Politicky produktivní koutek

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod zamis 12. 12. 2024 20:06

Nenapada me skupina obyvatel, ktera by byla pred inflaci lepe chranena nez duchodci...
Když spočítat znáš hromadu svých zisků a na jediný hod vše riskovat, zas po prohře se vracet k východisku a nezavzdychnout nad mořem svých ztrát, pak vítěz na širé jsi zemi.

Já jsem ten člověk, před kterým Vás rodiče varovali.
zamis
Mr. Balaton

Odeslat příspěvekod puk123 12. 12. 2024 20:09

Goesson píše:jenze duchodce uz si bude slozite vydelavat… zato ty postavis vysilac o metr vetsi a mas hned pet mega

Řada důchodců může a taky vydělává. Mají na to více času než jiní. Další by mohli, ale nechtějí nebo nepotřebují.
puk123
Veterán

Odeslat příspěvekod eetk 12. 12. 2024 20:32

Když už snižují důchodcům, neměli zapomenout snížit i sobě. :-)
eetk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod polda 12. 12. 2024 20:46

Taky budou důchodci
polda
Veterán

Odeslat příspěvekod MgX 12. 12. 2024 20:47

puk123 píše:
Goesson píše:jenze duchodce uz si bude slozite vydelavat… zato ty postavis vysilac o metr vetsi a mas hned pet mega

Řada důchodců může a taky vydělává. Mají na to více času než jiní. Další by mohli, ale nechtějí nebo nepotřebují.

Ano, a taky jsou lidi, kteří ještě důchod nemají a dělat nemůžou, protože jsou vážně nemocní. A taky jsou důchodci, kteří by dělat chtěli, ale nemůžou, protože to prostě nezvládnou.

Možná by bylo vhodné už nenásledovat vlnu „politického násilí“ vůči osobám vyššího věku a nechat důchodce být. Myslím, že stáří by se mělo prožívat důstojně, ne ve stresu a obavách, kde mě kdo napadne, protože jsem starý.
S pozdravem MgX
MgX
Nováček

Odeslat příspěvekod Goesson 12. 12. 2024 20:48

puk123 píše:

uznavam ze v tvem narcistickem svete devadesatileta nemocna nechodici duchodkyne nemaka jen proto ze nechce a nepotrebuje to. mejk sens…
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod puk123 12. 12. 2024 21:26

Taková žije v nějakém zařízení s pečovatelskou službou a k důchodu pobírá příspěvek na péči. Inflace je to poslední, co ji trápí.
puk123
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 12. 12. 2024 21:30

vrat se zpatky na zem
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod GeneHawkins 12. 12. 2024 21:34

eetk píše:Když už snižují důchodcům, neměli zapomenout snížit i sobě. :-)

A přesně to se stalo. Nezapomněli.
GeneHawkins
Insomniak roku 2013-17

Odeslat příspěvekod GeneHawkins 12. 12. 2024 21:36

MgX píše:
puk123 píše:

Ano, a taky jsou lidi, kteří ještě důchod nemají a dělat nemůžou, protože jsou vážně nemocní. A taky jsou důchodci, kteří by dělat chtěli, ale nemůžou, protože to prostě nezvládnou.
Možná by bylo vhodné už nenásledovat vlnu „politického násilí“ vůči osobám vyššího věku a nechat důchodce být. Myslím, že stáří by se mělo prožívat důstojně, ne ve stresu a obavách, kde mě kdo napadne, protože jsem starý.

Nic takového se nedělo a neděje, spadni na zem. Kdo je napadá?
GeneHawkins
Insomniak roku 2013-17

Odeslat příspěvekod MgX 12. 12. 2024 21:42

Spadni na zem Ty. A co nejdřív. Později Tě to bude bolet. Hodně bolet.
MgX
Nováček

Odeslat příspěvekod GeneHawkins 12. 12. 2024 21:48

Ale jdi...
GeneHawkins
Insomniak roku 2013-17

Odeslat příspěvekod MgX 13. 12. 2024 06:16

Vzpomeneš si na mě.
MgX
Nováček

Odeslat příspěvekod aaaa 13. 12. 2024 06:30

GeneHawkins píše:
eetk píše:Když už snižují důchodcům, neměli zapomenout snížit i sobě. :-)

A přesně to se stalo. Nezapomněli.

Delaji to fikane, zvysili si platy a jeste navic navazali sve platy na platy soudcu, kterym je zase protiustavne snizili a az to US zrusi, tak dostanou nahradu nejen soudci, ale i na ne navazani politici.

https://cnn.iprima.cz/platy-politiku-se-pristi-rok-skokove-zvednou-na-kolik-si-ustavni-cinitele-prijdou-450777
Naposledy upravil aaaa dne 13. 12. 2024 06:32, celkově upraveno 1
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka