Rychlodotazy č. 2

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Tomas B 21. 11. 2024 15:29

excel tabulka s vyčíslenýma tvýma "nákladama" a panu šikovnému strhnuto z platu, vyřešeno
Tomas B
Guru

Odeslat příspěvekod MV_cz 21. 11. 2024 17:47

yeaah píše:
yeaah píše:Borci pojdte se zasmat :D Vecer skocim do Suzu a nenastartuju. To vse po 28km, ktere sem s tim absolvoval z Acek, wtf?:D. Motor se ani nezacne tocit, jen nabehnou kontrolky, vyzve me to ke seslapnuti brzdy a nic. Vyzkouseno na obou klicich asi 5x. Dobry ne?:D

Vyřešeno. Baterka je v cajku. Nestartovalo to z důvodu nedostatečného sešlápnutí brzdy :D Pokud se s autem jezdí s kratšíma přestávkama, tak se to neprojeví. Je třeba stát asi kolem 24h, nemám to přesně změřený, možná i míň. Po té době je brzda výrazně tvrdší, je potřeba ji sešlápnout až se rozsvítí brzdová světla a zároveň auto vyzve k nastartování. Prý je to vlastnost aut s Aisinem a nemá to údajně nic společné se svolávačkou na posilovač brzd (měněn na svolavacce), ikdyž bych si to myslel, že to je ono. Tož tak :D

Co je to za povoz? Můj možná-aisin sutomat se takhle neprojevuje
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod garážmistr 21. 11. 2024 17:51

PeTr7650 píše:se směješ, ale mě jednou ráno volal nejmenovaný kolega, že mu nestartuje auto. Sbalil jsem booster, baterku, vercajk a jedu tam. Předtím mu stokrát opakuju, jestli při startu fakt drží brzdu. Prej jo

Dojedu tam, slapnu brzdu, start a motor vrčí. Ten blb držel při startování plyn místo brzdy . .

Tvl. :shock:
rwd
garážmistr
Veterán

Odeslat příspěvekod impact 21. 11. 2024 21:38

MV_cz píše:
yeaah píše:
yeaah píše:Borci pojdte se zasmat :D Vecer skocim do Suzu a nenastartuju. To vse po 28km, ktere sem s tim absolvoval z Acek, wtf?:D. Motor se ani nezacne tocit, jen nabehnou kontrolky, vyzve me to ke seslapnuti brzdy a nic. Vyzkouseno na obou klicich asi 5x. Dobry ne?:D

Vyřešeno. Baterka je v cajku. Nestartovalo to z důvodu nedostatečného sešlápnutí brzdy :D Pokud se s autem jezdí s kratšíma přestávkama, tak se to neprojeví. Je třeba stát asi kolem 24h, nemám to přesně změřený, možná i míň. Po té době je brzda výrazně tvrdší, je potřeba ji sešlápnout až se rozsvítí brzdová světla a zároveň auto vyzve k nastartování. Prý je to vlastnost aut s Aisinem a nemá to údajně nic společné se svolávačkou na posilovač brzd (měněn na svolavacce), ikdyž bych si to myslel, že to je ono. Tož tak :D

Asi tvoje auto dýl udrží natlakovaný posilovač brzd?

A u manuálu je to fuk, nemusíš šlapat na brzdu, abys nastartoval.
Hyundai je auto do konce života. Zaprvé, nikdy ti ho neukradnou. Zadruhé, nepodaří se ti ho prodat.
impact
Inventář

Odeslat příspěvekod Goesson 21. 11. 2024 21:39

uprimne v zadnem aute sem to nezazil :)
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod JardaB 21. 11. 2024 21:41

Zas musis slapat na spojku 8-)
Zlaty stary auta, pootevru dvere, vyradim kvalt, nastaruju a jdu si uvarit dalsi kafe nez rozmrzne ;-)
JardaB
Guru

Odeslat příspěvekod impact 21. 11. 2024 21:46

Já vím, Vaculík by se z toho už osypal, že to rasí ložiska. :)
Hyundai je auto do konce života. Zaprvé, nikdy ti ho neukradnou. Zadruhé, nepodaří se ti ho prodat.
impact
Inventář

Odeslat příspěvekod Goesson 21. 11. 2024 22:02

zas bys mel na co koukat
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod yeaah 22. 11. 2024 02:21

MV_cz píše:
yeaah píše:

SX4 S-Cross
yeaah baby!
yeaah
Štamgast

Odeslat příspěvekod koenzym.q10 22. 11. 2024 08:53

A proč teda nešláps na tu brzdu pořádně už napoprvý (napodruhý, napotřetí...), když tě Crossák sám naváděl?
Just neděláš věci podle návodu? :-)
koenzym.q10
Štamgast

Odeslat příspěvekod burty s krenem 22. 11. 2024 08:59

u manualu musim slapat na spojku, u automatu na brzdu.. a taky jsem jednou nejak nemohl nastartovat ten manual, bo jsem slapal na brzdu. ale prisel jsem na to sam, nemusel jsem nikomu volat :D
VW Golf VIIIC 1.5 eTSI 110kw
Ford Fiesta ST 1.5 EB 147kw
burty s krenem
Demakokot

Odeslat příspěvekod Goesson 22. 11. 2024 09:05

proc bys mel mackat u manualu spojku?
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod burty s krenem 22. 11. 2024 09:08

aby nastartoval
VW Golf VIIIC 1.5 eTSI 110kw
Ford Fiesta ST 1.5 EB 147kw
burty s krenem
Demakokot

Odeslat příspěvekod impact 22. 11. 2024 09:14

Jo to jsou nejhorší situace, kdy jsi bytostně přesvědčen o tom, že mačkáš jeden pedál, ale ve skutečnosti máš nohu položenou jinde.
impact
Inventář

Odeslat příspěvekod koenzym.q10 22. 11. 2024 09:37

A to se ti jako děje? :D
koenzym.q10
Štamgast

Předchozí stránkaDalší stránka