Politicky produktivní koutek

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod salam01 7. 11. 2024 08:05

fricoolinek2 píše:
puk123 píše:
impact píše:A Elon bude teda konečně ministrem? :)

Ministrem vesmíru.

Jsem se podíval, pod jaký ministerstvo spadala NASA a prej pod nikdy pod žádný. Zajímavý.

Co je na tom zajímavého? V US je spousta agentur, které nespadají pod žádné ministerstvo. Z těch známějších třeba CIA, FCC, EPA, Fed, SEC nebo USPS.
salam01
Obecní blb

Odeslat příspěvekod Goesson 7. 11. 2024 08:34

a komu se tedy zopdpovidaji? primo prezidentovi?
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod salam01 7. 11. 2024 08:51

Tyhle jsou právě nezávislé na vládě i na prezidentovi. Zjednodušeně se dá říct, že se zodpovídají Kongresu.
salam01
Obecní blb

Odeslat příspěvekod glider 7. 11. 2024 08:52

Goesson píše:a komu se tedy zopdpovidaji? primo prezidentovi?

Mne
glider
Ja chcem Slovak

Odeslat příspěvekod Goesson 7. 11. 2024 08:55

koukam, ze fiala je cely nerovozni, ze svetova media zajimaji vice volby v USA nez situace u nas, tka vystrelil toto

https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika ... .seznam.cz

dle infa, se vsechny svetove ekonomicke tituly zhroutily pod naporem lidi co si to ctou a nestaci se divit
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod salam01 7. 11. 2024 09:09

Raději nic…
salam01
Obecní blb

Odeslat příspěvekod Goesson 7. 11. 2024 09:36

v klidu ;)
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod salam01 7. 11. 2024 09:44

Jsem nepsal v reakci na tvůj post, ale o jednom specifickém důsledku US voleb. To je ale spíše na pokec u piva, jde o pár mld $ a víš jak…
salam01
Obecní blb

Odeslat příspěvekod Goesson 7. 11. 2024 09:49

chapu chapu
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod hopa26 7. 11. 2024 10:35

Goesson píše:lidi jsou jednodusi vcelu ve svem premysleni. chteji proste slevy. je to pro ne forma pocitove vyhry. ze proste toho prodejce precuralina ziskali neco navic. vidime to tady u kazdeho pri nakupu cehokoli. vse musi byt v nejake sleve.

kdyz rencem ored lety snizil ceniky a nedaval slevy skoro se mu zastavily prodeje. tak zdrazil a zavedl je zpet.

takze vyhraji prodejci. vzdy

aniz bych se chtel s tebou hadat, a taky nevim co je rencem.

ja sem presvedcenej, ze pokazde ten prodejce nevyhraje. u neceho mam psychologickou hranici, pokud vidim, ze mne *****-snizi gramaz a jeste to zdrazi a mel bych dat cenu ktera je proste nemravna, zprotivi se mi takovy jednani a z principu na nej seru. samozrejme u zbytnych veci, ale donuti mne to proste zvolit reseni a vyberu neco jineho , u ceho si vyhodnotim, ze je takova volba lepsi. treba i za vic penez, ale dava mi vetsi smysl, dostanu vic parady, kvalitu, mnozstvi.

ale kdyby ten puvodni prodece co mne ***** udelal tu cenu nahoru jen kosmetickou a ne nemravnou, tak bych bejval diky lenosti zustal.
takze podle mne nevyhral, ale mou osobu ztratil.

mam to teda u jidla prevazne, ale prenasim to i jinam- treba elektronika nebo i auta.
hopa26
Venclovský

Odeslat příspěvekod Goesson 7. 11. 2024 10:56

kdyby ten puvodni prodece co mne ***** udelal tu cenu nahoru jen kosmetickou a ne nemravnou

to je zase ta alfa a omega toho vseho... co je a neni kosmeticke a nemravne nema definici a je ciste subjektivni... ty reknes 5 %, duhy 3 treti 20...

ano, souhjlasim, ze zmenit gramaz a nechat vse puvodni je proste uz vysoka skola jak podojit zakaznika, ale opet... on je ve finale klidnejsi a spokojenejsi, ze jeho cokolada stoji porad 50 jako stala loni a predloni a 3 roky zpet... ze tam ma o tretinu mensi hmotnost uz nevnima...

kezto kdyz to zdrazi z 50 na 100 za 4 roky, protoze vstupy zdrazily, tak ty akorat nadavas, jaky je to hajzl, jak to nemravne zdrazil a mas pocit, ze jedoine co se zemnilo je jeho zisk, ktery i pres to zdrazeni muze byt mensi..
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 7. 11. 2024 10:57

hele mne to taky sere, ale na druhou starnu si umim priznat, ze i ja chci mit ten pocit, ze jsem dostal slevu a podojil ho a mam tovyhodnejsi, byt porad to mam za cenu, za kterou to chtel on prodat, ne ja koupit... takze proste on je tim vitezem a vzdy bude.
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod ace2 7. 11. 2024 11:01

:D

někdo se toho nebojí. Luxusně ve slevě na club kartu naštěstí za rozumnější cenu :D
Přílohy
signal-2024-11-07-002615_002.jpeg
Naposledy upravil ace2 dne 7. 11. 2024 11:02, celkově upraveno 1
ace2
Veterán

Odeslat příspěvekod Arnie J 7. 11. 2024 11:02

goes: ty pořád zapomínáš, že jsou tu i lidi co přemýšlí :D
SkyActiv-G 165 / FA24D / 1.4 TSI ACT / Busso 3.2 24V / Honda NF13E
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod puk123 7. 11. 2024 11:09

ace2 píše::D
někdo se toho nebojí. Luxusně ve slevě na club kartu naštěstí za rozumnější cenu :D

Mlho!
puk123
Veterán

Předchozí stránkaDalší stránka