Rychlodotazy č. 2

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod JardaB 1. 10. 2023 14:38

Ne, to je asi běžné, když platím výrobu v Číně firemní kartou, taky to pustí tisíce bez ověření. Je to zajimave
JardaB
Guru

Odeslat příspěvekod evlo 1. 10. 2023 14:58

3d secure jak tomu rikaj je jen sikana na lidi, zajimave ze jinde to maji zcela vyresene ze to vali rychle a funguje to a bez mobilku a bez hotovosti skoda psat, hlavne ze tady i kdyz clovek pouzije ten chip, tak se to online overuje i u desetikacky.
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod evlo 1. 10. 2023 15:01

brzdy jsem zvedavej jestli neco opl odpovi no, myslim si ze ne, otazka jestli staci jen vymenit disky a desticky nebo ne
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod impact 1. 10. 2023 17:35

burty s krenem píše:Jsem koupil nějakou kravinu přes nějaký Hong kong e-shop. A platba kartou. A nechtělo to pověřit přes aplikaci.

Mám očekávat ze mi to vyluxuje účet? :)

Určitě máš na tyhle věci oddělenou kartu s malým limitem nebo separátní účet, ne? ;)
impact
Inventář

Odeslat příspěvekod Goesson 1. 10. 2023 17:39

burty s krenem píše:Jsem koupil nějakou kravinu přes nějaký Hong kong e-shop. A platba kartou. A nechtělo to pověřit přes aplikaci.

Mám očekávat ze mi to vyluxuje účet? :)

Nepouzivani 3d secure je riziko jen pro obchodnika ne pro kupujiciho. Obchodnik prebira riziko ze karta byla treba kradena a penize mu stahnou.
Goesson
Inventář

Odeslat příspěvekod evlo 2. 10. 2023 17:28

opel servisak pry z fotky nedokaze posoudit jestli to je vporadku, za me je to dobra odpoved na to, ze jsem vlastne rad, ze se to nesnazili opravit
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod evlo 3. 10. 2023 07:44

Tak to tu asi čte, možná i píše

odpověděl stejně nerelevantni bullshit o testu brzd na otázku jestli dokáže z fotky to brzdí přes celou šířku disku.

Já to z té fotky teda poznám, expert zjevně ne, tak to jen až zas bude autorizak něco někomu řešit ať není překvapen že to pak bude horší než bylo

Vedoucí servisu / garanční technik

Má v podpisu

Jsem fakt rád že se alespoň u Opelu dalo neplatit v ceně auta za delší záruku než 24 měsíců, takže stačí jen 1. Rok šikana autorizakem
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod MELLO 3. 10. 2023 07:48

:D
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod evlo 3. 10. 2023 07:50

Podle mě mít jako značka přístup, že nejsem stejná ojebavajici ***** jako ostatní, mohlo fungovat lépe než prostě přilákat zákazníky jen tím, že moje auto je o pár tisíc levnější.

Ale v těchhle věcech se nevyznám a vime, že GM to přece umí daleko lépe

Na druhou stranu do vysvetluje, proč jsou nový auta levnější než ojetý
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod MELLO 3. 10. 2023 08:02

Přesně tak.
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod evlo 4. 10. 2023 07:56

by me zajimalo kolik takhle lidi si koupi crossland ve vybave vse co jde a "hero" barve a pak rekne, coze? 5000 navic za 3 roky zaruky navic? Ani nahodou :D

Se dívam navíc, že to zjevně byla asi moc barevná barva, takže už ji zákazali a dokonce zrusili i ten trim ultimate uplne, tak mozna proto neni ta barva
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod MV_cz 4. 10. 2023 11:12

A nekončí spíš výroba? Na můj vkus maj těch švindlgaziků v nabídce nějak moc
MV_cz
Veterán

Odeslat příspěvekod MELLO 4. 10. 2023 11:35

Čím dál tím víc, nic překvapivého. Motoristická veřejnost si to žádá.
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod evlo 4. 10. 2023 11:40

nevím, proč by končila, však to je v základu auto z roku asi 2006, ne? :D

Nebo jim došla oranžová a nebo třpitky, nebo jak funguje ta "candy" barva, co já vim.

Obecně podle mě moc lidi nebudou chtít menší auto než švindlgazík.
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod saabik 5. 10. 2023 11:12

saabik píše:
NoSwearek píše:
saabik píše:Lze si nechat dodatečně dodělat nezávislé topení v autorizáku od výrobce? Jak moc je to možné? Teď půjdu na výměnu oleje, tak se jich chci zeptat. Ale rád bych si ušetřil trapný dotaz, pokud to je totální kravina. Tady se za dotaz nestydím. Na B3.

U běžného BMW to problém není, ale ne všechny autorizáky jsou ochotný to dělat. Minimálně Stratos, když tam ještě dělal kamarád, toto běžně dělal pro zákazníky.

Pokud v Inveltu řeknou, že to možné je, ale dělat to z nějakého důvodu nebudou, napíšu do Buchloe a nechám si to klidně dodělat tam. Dík. Zeptám se jich.

Jen chci informovat jak to dopadlo.
Bylo mi napsáno, že dodělat nezávislé topení na moje auto nejde, neb za prvé mají výpadek v dodávkách těchto zařízení, ale hlavně to prý technicky nejde. Místo na topení koliduje s chladičem. Musel by z výroby mít jinou strukturu se stratifikovaným směnným výkonem chladičů.
Dobře mi tak, sám si za to můžu.
Alpina B3 Touring 2023

Všichni skončíme u Porsche.
saabik
Štamgast

Předchozí stránkaDalší stránka