Politicky produktivní koutek

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Jouda.III 13. 12. 2024 06:31

MgX píše:Možná by bylo vhodné už nenásledovat vlnu „politického násilí“ vůči osobám vyššího věku a nechat důchodce být. Myslím, že stáří by se mělo prožívat důstojně, ne ve stresu a obavách, kde mě kdo napadne, protože jsem starý.

Pěkná myšlenka, jenomže právě důchodci to svou volbou "osolí" mladší generaci, i když o jejich důchody už vůbec nejde.
Mimochodem, stále se neřeší ti, co už v několikáté generaci nepracují, i když by pracovat mohli.
Bývalý místopředseda ruské centrální banky:
"V pondělí dojde na měnovém trhu ke katastrofě"
Jouda.III
Komunistobijec

Odeslat příspěvekod puk123 13. 12. 2024 06:50

To nechápu. Každý snad může pracovat jen v jedné (své) generaci, ne?
puk123
Veterán

Odeslat příspěvekod Jouda.III 13. 12. 2024 06:54

Jistě, může, a nepracuje tak již několik generací.
Naposledy upravil Jouda.III dne 13. 12. 2024 07:05, celkově upraveno 1
Bývalý místopředseda ruské centrální banky:
"V pondělí dojde na měnovém trhu ke katastrofě"
Jouda.III
Komunistobijec

Odeslat příspěvekod pozpatku_fijA 13. 12. 2024 06:57

MgX píše:Ano, a taky jsou lidi, kteří ještě důchod nemají a dělat nemůžou, protože jsou vážně nemocní. A taky jsou důchodci, kteří by dělat chtěli, ale nemůžou, protože to prostě nezvládnou.

Možná by bylo vhodné už nenásledovat vlnu „politického násilí“ vůči osobám vyššího věku a nechat důchodce být. Myslím, že stáří by se mělo prožívat důstojně, ne ve stresu a obavách, kde mě kdo napadne, protože jsem starý.

Jedna upřímně míněná rada - nechceš vyhledat pomoc psychologa? Přijdeš mi malinko v tenzi ...
pozpatku_fijA
Veterán

Odeslat příspěvekod zamis 13. 12. 2024 07:09

MgX píše:
puk123 píše:
Goesson píše:jenze duchodce uz si bude slozite vydelavat… zato ty postavis vysilac o metr vetsi a mas hned pet mega

Řada důchodců může a taky vydělává. Mají na to více času než jiní. Další by mohli, ale nechtějí nebo nepotřebují.

Ano, a taky jsou lidi, kteří ještě důchod nemají a dělat nemůžou, protože jsou vážně nemocní. A taky jsou důchodci, kteří by dělat chtěli, ale nemůžou, protože to prostě nezvládnou.

Možná by bylo vhodné už nenásledovat vlnu „politického násilí“ vůči osobám vyššího věku a nechat důchodce být. Myslím, že stáří by se mělo prožívat důstojně, ne ve stresu a obavách, kde mě kdo napadne, protože jsem starý.

A on někdo důchodcům nějak ubližuje? Mě řekni v jak velké části světa se mají důchodci líp a kde naopak hůř než u nás?
Když spočítat znáš hromadu svých zisků a na jediný hod vše riskovat, zas po prohře se vracet k východisku a nezavzdychnout nad mořem svých ztrát, pak vítěz na širé jsi zemi.

Já jsem ten člověk, před kterým Vás rodiče varovali.
zamis
Mr. Balaton

Odeslat příspěvekod Goesson 13. 12. 2024 07:29

97% se maji lip a 3% hur
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod zamis 13. 12. 2024 07:30

díky za rychlý výpočet
Když spočítat znáš hromadu svých zisků a na jediný hod vše riskovat, zas po prohře se vracet k východisku a nezavzdychnout nad mořem svých ztrát, pak vítěz na širé jsi zemi.

zamis
Mr. Balaton

Odeslat příspěvekod JardaB 13. 12. 2024 07:39

Nemecti duchodci se treba maji tak blbe, ze se na stary kolena musi stehovat do horoucich ***** jako je Spanelsko, Chorvatsko... nekam k mori, aby vysli, chudaci :P
JardaB
Guru

Odeslat příspěvekod zamis 13. 12. 2024 07:43

tak co jim zbejvá, když je to pro ně levnější. To jako znamená, že se máš líp, když se musíš přestěhovat, abys vyšel z důchodem?

zamis
Mr. Balaton

Odeslat příspěvekod JardaB 13. 12. 2024 07:53

Tak u nas se taky asi budes muset prestehovat z centra Prahy nekam do *****, protoze dvacku na najem nedas z duchodu. Ale zase ti to nestaci ani na to ***** Spanelsko :P
JardaB
Guru

Odeslat příspěvekod Goesson 13. 12. 2024 07:55

zamis píše:díky za rychlý výpočet

navic se na duchodce svaluje vsechni. lidi se jim posmivaji apod
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod pozpatku_fijA 13. 12. 2024 08:58

Není dne, abych se důchodcům nevysmíval nebo neposmíval. Takový jsem, no
pozpatku_fijA
Veterán

Odeslat příspěvekod puk123 13. 12. 2024 09:25

Jo, natočí silničního piráta v BMW a hodí se to na důchodce, klasicky.
puk123
Veterán

Odeslat příspěvekod Mr.Semtex 13. 12. 2024 10:03

A ja zase chodim do hospody s důchodcema a směju se jim tam.. :D
Mr.Semtex
Hodnostář

Odeslat příspěvekod Arnie J 13. 12. 2024 10:04

já jim čůrám na sádrové trpaslíky
SkyActiv-G 165 / FA24D / 1.4 TSI ACT / Busso 3.2 24V / Honda NF13E
Arnie J
Tlusťoch

Předchozí stránkaDalší stránka