Politicky produktivní koutek

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Goesson 20. 3. 2025 11:51

doba sosialnich stiti je tu 15 let, zivot online 20+, zivot video platforem 15 atd..atd...atd.. klasicke televize tu jedou porad, mlade generace na ne postupne najizdi, tak jak na ne najizdely stare generace. Chovani je podobne, mirne se meni,a le k tomu, aby televize prestaly nic nenasvedcuje. Ano, mozna nebudou tolik komnzumovat ten obsah skrze klasickou televizi, proc by ne....
a ano, bude se spousta veci menit, ale ze by nastal nejaky uprk televizi, resp. kalsickych kanalu, to opravdu v dlouhem horizontu nehrozi
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod aikoN 20. 3. 2025 12:08

Ano, je to tak. Dneska v telce vidím pořady, na které jsem na střední / výšce čuměl na kompu (protože tenkrát v telce jely obstarožní kokotiny pro moje rodiče :D ). Prostě se přizpůsobují publiku, které do televize dorůstá.
aikoN
Veterán

Odeslat příspěvekod puk123 20. 3. 2025 12:30

Podle mě je ČT mediální dům. Mají lidi, kteří se starají i o strategii do budoucna. Určitě mají větší přehled než politici a kdejaký jouda. Oni v minulém století neustrnuli, jsou i na netu v různé formě. Nechal bych na nich, jak budou obsah nabízet a šířit. A jak už jsem psal, odlišit, co je ještě veřejnoprávně nezbytné a co už je přes, je asi nemožné. Stejně, kdo by na to dohlížel? Nejspíš nějaký úřad, který bude větší moloch, než samotná televize. *****, co funguje dlouhé roky, umí magor typu Trumpa během chvíle, ale dohromady už to pak nedá nikdo.
puk123
Veterán

Odeslat příspěvekod Jouda.III 20. 3. 2025 12:31

Nemusíš chodit daleko, stačí se podívat do Horných Uher.
Bývalý místopředseda ruské centrální banky:
"V pondělí dojde na měnovém trhu ke katastrofě"
Jouda.III
Komunistobijec

Odeslat příspěvekod -pb- 20. 3. 2025 12:39

no když ji náhodou zapnu, tak tam většinou buď jede nějaká kriminálka nebo nekonečný seriál pro ženský nebo taneční estráda :D
jinak televize asi nezanikne, ale konkurenti už nebudou Nova/Prima atd, ale třeba kdejakej Vaculík na youtubu
-pb-
Inventář

Odeslat příspěvekod Goesson 20. 3. 2025 12:56

jsme v eu. tadx je vyhoda ze na vse se da schvalit zakon. takze se udela zakon aby nbyly televize a budou
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod ace2 20. 3. 2025 13:22

Jsem si jenom náhodně otevřel program na odpoledne. Jako rezerva v kapacitě TV vysílání ČT evidentně má. Nějaký argument proč tohle musí být na veřejnoprávní telce odpoledne? :D
Přílohy
Screenshot 2025-03-20 at 12.21.13.png
Screenshot 2025-03-20 at 12.19.35.png
ace2
Veterán

Odeslat příspěvekod Jouda.III 20. 3. 2025 13:24

Mýdlová opera
Něčím to vysílání musí vyfutrovat.
Bývalý místopředseda ruské centrální banky:
"V pondělí dojde na měnovém trhu ke katastrofě"
Jouda.III
Komunistobijec

Odeslat příspěvekod ace2 20. 3. 2025 13:25

Tak snad v prime timu bude nějaký edukativní pořad...

:D

ok cajk.

ČT reálně potřebuje 1,5 televizního kanálu aby měla prostor pro veřejnoprávní produkci. Ne tohle, to je fakt ubíjející.
Přílohy
Screenshot 2025-03-20 at 12.22.06.png
ace2
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 20. 3. 2025 13:32

sak na to nemusis koukat no... a pokud te tizi, ze davas dane na neco, co te uplne miji, tak to tak proste byva, ze u dani clovek plati i spoustu zabavy druhym no
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod yndezit 20. 3. 2025 13:33

Ace by šetřil, jako Musk. Všechny by vyházel, a odprodal to Nově.
yndezit
Inventář

Odeslat příspěvekod saabik 20. 3. 2025 13:43

Tam je zase tlustej Horváth a výměna prvoků. Taky super pořady.
Alpina B3 Touring 2023

Všichni skončíme u Porsche.
saabik
Inventář

Odeslat příspěvekod puk123 20. 3. 2025 14:04

ace2 píše:Tak snad v prime timu bude nějaký edukativní pořad... :D
ok cajk.
ČT reálně potřebuje 1,5 televizního kanálu aby měla prostor pro veřejnoprávní produkci. Ne tohle, to je fakt ubíjející.

Tataranni je taky veřejnoprávní produkce italské RAI. Asi dostali výměnou něco z ČT.
puk123
Veterán

Odeslat příspěvekod Tomas B 20. 3. 2025 14:05

puste si teď Ledeckou, když jste se zacyklili na čt :D
Tomas B
Guru

Odeslat příspěvekod puk123 20. 3. 2025 15:09

To se kdysi vyprávěl takový vtip:
Policajti šli na přezkoušení a jednoho se ptali.
- Tak soudruhu, sleduješ dění, čteš noviny, co ses tam dočetl?
- No, třeba Sparta vyhrála 2:1.
- Soudruhu, to nesmíš číst jen poslední stranu!
Policajta vyhodí, ten v čekárně proletí noviny (všude 17. sjezd KSČ) a jde tam znova.
- Tak co ses dočetl, soudruhu?
- No, Husák byl 17. ve sjezdu.
puk123
Veterán

Předchozí stránkaDalší stránka