Rychlodotazy č. 2

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod MV_cz 20. 1. 2025 06:30

Moucha píše:Když si otevře jednoruký člověk obchod s oblečením, je to second hand?

:D
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod puk123 20. 1. 2025 06:34

Moucha píše:Lezim ve vane a samozrejme se nudim

Kup si do vany medvídka mývala.
puk123
Veterán

Odeslat příspěvekod Lukas063 20. 1. 2025 09:01

Hlavně aby uměl plavat
Lukas063
Guru

Odeslat příspěvekod polda 20. 1. 2025 11:25

Pokud mu naprdí do vany tak se mýval udusí.
polda
Veterán

Odeslat příspěvekod hopa26 20. 1. 2025 12:53

ctu tu ucitelku zaokrouhlovaci manzelce a spustilo to prednasku 35minut delky o skole a tezkostech v ni.
sem blbej a patri mi to.
hopa26
Venclovský

Odeslat příspěvekod Arnie J 20. 1. 2025 12:56

:D :D :D
SkyActiv-G 165 / FA24D / 1.4 TSI ACT / Busso 3.2 24V / Honda NF13E
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod polda 20. 1. 2025 12:57

:D :D
polda
Veterán

Odeslat příspěvekod Jouda.III 20. 1. 2025 13:05

polda píše:Pokud mu naprdí do vany tak se mýval udusí.

Mýval ve vířivce...
Bývalý místopředseda ruské centrální banky:
"V pondělí dojde na měnovém trhu ke katastrofě"
Jouda.III
Komunistobijec

Odeslat příspěvekod Lukas063 20. 1. 2025 13:39

hopa26 píše:ctu tu ucitelku zaokrouhlovaci manzelce a spustilo to prednasku 35minut delky o skole a tezkostech v ni.
sem blbej a patri mi to.

Šel jsi tomu naproti :D
Lukas063
Guru

Odeslat příspěvekod Goesson 20. 1. 2025 13:40

hopa26 píše:ctu tu ucitelku zaokrouhlovaci manzelce a spustilo to prednasku 35minut delky o skole a tezkostech v ni.
sem blbej a patri mi to.

zase dneska zabodujes tim, ze jsou to hrdinky...
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod hopa26 20. 1. 2025 14:25

ted to ctu, ale uz nemam odvahu .
jak ted je nuda, tak pribeh jo?

minuly tyden v pondeli detem rano rekla -uci 4 tirdu
"deti , nemate odevzdane a doplneny domaci ukol , je to na znamky. "
ve stredu jim to zopakovala a ve ctrvtek dokonce napsala na tabuli -rekla do patka, kdo to nebude mit, dostane 5ku. muze vam to pomoci vylepsit znamku na vysvedceni, je skoda to nechat byt. od vetsiny uz to mam, ale chybi jeste 6 deti! nezapomente na to! "

v patek 4 deti nedonesly a dostaly baksnu.

jeste v patek (dela do 13hod ) a prijela v 14,30 ji po telefonu informovala kolegyne, ze tam v 14,21 nakracela neuveritelne ***** maminka a ze co si mysli, kde je, jaktoze tady neni, ze ji nebude kazit vysvedceni, ze o tom holka nevedela, ze by se to za drivejsiho vedeni skoly nestalo a ze takhle teda ne. jecela na celou skolu. :)

na moje reseni aby mi milou maminku vytocila a ja ji reknu neco po nadrazacku nechce pristoupit. je to zvlastni svet , nesmite mamince rict : jste zkurvena sadelnata svine a váš linej a ulhanej harant je presna kopie jako jste vy, jen jeste nejni tak vyžranej. nejlepsi bude kdyz s nim odtahnete do pici a uz vas tu nikdy nikdo neuvidi.
ale pak si uvedomim, ze to ona proste nemuze.

ona bude delat to, ze ukaze ze ostatni deti to meli v poradku, rekne ze to 3krat rikala, pujde se obhajit pred maminkou a bude to vysvetlovat i pani reditelce. potom se tim bude trapit, jestli nemela neco udelat jinak a lepe.

mama prej sebevedomi haj level 1001 , mistryne sveta ve vsech oborech , jeji posledni veta pani druzinarce co to slysela "si na jejich decku nejaka ***** ucitelka nebude lecit mindraky. "

sem manzelce rekl " vidis, tak a mas to potvrzeny i cizi lidi si vsimaj jaka ses zla! ta mama nakonec nemusi bejt spatna zencka! "
hopa26
Venclovský

Odeslat příspěvekod Arnie J 20. 1. 2025 14:32

hopa26 píše:je to zvlastni svet , nesmite mamince rict : jste zkurvena sadelnata svine a váš linej a ulhanej harant je presna kopie jako jste vy, jen jeste nejni tak vyžranej. nejlepsi bude kdyz s nim odtahnete do pici a uz vas tu nikdy nikdo neuvidi.

:mrgreen:
SkyActiv-G 165 / FA24D / 1.4 TSI ACT / Busso 3.2 24V / Honda NF13E
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod hopa26 20. 1. 2025 14:37

ja dycky zapomenu, ze nejsem u sebe v praci. a tam bych to samozrejme nerekl taky, proste se hlidam. jenomze jak ve me furt ten rytíř , mam tendenci svou milou branit pred zlem co je okolo ni.
omlouvam se. :D
hopa26
Venclovský

Odeslat příspěvekod polda 20. 1. 2025 14:44

Arnie J píše:
hopa26 píše:je to zvlastni svet , nesmite mamince rict : jste zkurvena sadelnata svine a váš linej a ulhanej harant je presna kopie jako jste vy, jen jeste nejni tak vyžranej. nejlepsi bude kdyz s nim odtahnete do pici a uz vas tu nikdy nikdo neuvidi.

polda
Veterán

Odeslat příspěvekod m.a.x.i.m.u.s 20. 1. 2025 14:50

A oni nemají nějaký ten systém na netu, že tam rodiče vidí známky i úkoly?

ženská je samozřejmě *****, ale ptám se, no.
m.a.x.i.m.u.s
Potížista

Předchozí stránkaDalší stránka