Politicky produktivní koutek

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod burty s krenem 8. 1. 2020 10:21

ace2 píše:Vidím tu spoustu nenávisti a antipatií. Proč nejste šťastní a pozitivní? Není důvod k žádné nenávisti. Je mi smutno z toho jak se k sobě chováte.

Potrefená Husa

Kdybychom měli nenávist. Tak se tlemime, ze treba taky chytnes raketu nad tema kretenama íránskýma. Ale to ti nepreju.
Ale občas reagovat na ty tvé výplody a naschvály v podobě dmychani emocí člověk musi. Proti smejdum je treba bojovat.
burty s krenem
Demakokot

Odeslat příspěvekod Crash11 8. 1. 2020 10:27

burty s krenem píše:Viz třetí pilíř ze

Ze třetího pílíře můžeš kdykoliv vystoupit, sice pak vracíš státní příspěvky....
A ve většině případů to není na desítky let....
Crash11
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod burty s krenem 8. 1. 2020 10:27

JardaB píše:
ace2 píše:Vidím tu spoustu nenávisti a antipatií. Proč nejste šťastní a pozitivní? Není důvod k žádné nenávisti. Je mi smutno z toho jak se k sobě chováte.

Z toho je mi taky smutno, lidi jsou k sobe cim dal vi osklivi, zavideji si, moc všechno resi… Na garazi ještě muze byt moznost, ze nekteri az tak spatni nejsou ale jen exhibujou :D
přitom reseni je jen jedno - rust ekonomiky, vyssi platy, otázka jestli vic deti - myslim, ze ani ne, jednak je to beh na dlouhou trat a taky je to vicemene letadlo, zlepseni by bylo docasne nez pujdou do duchodu ty mraky deti… Prachy jen tak z niceho nevzniknou. A prelidnenost planety je uz stejne extremni (i když ne zrovna u nas).

Jardo vole na prachy ti seru :) To fakt neni všechno mít vyšší plat a německo taky nepotrebuju dohánět. Mně se tady libi.
burty s krenem
Demakokot

Odeslat příspěvekod burty s krenem 8. 1. 2020 10:29

Crash11 píše:
burty s krenem píše:Viz třetí pilíř ze

Ze třetího pílíře můžeš kdykoliv vystoupit, sice pak vracíš státní příspěvky....

Ten byl modelovány taky na dlouho. Duvod lidi vystupovat nemají. Myslíš ze až se začne tunelovat a duvod bude tak lidi vyberou aspoň půlku? To už bude pozdě. Navíc je to taky v soukromých firmách a je jich více. Nevidím zrovna rozdíl.
burty s krenem
Demakokot

Odeslat příspěvekod Jack111 8. 1. 2020 10:59

Crash11 píše:Ze třetího pílíře můžeš kdykoliv vystoupit, sice pak vracíš státní příspěvky....

Presne. Navic muzes platby prerusit. Puvodne byl navic narok na vyplatu dlouho pred duchodem, aby si clovel penize mohl uzit mnohem driv, kdyz chtel.
Jack111
Inventář

Odeslat příspěvekod Crash11 8. 1. 2020 11:00

Já se nehádám, možná jsem zaujatý proti investičním fondům. Je to asi důsledek výsledků tzv. privatizačních fondů, kterým jsme se teda naštěstí vyhnuli...
Crash11
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod burty s krenem 8. 1. 2020 11:51

Tak aspoň řekneš, že nemáš důvěru. To je Ok.
Zas privatizace byla taková dost devadesatkova záležitost. Divoká... Ale tak to vidím já. Třeba ta divočina práva teprve přijde.
burty s krenem
Demakokot

Odeslat příspěvekod burty s krenem 8. 1. 2020 16:14

No. Dalo se to čekat :)
Švýcaři zrovna nejsme v tomto.
burty s krenem
Demakokot

Odeslat příspěvekod Arnie J 8. 1. 2020 16:15

Bohužel, tohle pro běžný lid nemůže fungovat.
SkyActiv-G 165 / FA24D / 1.4 TSI ACT / Busso 3.2 24V / Honda NF13E
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod Pierr3 8. 1. 2020 16:17

burty s krenem píše: Třeba ta divočina práva teprve přijde.

Teď je už jinej level. Dříve se privatizovaly jednotlivé podniky, banky, doly, obchody. Dneska si týpek zprivatizoval celej stát.
Pierr3
Inventář

Odeslat příspěvekod burty s krenem 8. 1. 2020 16:19

Ale mame se prý nejlíp. Tak by to nemělo vadit nebo co :hm
burty s krenem
Demakokot

Odeslat příspěvekod Pierr3 8. 1. 2020 17:09

Tak třeba Jarda s Acem si chrochtají blahem, mně se to moc nelíbí. Dle vkusu každého soudruha.
Pierr3
Inventář

Odeslat příspěvekod Jouda.III 9. 1. 2020 06:03

Bývalý místopředseda ruské centrální banky:
"V pondělí dojde na měnovém trhu ke katastrofě"
Jouda.III
Komunistobijec

Odeslat příspěvekod ka-spel 9. 1. 2020 08:32

Felicia 1,6 kombi LPG -> Octavia II 1,9 TDI kombi
Časy se mění : praskají řetězy místo řemenů a lehčí je nastartovat nafťák v mrazu než zahřátý po jízdě
ka-spel
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka