Politicky produktivní koutek

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod evlo 10. 12. 2024 13:16

Mr.Semtex píše:Leda by mu zrovna přišel nový pager.. :D
já jsem pochopil správu a poslušně mám signaling system 7 kompatibilní spyware
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod evlo 10. 12. 2024 13:18

pozpatku_fijA píše:
yndezit píše:Izrael prohlásil, že vytváří 'nárazníkovou zónu' (k už existující nárazníkové zóně na golanách).
A jak se ukazuje, zase lhal, protože tohle není nárazníková zóna, to je zábor území a la Krym.
Provedl přes 300 náletů na to, co v Sýrii zbylo, čím by se snad mohli syřani bránit komukoli zvnějšku.
Když už si mohli lidi v Sýrii oddechnout od Assada, tak mají další válku od souseda, který je nenechá být, dokud on sám nebude 'od Eufratu k Nilu'.

Takže teď podporuješ krom Palestiny i Sýrii? OK, znamenám si :D
takže podle tebe ještě existuje sýrie, to si ani nemusím zaznamenávat, je u tebe jasný
Naposledy upravil evlo dne 10. 12. 2024 13:18, celkově upraveno 1
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod pozpatku_fijA 10. 12. 2024 13:18

Mr.Semtex píše:
Goesson píše:.. nebo ze by OSA konala ,kdyz NATO bombardovalo Srbsko...

Jako, že by jim zvýšili autorské poplatky? :hm

:mrgreen: :mrgreen:
pozpatku_fijA
Veterán

Odeslat příspěvekod Japhy 10. 12. 2024 13:21

yndezit píše:Já jen porovnávám oficiální propagandu Izraele - tu Ruskou nemusím, ta je vcelku jasná - a velký dvojí metr, který se vůči těmto zemím uplatňuje, byť mezi tím, co činí, není moc velkého rozdílu.

Jj. Rusko se rozhodlo znovu anektovat celou Ukrajinu a Izrael se snaží zbavit blechy v kožichu, která by ho nejradši uštípala k smrti. Taky mi to přijde dost podobný. :oboze
Japhy
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod evlo 10. 12. 2024 13:23

TAk jestli teďka s někým izrael na území bývalé sýrie bojuje tak je to s tureckem, ne? Takže nevím moc jak v tomhle hájit syrii nebo co.
Si asi řekli, že prostě je to teďka free for all a šli se tam povraždit trochu na vpodstatě pro obě strany neutrální území, že můžou, ne?

Ještě jsem teda v to mojem shrnutí co se děje zapoměl na ty YPG, to nevím co je. To bude něco jako Donětsk, ne? Nebo možná se ty YPG teď berou jako sýrie? Pokud jo, tak to nevypadá, že by s nima izrael nějak bojoval, to by musi dost tureckých pozic odstranit.
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod puk123 10. 12. 2024 14:40

Japhy píše:
yndezit píše:Já jen porovnávám oficiální propagandu Izraele - tu Ruskou nemusím, ta je vcelku jasná - a velký dvojí metr, který se vůči těmto zemím uplatňuje, byť mezi tím, co činí, není moc velkého rozdílu.

Jj. Rusko se rozhodlo znovu anektovat celou Ukrajinu a Izrael se snaží zbavit blechy v kožichu, která by ho nejradši uštípala k smrti. Taky mi to přijde dost podobný. :oboze

Jakože by UA uštípala k smrti ruSSko?
puk123
Veterán

Odeslat příspěvekod puk123 10. 12. 2024 14:48

Goesson píše:vladni poslanec, vlada zvedla ruku... promysleny tah nastrcenym poslancem, jak to uz tak byva... odpovednost za zakony navrhnute vladnimi cleny ma vlada a premier... tak uz to v organizacich chodi...

samozrejme, muze se zacit klasicky sef vymlouvat, ze on za nic nemuze, ze to jeho podrizeni. Ano, neni to u sracu neobvykly jev.

Omlouvám se, že rozmělňuji řešení krize na BV, ale na těsné rozhodnutí našeho ÚS jsou i nesouhlasné názory: https://www.novinky.cz/clanek/domaci-us ... .seznam.cz
puk123
Veterán

Odeslat příspěvekod Japhy 10. 12. 2024 14:58

puk123 píše:
Japhy píše:

Jakože by UA uštípala k smrti ruSSko?

???
Nevidíš Ó bóže smajlíka?
Japhy
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod puk123 10. 12. 2024 15:04

Už jo. 8-P
puk123
Veterán

Odeslat příspěvekod yndezit 10. 12. 2024 15:37

pozpatku_fijA píše:Takže teď podporuješ krom Palestiny i Sýrii? OK, znamenám si :D

Poznamenej si co chceš, ale jak ty, tak goes jste asi nepochopili, že se ozvu i proti utlačování Eskymáků, pokud je začnou bombardovat.
Kór když to agresor prohlašuje za svoji sebeobranu.
yndezit
Inventář

Odeslat příspěvekod Arnie J 10. 12. 2024 15:39

Oba jsou hodně špatné režimy, a chybí mi nějaké racionální odůvodnění toho dvojího metru.

Pro tvé info, USA ovládají Židi. Neříkám, že je to dobře nebo špatně, jen prostě že to tak je.
SkyActiv-G 165 / FA24D / 1.4 TSI ACT / Busso 3.2 24V / Honda NF13E
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod Goesson 10. 12. 2024 15:40

puk123 píše:
Goesson píše:vladni poslanec, vlada zvedla ruku... promysleny tah nastrcenym poslancem, jak to uz tak byva... odpovednost za zakony navrhnute vladnimi cleny ma vlada a premier... tak uz to v organizacich chodi...

samozrejme, muze se zacit klasicky sef vymlouvat, ze on za nic nemuze, ze to jeho podrizeni. Ano, neni to u sracu neobvykly jev.

Omlouvám se, že rozmělňuji řešení krize na BV, ale na těsné rozhodnutí našeho ÚS jsou i nesouhlasné názory: https://www.novinky.cz/clanek/domaci-us ... .seznam.cz

ustavni pravnik ma asi takovou vahu v nazoru jako dement z nadrazi s vychlastanym mozkem... jeho nazor je proste bezpredmetny. Kdyby se zeptali jineho, rekl by pravy opak...
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod yndezit 10. 12. 2024 15:43

Japhy píše:

To ale není blecha v kožichu proto, že by jimi byli ohroženi, ale protože jim překážejí v územní expanzi.
Jednu chvíli tvrdí, jak je všichni okolo napadají, a sami přitom zabíjejí desitisíce doma i u sousedů.
Je to stejně jako v Rusku systém, který neustále potřebuje válku.
yndezit
Inventář

Odeslat příspěvekod Goesson 10. 12. 2024 15:45

a nikdo te nvyslisi co
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod yndezit 10. 12. 2024 15:48

Arnie J píše:
yndezit píše:Tak momentálně tu jsou třeba Rohingové, Tibeťani, Venezuela.
Nic nového.
Já jen porovnávám oficiální propagandu Izraele - tu Ruskou nemusím, ta je vcelku jasná - a velký dvojí metr, který se vůči těmto zemím uplatňuje, byť mezi tím, co činí, není moc velkého rozdílu.
Oba jsou hodně špatné režimy, a chybí mi nějaké racionální odůvodnění toho dvojího metru.

Pro tvé info, USA ovládají Židi. Neříkám, že je to dobře nebo špatně, jen prostě že to tak je.

Ano, ale vpodstatě by to mohlo být i jedno, všude je nějaký systém, lepší či horší.
A neříkám, že by byl lepší Islám, nebo diktatura.
Akorát by prostě nemuseli zabíjet civilisty v takovém množství - proč vlastně?
yndezit
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka