Politicky produktivní koutek

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod ace2 5. 3. 2025 01:04

Summit Ligy arabských států v úterý schválil egyptský plán obnovy Pásma Gazy, který zajistí, že Palestinci zůstanou ve své vlasti. Podle egyptského prezidenta Abdala Fattáha Sísího by oblast Pásma Gazy spravovala nezávislá komise palestinských odborníků.

Nechci to říkal, ale říkal jsem už dávno :D konečně někdo z politiků přišel na to že Palestinci si nejsou schopni vládnout a musí jít vládnou někdo formou správy. Psal jsem tedy jiné země, tady píšou palestinský odborníci... no hádám že to budou nějaký lidi z venku stejně, který bude někdo řídit.
ace2
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 5. 3. 2025 01:05

nezda se mi ze by to bylo jak jai rikal. vladnout si budou palestinci
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod ace2 5. 3. 2025 01:17

no já jsem psal že si myslím že jedinej způsob jak to tam uhrát je že se jim dosadí samospráva pod vedením jiného státu. Myslím že jsem zminoval třeba Turecko, nebo Qatar. Si tam dosadí vlastní uředníky, které to tam budou spravovat.

Evidentně mají nápad tam dosadit jakože palestince, ale dosazeni tou arabkou ligou. Takže spíš si myslím že v rámci politiky aby to nevypadalo na první oko jako protektorát tak si tam chlapci vyberou kámoše, kterým řeknou že jsou ted Palestinci a zříděj jim tam úřady, který bude ta liga řídit přes ně. Je možný že to budou nějací Palestinci co mají už druhý pasy.

Což je imho celkem dobrý nápad. Protože když tem cigošům dají zase volno, tak tam bude opět nějaký extremista Hamas 2.0 a pojede to opět od znova jako posledních 80 let.

Tohle má solidní předpoklady fungovat. Uředníci budou poslouchat svého zřizovatele, což bude liga arabských států a když tam bude nějaký security problém tak si to tam vyřeší interně a tichosti aby tam byl klid.
ace2
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 5. 3. 2025 01:19

to je ale ok model pro ty co se musi neucit fungovat sami
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod eetk 5. 3. 2025 06:30

Tenhle zákon se fialové koalici před volbami vrátí jako bumerang. Důchodce minule obrali, sobě nyní přidali, profitovat budou nejvíc soudci, protože ti si to Ústavním soudem shodí sami ve svůj prospěch.

https://www.novinky.cz/clanek/domaci-poslanci-prehlasovali-prezidenta-platy-jim-porostou-skoro-o-7-procent-40511605
eetk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Pachol 5. 3. 2025 07:37

ace2 píše:no já jsem psal že si myslím že jedinej způsob jak to tam uhrát je že se jim dosadí samospráva pod vedením jiného státu. Myslím že jsem zminoval třeba Turecko, nebo Qatar. Si tam dosadí vlastní uředníky, které to tam budou spravovat.

Evidentně mají nápad tam dosadit jakože palestince, ale dosazeni tou arabkou ligou. Takže spíš si myslím že v rámci politiky aby to nevypadalo na první oko jako protektorát tak si tam chlapci vyberou kámoše, kterým řeknou že jsou ted Palestinci a zříděj jim tam úřady, který bude ta liga řídit přes ně. Je možný že to budou nějací Palestinci co mají už druhý pasy.

Což je imho celkem dobrý nápad. Protože když tem cigošům dají zase volno, tak tam bude opět nějaký extremista Hamas 2.0 a pojede to opět od znova jako posledních 80 let.

Tohle má solidní předpoklady fungovat. Uředníci budou poslouchat svého zřizovatele, což bude liga arabských států a když tam bude nějaký security problém tak si to tam vyřeší interně a tichosti aby tam byl klid.

Jen nechápu co uděláš s klukama z Hamásu, je jich tam i s rodinama bratru 200 000 kusů. Dopadne to úplně stejně jako vždycky, pokud je nevyhladíš.
Pachol
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod puk123 5. 3. 2025 07:54

Kluky z Hamásu si ponechá na starosti Írán, který tu ligu nehraje.
puk123
Veterán

Odeslat příspěvekod JardaB 5. 3. 2025 08:39

Zda se, ze Trumpovy metody jsou nehezke, necestne a nesportovni, ale ucinne...
https://www.msn.com/cs-cz/zpravy/Zahran ... bef6&ei=10
JardaB
Guru

Odeslat příspěvekod evlo 5. 3. 2025 10:33

Jen teda abych si ujasnil bezneho cloveka a tedy i zdejsi vetsinu
- vadilo vam, ze rusko utoci na ukrajinu
- nyni vam vadi, ze se nekdo realne snazi vyjednat primeri
co by vas teda uspokojilo? Zabiti vsech lidi co maji ruske predky? Docela fasounci, ne?

A proc prejete smrt tolika rusum? A nebo teda tolika ukrajincum a rusum kdyz bude pokracovat valka?
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Já první 5. 3. 2025 10:42

aby rusák vypadl z Ukrajiny, zaplatil reparace a ta bolševicko-nacistická chunta z kremlu stanula před mezinárodním soudem pro válečné zločiny
Co můžeš odložit na zítřek, nedělej dnes.
SatanWagen 2.0 TSI 206 kw. Das Škoda Auto.
Skočte si do značky.
Já první
Štamgast

Odeslat příspěvekod tslany 5. 3. 2025 11:09

aikoN píše:To si právě nemyslím, že by měl republikány pod palcem. Tyhle "*****" mu ještě projdou, ale když zajde příliš daleko a začne tnout do amerického patriotismu, tak se objeví první odpůrci a pak to pojede.

Podívej se na to nekonečný tleskání včera, to je úplně jak u stalina nebo v severní koreji.
Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečnost.

Z is for залупа!
tslany
Inventář

Odeslat příspěvekod tslany 5. 3. 2025 11:12

evlo píše:Jen teda abych si ujasnil bezneho cloveka a tedy i zdejsi vetsinu
co by vas teda uspokojilo? Zabiti vsech lidi co maji ruske predky? Docela fasounci, ne?

A proc prejete smrt tolika rusum? A nebo teda tolika ukrajincum a rusum kdyz bude pokracovat valka?

https://www.pravda.com.ua/eng/news/2025/02/24/7499797/
https://www.ukrinform.net/rubric-polyti ... ermak.html
Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečnost.

Z is for залупа!
tslany
Inventář

Odeslat příspěvekod pozpatku_fijA 5. 3. 2025 11:17

evlo to prohlásí za dezinfo weby a bude vymalováno
pozpatku_fijA
Veterán

Odeslat příspěvekod zamis 5. 3. 2025 11:54

evlo píše:Jen teda abych si ujasnil bezneho cloveka a tedy i zdejsi vetsinu

Kdo se snazi vyjednat primeri? Trump vyjednava o dalsi vojenske pomoci vymenou za nerostne bohatsvi... A vyhlazeni vsech rusu me v zasade nijak nevadilo, lidstvu by to prospelo...
zamis
Mr. Balaton

Odeslat příspěvekod Já první 5. 3. 2025 12:33

zabij rusa, posílíš mír
Co můžeš odložit na zítřek, nedělej dnes.
SatanWagen 2.0 TSI 206 kw. Das Škoda Auto.
Skočte si do značky.
Já první
Štamgast

Předchozí stránkaDalší stránka