Rychlodotazy č. 2

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod pozpatku_fijA 14. 1. 2025 20:39

v to jsem ani nedoufal
pozpatku_fijA
Veterán

Odeslat příspěvekod saabik 15. 1. 2025 22:23

Má někdo zkušenost s vyhřívanými rukavicemi? Má to smysl?
https://www.sportisimo.cz/lenz/heat-glo ... 0e0a18b8f9
Alpina B3 Touring 2023

Všichni skončíme u Porsche.
saabik
Inventář

Odeslat příspěvekod Goesson 15. 1. 2025 22:32

na motorky naprd. neumi to nahrobat konecky prstu
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod saabik 16. 1. 2025 07:37

Jedná se mi o lyžování.
Alpina B3 Touring 2023

Všichni skončíme u Porsche.
saabik
Inventář

Odeslat příspěvekod Japhy 16. 1. 2025 08:13

Neumíš číst? Nenahrobe ti to konečky prstů :)
Mě teda ruce i nohy mrznou skoro pořád a právě ty špičky prstů jsou největší problém.
Japhy
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod yndezit 16. 1. 2025 08:49

Si kupte palčáky :)
yndezit
Inventář

Odeslat příspěvekod Goesson 16. 1. 2025 08:57

saabik píše:Jedná se mi o lyžování.

kup, vem na hory a kdyz nahovno vrat do 14 dnu
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod Lukas063 16. 1. 2025 09:53

Ovšem...to je nápad!
Lukas063
Guru

Odeslat příspěvekod Goesson 17. 1. 2025 10:53

.. jinak zaokrouhlovani... ma to nakonec necekany zaver...

pani ucitelka byla nakonec odejita a to ze dvou duvodu. Dle nejake te jejich inspekce apod. mela nejake vlastni metody vyuky a hodnoceni, ktere vubec neodpovidaly metodikam apod. To byl ten mensi duvod.
Vetsi duvod bylo, ze mela vytipovano okolo 15-20 decek, kterym to davala sezrat a nejak si na nich lecila sve vnitrni demony a problemy. Bylo tam jedno, ktere dostavalo treba i 5 ukolu do matematiky denne a zkouseno bylo skoro kazdou hodinu. Nekterym davala extra zadani v ramci prezkusovani vuci tridam. Odmenovala je petkami za naprosto formalisticke chyby, nebo to, ze nedodrzeli format, vzhled apod. jak si predstavovala. Napr. kdyz v pisemce resili nejaky priklad, kde meli rukou nakreslit kruznici, tak priklad neuznala, ze rukou nakreslena kruznice nebyla dost kulata apod.

takze nakonec se ukazalo, ze resit danou vec melo vetsi smysl, nez se zdalo. Za mne dobra prace. To je uz treti ucitel, co musel kvuli mne skoncit...
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod Moucha 17. 1. 2025 10:55

Hosi jak se uznava praxe na živnosťáku? Potřebuju vyřídit člověku živnost na účetní, má středni školu s maturitou takze chgeji 5 let praxe. Zenska to dela sve firme 20 let, podvojny. To se da uznat jako 5 let praxe nebo ne? V pracovni smlouve má pozici účetní asi 20 let. Ale zajimalo by me to i u cloveka co by mel v pravovni smlouve treba neco jinyho, ale zaroven bx byl za 20 let podepsany na vsech danovych priznanich.
Jsou to uznatelne praxe?
Moucha
ing. Spokojený

Odeslat příspěvekod Goesson 17. 1. 2025 10:59

pokud to ma na pracovni smlouve tak ano, pokud to nema na pracovni smlouve, muze vystavit potvrzeni zamestnavatel.... a zivnostensky by i to druhe mel akceptovat...

je dulezite, aby ten uvazek napr. pokud je to 5 let mel na full tajm. Pokud by to byl polovicni, tak by doba musela byt delsi.
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod MV_cz 17. 1. 2025 11:03

Goesson píše:.. jinak zaokrouhlovani... ma to nakonec necekany zaver...

pani ucitelka byla nakonec odejita a to ze dvou duvodu. Dle nejake te jejich inspekce apod. mela nejake vlastni metody vyuky a hodnoceni, ktere vubec neodpovidaly metodikam apod. To byl ten mensi duvod.
Vetsi duvod bylo, ze mela vytipovano okolo 15-20 decek, kterym to davala sezrat a nejak si na nich lecila sve vnitrni demony a problemy. Bylo tam jedno, ktere dostavalo treba i 5 ukolu do matematiky denne a zkouseno bylo skoro kazdou hodinu. Nekterym davala extra zadani v ramci prezkusovani vuci tridam. Odmenovala je petkami za naprosto formalisticke chyby, nebo to, ze nedodrzeli format, vzhled apod. jak si predstavovala. Napr. kdyz v pisemce resili nejaky priklad, kde meli rukou nakreslit kruznici, tak priklad neuznala, ze rukou nakreslena kruznice nebyla dost kulata apod.

takze nakonec se ukazalo, ze resit danou vec melo vetsi smysl, nez se zdalo. Za mne dobra prace. To je uz treti ucitel, co musel kvuli mne skoncit...

Jako dobrý, otázka co dál, počítám že ji vezmou hned v první další škole, pokud skončila dohodou... a tam to bude praktikovat dál :-/
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod Goesson 17. 1. 2025 11:04

Tezko rici, myslim ze v uplnem okoli asi ne. Ale nevim no.
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod puk123 17. 1. 2025 11:12

Goesson píše:takze nakonec se ukazalo, ze resit danou vec melo vetsi smysl, nez se zdalo. Za mne dobra prace. To je uz treti ucitel, co musel kvuli mne skoncit...

První dva skončili, když jsi tam povinně docházel?
puk123
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 17. 1. 2025 11:15

presne tak...
Goesson
Veterán

Předchozí stránkaDalší stránka