Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
yeaah píše:yeaah píše:Borci pojdte se zasmatVecer skocim do Suzu a nenastartuju. To vse po 28km, ktere sem s tim absolvoval z Acek, wtf?:D. Motor se ani nezacne tocit, jen nabehnou kontrolky, vyzve me to ke seslapnuti brzdy a nic. Vyzkouseno na obou klicich asi 5x. Dobry ne?:D
Vyřešeno. Baterka je v cajku. Nestartovalo to z důvodu nedostatečného sešlápnutí brzdyPokud se s autem jezdí s kratšíma přestávkama, tak se to neprojeví. Je třeba stát asi kolem 24h, nemám to přesně změřený, možná i míň. Po té době je brzda výrazně tvrdší, je potřeba ji sešlápnout až se rozsvítí brzdová světla a zároveň auto vyzve k nastartování. Prý je to vlastnost aut s Aisinem a nemá to údajně nic společné se svolávačkou na posilovač brzd (měněn na svolavacce), ikdyž bych si to myslel, že to je ono. Tož tak
PeTr7650 píše:se směješ, ale mě jednou ráno volal nejmenovaný kolega, že mu nestartuje auto. Sbalil jsem booster, baterku, vercajk a jedu tam. Předtím mu stokrát opakuju, jestli při startu fakt drží brzdu. Prej jo
Dojedu tam, slapnu brzdu, start a motor vrčí. Ten blb držel při startování plyn místo brzdy . .
MV_cz píše:yeaah píše:yeaah píše:Borci pojdte se zasmatVecer skocim do Suzu a nenastartuju. To vse po 28km, ktere sem s tim absolvoval z Acek, wtf?:D. Motor se ani nezacne tocit, jen nabehnou kontrolky, vyzve me to ke seslapnuti brzdy a nic. Vyzkouseno na obou klicich asi 5x. Dobry ne?:D
Vyřešeno. Baterka je v cajku. Nestartovalo to z důvodu nedostatečného sešlápnutí brzdyPokud se s autem jezdí s kratšíma přestávkama, tak se to neprojeví. Je třeba stát asi kolem 24h, nemám to přesně změřený, možná i míň. Po té době je brzda výrazně tvrdší, je potřeba ji sešlápnout až se rozsvítí brzdová světla a zároveň auto vyzve k nastartování. Prý je to vlastnost aut s Aisinem a nemá to údajně nic společné se svolávačkou na posilovač brzd (měněn na svolavacce), ikdyž bych si to myslel, že to je ono. Tož tak
Co je to za povoz? Můj možná-aisin sutomat se takhle neprojevuje
MV_cz píše:yeaah píše:yeaah píše:Borci pojdte se zasmatVecer skocim do Suzu a nenastartuju. To vse po 28km, ktere sem s tim absolvoval z Acek, wtf?:D. Motor se ani nezacne tocit, jen nabehnou kontrolky, vyzve me to ke seslapnuti brzdy a nic. Vyzkouseno na obou klicich asi 5x. Dobry ne?:D
Co je to za povoz? Můj možná-aisin sutomat se takhle neprojevuje
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků