Politicky produktivní koutek

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod zamis 8. 9. 2024 09:38

Za 28 byl mel problem prezit sam a to nemusim resit napriklad auto a jeho provoz....
zamis
Mr. Balaton

Odeslat příspěvekod MirecBA 8. 9. 2024 10:10

MV_cz píše:To nemusíš, můžeš počkat rok, než to tu převezme zase Andy. Bohužel.

nepoznam babisa, ale nechce sa mi verit, ze by vedel konkurovat dankovi
MirecBA
Guru

Odeslat příspěvekod MgX 8. 9. 2024 10:11

Jouda.III píše:Aha, večírek. Tak to je pádný argument
Četls, co hrozí 23. září?

Čteš a reaguješ jen na část. Aneb, co se Ti hodí do krámu.

Jsi silně zaujatý a až fanaticky neobjektivní ve svých vyjádřeních. Bohužel je to tak. Mně nejde o pozitivní zviditelnění kohokoliv, jen se mě silně dotýká ta špinavá propaganda ze všech stran. Z té je mně na blití.
MgX
Nováček

Odeslat příspěvekod Goesson 8. 9. 2024 10:17

no tos mu to nandal :) to vime roky ze je takovy. navic co mu vadi u burese to mu u sebe nevadi.
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod Jouda.III 8. 9. 2024 10:27

MgX píše:Jsi silně zaujatý a až fanaticky neobjektivní ve svých vyjádřeních. Bohužel je to tak. Mně nejde o pozitivní zviditelnění kohokoliv, jen se mě silně dotýká ta špinavá propaganda ze všech stran. Z té je mně na blití.

Neodpověděls, co ***** Jurečka?
Mimochodem, já to nepsal kvůli tomu, že ten systém Bartošovi nefunguje, to se dá doladit.
Otázka je, kdo to bude ladit, když se to vypsalo bez výběrka firma už po 23. 9. nemůže ladit.
Bývalý místopředseda ruské centrální banky:
"V pondělí dojde na měnovém trhu ke katastrofě"
Jouda.III
Komunistobijec

Odeslat příspěvekod MgX 8. 9. 2024 10:56

MgX píše:Myslíš, že digitalizace pod ním probíhala OK? Asi nečteš. Nebo jen něco.

...
S pozdravem MgX
MgX
Nováček

Odeslat příspěvekod Jouda.III 8. 9. 2024 10:57

Asi nečtu. Můžeš upřesnit?
Jo, že Jurečka udělal dost kiksů, o tom žádná (třeba jak nahnal lidi do předčasnejch důchodů).
Bývalý místopředseda ruské centrální banky:
"V pondělí dojde na měnovém trhu ke katastrofě"
Jouda.III
Komunistobijec

Odeslat příspěvekod aikoN 8. 9. 2024 11:21

Goesson píše:
aikoN píše:
polda píše:Není co vyvracet, třeba to takto normálně dostává a částka je za celou rodinu. Neřekl bych,že pro 3-4 lidi je to nějaký pytel peněz v dnešní době.

Na 3 lidí máme v průměru náklady 28k měsíčně (včetně hypo, provozu 2 aut apod.) a to se nijak extra neuskromňujeme, spíš bych řekl, že jsme lehce rozežraní. Pokud by někdo měl brát prachy ze screenu jako dávku na to samé, tak mi to přijde jako ***** velký luxus.

muzes to prosim te tak nejak rozepsat na polozky. chtel bych videt ten provoz bydleni. pojistky. servisy. paliva. obleceni. zradla. apod za 28k mesicne.

dekuji

Hypo 6k, náklady na bydlení 2k, auta 8k, jídlo 10k, ostatní (oblečení a podobné nepravidelné výdaje) 2k. Až na hypo všechno samozřejmě průměr - někdy to je míň, někdy to je víc. S tím že to není na úkor kvality a nijak se neomezujeme - jídlo jaké chceme, do auta Verva 100 apod.

Ale jak říkám, jsou to výdaje, které považuju za nutné a ne, že tolik měsíčně utratím. Si vedu dvojí měsíční statistku - kolik se utratilo celkem a kolik z toho bylo za nutné věci.
aikoN
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 8. 9. 2024 11:31

elektrika. teplo. svj za 2 k mesicne? tak urcite
300 na den na jidlo a piti pro celou rodinu a to se neomezujes tak urcite

takze sme si zaorehani. priad 8-10 a jsme na realite. diky za potvrzeni
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod aikoN 8. 9. 2024 11:33

Je pravda, že částka do fondu oprav je u nás opravu směšná - 4 kila, myslím. Elektrika asi 9 kil, teplo a voda se do zbytku vejdou.

No a když nakupuješ alespoň trochu strategicky, ať se ty potraviny dají komplet zužitkovat, tak náklady nelezou do výšin ani zde.
Naposledy upravil aikoN dne 8. 9. 2024 11:35, celkově upraveno 1
aikoN
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 8. 9. 2024 11:34

hele v pohode. jsme zvykli na tve pribehy a tento se svym stylem nevymyka
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod Redlajn 8. 9. 2024 11:34

Internety, tarify, pojistky?
Redlajn
Inventář

Odeslat příspěvekod Goesson 8. 9. 2024 11:36

chtek bych videt ten jidelnicek pro rodinu za 300 na den bez omezivani se i s chlastem.

hale zase byl v tom svem virtualnim lese tak to rozjel
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod aikoN 8. 9. 2024 11:38

Internet 3 kila, telefon mi platí firma. Pojistku na auto zahrnuju do těch 8k, kam se to spolu se servisem rozpustí (palivo je asi jen 5k měsíčně). Pojistka bytu 3k, takže v průměru 250 měsíčně.
aikoN
Veterán

Odeslat příspěvekod aikoN 8. 9. 2024 11:39

Goesson píše:chtek bych videt ten jidelnicek pro rodinu za 300 na den bez omezivani se i s chlastem.

hale zase byl v tom svem virtualnim lese tak to rozjel

Dnes třeba ráno cottage s chlebem, oběd dýňová polévka, hovězí pečeně s bramborem. Večeře ještě nevím.
aikoN
Veterán

Předchozí stránkaDalší stránka