Nechci to říkal, ale říkal jsem už dávno

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
ace2 píše:no já jsem psal že si myslím že jedinej způsob jak to tam uhrát je že se jim dosadí samospráva pod vedením jiného státu. Myslím že jsem zminoval třeba Turecko, nebo Qatar. Si tam dosadí vlastní uředníky, které to tam budou spravovat.
Evidentně mají nápad tam dosadit jakože palestince, ale dosazeni tou arabkou ligou. Takže spíš si myslím že v rámci politiky aby to nevypadalo na první oko jako protektorát tak si tam chlapci vyberou kámoše, kterým řeknou že jsou ted Palestinci a zříděj jim tam úřady, který bude ta liga řídit přes ně. Je možný že to budou nějací Palestinci co mají už druhý pasy.
Což je imho celkem dobrý nápad. Protože když tem cigošům dají zase volno, tak tam bude opět nějaký extremista Hamas 2.0 a pojede to opět od znova jako posledních 80 let.
Tohle má solidní předpoklady fungovat. Uředníci budou poslouchat svého zřizovatele, což bude liga arabských států a když tam bude nějaký security problém tak si to tam vyřeší interně a tichosti aby tam byl klid.
aikoN píše:To si právě nemyslím, že by měl republikány pod palcem. Tyhle "*****" mu ještě projdou, ale když zajde příliš daleko a začne tnout do amerického patriotismu, tak se objeví první odpůrci a pak to pojede.
evlo píše:Jen teda abych si ujasnil bezneho cloveka a tedy i zdejsi vetsinu
- vadilo vam, ze rusko utoci na ukrajinu
- nyni vam vadi, ze se nekdo realne snazi vyjednat primeri
co by vas teda uspokojilo? Zabiti vsech lidi co maji ruske predky? Docela fasounci, ne?
A proc prejete smrt tolika rusum? A nebo teda tolika ukrajincum a rusum kdyz bude pokracovat valka?
evlo píše:Jen teda abych si ujasnil bezneho cloveka a tedy i zdejsi vetsinu
- vadilo vam, ze rusko utoci na ukrajinu
- nyni vam vadi, ze se nekdo realne snazi vyjednat primeri
co by vas teda uspokojilo? Zabiti vsech lidi co maji ruske predky? Docela fasounci, ne?
A proc prejete smrt tolika rusum? A nebo teda tolika ukrajincum a rusum kdyz bude pokracovat valka?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků