Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
MV_cz píše:To nemusíš, můžeš počkat rok, než to tu převezme zase Andy. Bohužel.
Jouda.III píše:Aha, večírek. Tak to je pádný argument
Četls, co hrozí 23. září?
MgX píše:Jsi silně zaujatý a až fanaticky neobjektivní ve svých vyjádřeních. Bohužel je to tak. Mně nejde o pozitivní zviditelnění kohokoliv, jen se mě silně dotýká ta špinavá propaganda ze všech stran. Z té je mně na blití.
MgX píše:Myslíš, že digitalizace pod ním probíhala OK? Asi nečteš. Nebo jen něco.
...
Goesson píše:aikoN píše:polda píše:Není co vyvracet, třeba to takto normálně dostává a částka je za celou rodinu. Neřekl bych,že pro 3-4 lidi je to nějaký pytel peněz v dnešní době.
Na 3 lidí máme v průměru náklady 28k měsíčně (včetně hypo, provozu 2 aut apod.) a to se nijak extra neuskromňujeme, spíš bych řekl, že jsme lehce rozežraní. Pokud by někdo měl brát prachy ze screenu jako dávku na to samé, tak mi to přijde jako ***** velký luxus.
muzes to prosim te tak nejak rozepsat na polozky. chtel bych videt ten provoz bydleni. pojistky. servisy. paliva. obleceni. zradla. apod za 28k mesicne.
dekuji
Goesson píše:chtek bych videt ten jidelnicek pro rodinu za 300 na den bez omezivani se i s chlastem.
hale zase byl v tom svem virtualnim lese tak to rozjel
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků