velký problémy a fiat měnu z něj v podstatě nedostaneš. Ale pokud se motáš kolem tady těch okrajových kryptoměn, tak asi jedině Poloniex a na fiat přes bitcoin a výstupní burzu.
dismissing
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod 970ka 7. 6. 2017 17:31

Tak to si na tu 911 našetřím sám,to bude asi jistota. :-)
Carrera S, Tesla 3 Performance, Audi Q3 Tsi, MB SL320, Honda Monkey
970ka
Inventář

Odeslat příspěvekod evlo 7. 6. 2017 22:48

Jojo, protoze dismissing tu pise vzdy relevantni, pravdive, pravdive a kvalitni informace.
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod dismissing 8. 6. 2017 07:33

Co máš za problém? V čem jsem se spletl? A především jsem se ptal, ty ovšem zásadně neodpovádáš. Přijdeš si sem akorát pohonit triko, jako obvykle.

A to jsem sem původně šel, abych ti řekl, že dobrá práce s tím Stellarem. Ale vidím, že s tebou je to prostě marný.
dismissing
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod evlo 8. 6. 2017 10:36

Tak me to naučila garáž. Cokoliv sem se ptal tak můj strýček kamaráda bratrance z druhého kolena, nebo tady máme firmu apod. Odpovědi. A když už něco konkrétního tak lez. A pak samo machrujici slovaci. Tak to dělám stejně.

Dokonce tu odpověď byla na stejný dotaz někoho jiného, ale ten to pak smazal a já taky.
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod evlo 8. 6. 2017 10:39

Stellar rulz, to je pyramida vpodstatr uz. ale to chtělo koupit když jsem koupil ja, když jsem to dem dal, tak už samo bylo pozdě. Resp. Par procent nebo desítka procent za den může byt pro někoho fAjn, ale když chci z investice 80k-300k do konce roku mít 5 000 000 tak nad tím ohrnuji nos.
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod evlo 8. 6. 2017 10:48

Je me jasný, ze bys strašně chtěl vědět jak na to a jaktoze me ty eura na účet litaj, když ctes někde o tom jak to na bitfinexu nejde nebo co, ale to jsis mel rozmyslet dřív než ses choval povýšeně a urážel me, je tu par lidi, kterým poradim, ale každému vrátím tak jak se on chová ke me.
Naposledy upravil evlo dne 8. 6. 2017 10:54, celkově upraveno 1
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod evlo 8. 6. 2017 10:51

Nedávno jsem to 970 kvalitní odpověď třeba a to me ve vysledku nepomohl, ale alespoň se doopravdy snazil a to dost.
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod zamis 8. 6. 2017 10:53

to vypadá že evlo v noci spolknul pavouka :D
Když spočítat znáš hromadu svých zisků a na jediný hod vše riskovat, zas po prohře se vracet k východisku a nezavzdychnout nad mořem svých ztrát, pak vítěz na širé jsi zemi.

Já jsem ten člověk, před kterým Vás rodiče varovali.
zamis
Mr. Balaton

Odeslat příspěvekod Arnie J 8. 6. 2017 11:51

:D
SkyActiv-G 165 / FA24D / 1.4 TSI ACT / Busso 3.2 24V / Honda NF13E
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod MV_cz 8. 6. 2017 11:56

nebo obráceně :D
Jako začal bych je těžit na zkoušku. Když píšou že grafika mi vytěží za měsíc 111 USD, dá se tomu věřit? Samozřejmě náklady na elektriku jsou tam unreal, ale když odečtu tu naší českou reálnou cenu za kWh a zohledním, že to nepojede nejspíš 24/7, ale budu to pouštět jen když na tom kompu zrovna nedělám, tak by to třeba 50 USD měsíčně dalo?
renaultí 1.8 M5P EDC
pežotí 1.2 PT HN05 EAT8
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod Jack111 8. 6. 2017 12:56

Můžeš těžit i zlomky? Abys na jeden coin nečekal dva a púl roku :-D
Jack111
Inventář

Odeslat příspěvekod Jean ViC 8. 6. 2017 12:56

ja mam prostory kde bych si mohl pustit par kompu zdarma :hm
TDI DSG
Jean ViC
Pan Sklenička

Odeslat příspěvekod MV_cz 8. 6. 2017 13:01

Já jsem z toho pochopil, že se frfníky těžit dají. Tohle mi přišlo zajímavé https://www.nicehash.com/
Teda že v závislosti na hardware a kurzech to počítá zrovna, co je výhodný, to se posílá kamsi na jejich servery a oni z toho nějakým svým kurzem přepočtou na BTC denně/týdně/měsíčně. Samozřejmě to asi nebude tak výhodný, jako bych si tu měnu obchodoval sám, ale tak s tím si už počítám (zase kvůli těm pár korunám na omezenou dobu tím asi není vhodné ztrácet nějak moc času; neříkám kdybych s tím fakt obchodoval jako evlo)
renaultí 1.8 M5P EDC
pežotí 1.2 PT HN05 EAT8
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod dismissing 8. 6. 2017 13:30

evlo píše:Je me jasný, ze bys strašně chtěl vědět jak na to a jaktoze me ty eura na účet litaj, když ctes někde o tom jak to na bitfinexu nejde nebo co, ale to jsis mel rozmyslet dřív než ses choval povýšeně a urážel me, je tu par lidi, kterým poradim, ale každému vrátím tak jak se on chová ke me.

To tvoje pokřivené vnímání reality mě nnepřestává fascinovat. Takový arogantní týpek jako ty a bude někomu vyčítat povýšenost a urážení jiných? Sorry jako, ale to jsi pokrytec par excellence.

btw jsem pochopitelně nečekal, že z tebe vypadne jediná informace s nějakou hodnotou a i když se tak omylem stalo, tak jsi to zabil ještě předtím, než jsem tě mohl pochválit, ale na to si konečně suveréním zůsobem stačíš sám.
dismissing
Pozorovatel

Předchozí stránkaDalší stránka