já jsem pochopil správu a poslušně mám signaling system 7 kompatibilní spywareMr.Semtex píše:Leda by mu zrovna přišel nový pager..
Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
já jsem pochopil správu a poslušně mám signaling system 7 kompatibilní spywareMr.Semtex píše:Leda by mu zrovna přišel nový pager..
takže podle tebe ještě existuje sýrie, to si ani nemusím zaznamenávat, je u tebe jasnýpozpatku_fijA píše:yndezit píše:Izrael prohlásil, že vytváří 'nárazníkovou zónu' (k už existující nárazníkové zóně na golanách).
A jak se ukazuje, zase lhal, protože tohle není nárazníková zóna, to je zábor území a la Krym.
Provedl přes 300 náletů na to, co v Sýrii zbylo, čím by se snad mohli syřani bránit komukoli zvnějšku.
Když už si mohli lidi v Sýrii oddechnout od Assada, tak mají další válku od souseda, který je nenechá být, dokud on sám nebude 'od Eufratu k Nilu'.
Takže teď podporuješ krom Palestiny i Sýrii? OK, znamenám si
Mr.Semtex píše:Goesson píše:.. nebo ze by OSA konala ,kdyz NATO bombardovalo Srbsko...
Jako, že by jim zvýšili autorské poplatky?
yndezit píše:Já jen porovnávám oficiální propagandu Izraele - tu Ruskou nemusím, ta je vcelku jasná - a velký dvojí metr, který se vůči těmto zemím uplatňuje, byť mezi tím, co činí, není moc velkého rozdílu.
Japhy píše:yndezit píše:Já jen porovnávám oficiální propagandu Izraele - tu Ruskou nemusím, ta je vcelku jasná - a velký dvojí metr, který se vůči těmto zemím uplatňuje, byť mezi tím, co činí, není moc velkého rozdílu.
Jj. Rusko se rozhodlo znovu anektovat celou Ukrajinu a Izrael se snaží zbavit blechy v kožichu, která by ho nejradši uštípala k smrti. Taky mi to přijde dost podobný.
Goesson píše:vladni poslanec, vlada zvedla ruku... promysleny tah nastrcenym poslancem, jak to uz tak byva... odpovednost za zakony navrhnute vladnimi cleny ma vlada a premier... tak uz to v organizacich chodi...
samozrejme, muze se zacit klasicky sef vymlouvat, ze on za nic nemuze, ze to jeho podrizeni. Ano, neni to u sracu neobvykly jev.
puk123 píše:Japhy píše:yndezit píše:Já jen porovnávám oficiální propagandu Izraele - tu Ruskou nemusím, ta je vcelku jasná - a velký dvojí metr, který se vůči těmto zemím uplatňuje, byť mezi tím, co činí, není moc velkého rozdílu.
Jj. Rusko se rozhodlo znovu anektovat celou Ukrajinu a Izrael se snaží zbavit blechy v kožichu, která by ho nejradši uštípala k smrti. Taky mi to přijde dost podobný.
Jakože by UA uštípala k smrti ruSSko?
pozpatku_fijA píše:Takže teď podporuješ krom Palestiny i Sýrii? OK, znamenám si
yndezit píše:Já jen porovnávám oficiální propagandu Izraele - tu Ruskou nemusím, ta je vcelku jasná - a velký dvojí metr, který se vůči těmto zemím uplatňuje, byť mezi tím, co činí, není moc velkého rozdílu.
Oba jsou hodně špatné režimy, a chybí mi nějaké racionální odůvodnění toho dvojího metru.
puk123 píše:Goesson píše:vladni poslanec, vlada zvedla ruku... promysleny tah nastrcenym poslancem, jak to uz tak byva... odpovednost za zakony navrhnute vladnimi cleny ma vlada a premier... tak uz to v organizacich chodi...
samozrejme, muze se zacit klasicky sef vymlouvat, ze on za nic nemuze, ze to jeho podrizeni. Ano, neni to u sracu neobvykly jev.
Omlouvám se, že rozmělňuji řešení krize na BV, ale na těsné rozhodnutí našeho ÚS jsou i nesouhlasné názory: https://www.novinky.cz/clanek/domaci-us ... .seznam.cz
Japhy píše:yndezit píše:Já jen porovnávám oficiální propagandu Izraele - tu Ruskou nemusím, ta je vcelku jasná - a velký dvojí metr, který se vůči těmto zemím uplatňuje, byť mezi tím, co činí, není moc velkého rozdílu.
Arnie J píše:yndezit píše:Tak momentálně tu jsou třeba Rohingové, Tibeťani, Venezuela.
Nic nového.
Já jen porovnávám oficiální propagandu Izraele - tu Ruskou nemusím, ta je vcelku jasná - a velký dvojí metr, který se vůči těmto zemím uplatňuje, byť mezi tím, co činí, není moc velkého rozdílu.
Oba jsou hodně špatné režimy, a chybí mi nějaké racionální odůvodnění toho dvojího metru.
Pro tvé info, USA ovládají Židi. Neříkám, že je to dobře nebo špatně, jen prostě že to tak je.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků