Jack111 píše:Jouda.III píše:Vidím, žeš vůbec nic nepochopil
Ne, opravdu nechápu, proč někdo (ty) platí vyšší sociální než musí a to kvůli důchodu.
To neřeš, nepřepínej. Psal jsem, že nejen kvůli důchodu...
Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Jack111 píše:Jouda.III píše:Vidím, žeš vůbec nic nepochopil
Ne, opravdu nechápu, proč někdo (ty) platí vyšší sociální než musí a to kvůli důchodu.
Jack111 píše:Psal jsi kvůli důchodu. Žádný nejen. Ale nečekám od tebe, že bys tu připustil, žes psal blbosti.
Jack111 píše:Jouda.III: S hypotékou jsi se začal vykrucovat až později.
Jack111 píše:Jouda.III: jo jo, ty tu sice píšeš nesmyly jako že cikány motivuje důchod za 30 let...
Jouda.III píše:Já tady celou dobu píšu, že cigáni absolutně ztratí motivaci k práci a ty to neustále točíš někam jinam. Jako obvykle
Jack111 píše:Jouda.III: jo jo, ty tu sice píšeš nesmyly jako že cikány motivuje důchod za 30 let...
Jack111 píše:Výborně, citovat zde umíš, číst a psát sice ještě ne, ale jsi na dobrý cestě.
Jouda.III píše: ty jsi spustil s provokativní otázkou, z čeho se jim počítá důchod teď. A pak už ses v tom začal motat. Nic víc, nic míň
Jack111 píše:Jouda.III píše: ty jsi spustil s provokativní otázkou, z čeho se jim počítá důchod teď. A pak už ses v tom začal motat. Nic víc, nic míň
Jak jsem psal před chvílí. Neumíš číst. Neptal jsem se, z čeho se jim počítá důchod teď.
Zase podsouváš.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků